Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I OAKLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Oakland – Beste pris garantert

  Oakland bugner over av sofistikerte restauranter og barer, musikkarrangementer og teater. Byen har flere ganger figurert på lister over byer man må besøke på grunn av sitt rike kulturliv og matopplevelsene. Det at Oakland ligger i en behagelig kjøreavstand fra andre storbyer som San Francisco og Sacramento er bare en bonus! Med en leiebil i Oakland fra Auto Europe er du sikker på at du får sett og opplevd alt med tid til overs, både i bykjernen og utenfor. Ta en tur til Oakland Zoo, ha en førsteklasses shoppingopplevelse på Piedmont Avenue, prøv fjellklatring på Great Western Power Company climbing gym og gå en tur i rosehagen Morcom Amphitheatre of Roses. Besøk Rockridge for restaurantbesøk, shopping og kanskje en spabehandling? Dersom det er barn med på turen er en tur til Chrildren’s Fairyland og Chabot Space & Science Center er must. Når turen nærmer seg slutten er det perfekte stedet å plukke opp souvenirer butikken Oaklandish i bykjernen.

  Trafikk

  I USA måles fartsgrenser i mph. I California er fartsgrensen på de fleste motorveier 65 mph. Med mindre noe annet er oppgitt er fartsgrensen 55mph på motorveier med to felt. I nærheten av skoler, i nabolag og i bedriftsområder er fartsgrensen 25 mph. Husk å alltid følge godt med på skiltingen, spesielt når veien og området er ukjent. Det kan være stressende å kjøre i utlandet så ta gjerne gode pauser på veien. Husk at vi i Auto Europe gjerne hjelper deg med valget av bil slik at din bilutleie i Oakland skal møte dine forventninger og behov.

  Parkering

  Det kan av og til være vanskelig å finne parkering i Oakland. På parkopedia.com finner du til en hver tid et kart som viser ledige parkeringsplasser. Gateparkering ved parkeringsautomat koster 2$ i timen, mens parkeringshus og parkeringsplasser koster 5 $ i timen og 2$ for ett døgn. Parkeringshus og parkeringsplasser regnes generelt som tryggere, men det anbefales likevel å ikke la verdisaker ligge i bilen.

  Geografisk informasjon

  Oakland ligger 17 km fra San Francisco, 602,2 km fra Los Angeles, 247,8 km fra Yosemite National Park, 898 km til Las Vegas og 131,6 km fra Sacramento. Oakland har et subtropisk klima, Som regel rundt 13°C om vinteren (januar) og 20-25°C om sommeren (juni). Det regner med jevne mellomrom om vinteren, men sommeren er som regel preget av en skyfri himmel og lite luftfuktighet.

  Flyplasser i nærheten av Oakland

  Oakland International Airport (OAK

  Ligger 15,8 km fra Oakland.
  Adresse:1 Airport Dr, Oakland, CA 94621, United States
  Hjemmeside: www.oaklandairport.com
  Telefon: +1 510 563 3300

  San Francisco International Airport (SFO)

  Ligger 35,8 km fra Oakland.
  Adresse:San Francisco, CA 94128, United States
  Hjemmeside: www.flysfo.com
  Telefon: +1 650 821 8211

  Offentlig Transport

  Tog
  Tog og undergrunnsbane opereres av BART. Det er 8 stasjoner: 12th Street/Oakland City Center, 19th Street/Oakland, Coliseum/Oakland Airport, Fruitvale, Lake Merritt, MacArthur, Rockridge, og West Oakland. Prisen på en billett avhenger av hvor langt du skal reise. Tider, reiseruter og priser finner du på www.bart.gov

  Buss
  AC Transit er den største bussoperatøren i Oakland og West Bay området. Rute 73 går til Flyplassen og har busstopp på Coliseum/Oakland Airport BART Station. Bussen koster $2,10 for en reise og $5 for et dagspass. Buss til og fra San Fransisco koster $4.

  Taxi
  Det er flere taxiselskaper i Oakland. Green Taxi gir 10% rabatt for turer til og fra flyplassen. Du kan ringe etter en drosje, finne dem på holdeplasser eller vinke en ledig til deg fra gaten.

  Ferge
  Fergeterminalen er på Jack London Square, og det går daglig ferger til San Francisco hele året. Fergen til San Fransisco koster $6,50, $ 1,50 til Almeda og $7,25 til T&T Park. En tur-retur-billett til Angel Island koster $14,50.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Oakland

  Leiebil fra Oakland Flyplass