Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MINNEAPOLIS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Minneapolis med Auto Europe

  Med en leiebil i Minneapolis kan du utforske alle de forskjellige bydelene i tillegg til resten av staten Minnesota helt i ditt eget tempo. I downtown Minneapolis er det mye som skjer. Her er det mange banker, skyskrapere, fine hotell, nattklubber, barer og butikker. Sør-vest distriktet inkludere nabolaget Uptown, og her finner man den beste shoppingen og de beste restaurantene. Her kan du ta trikkelinjen Como-Herreit langs innsjøen til butikkene på West Lake Street, før du vender nesen mot kinoene på Hennepin Avenue. Kjør over berømte Mississippi River til området Dinkytown som har et flott utvalg av restauranter og museer. Man kan lett ta en hel dag på Weisman Art Museum og Bell Museum of Natural History. Den sportsinteresserte kan se lagene Minnesota Vikings (Amerikansk fotball) og Minnesota Twins (baseball) spille på hjemmebane. Auto Europe har bilen som tar deg til alle severdighetene og opplevelsene, kontakt oss i dag!

  Trafikk

  Veiene i sentrum er breie og bygget som et rutenett, noe som gjør det enkelt å orientere seg. Gjennom byen går Interstate 35, og som deles opp i 35W og 35E akkurat nord og sør for byen. Veien 35W går gjennom Minneapolis vest for Minnesota-elven og Mississippi-elven. 35E som ligger øst for elven, går gjennom St. Paul. Det kan være kø spesielt ved broene over Mississippi-elven, og der Interstate og State Highway møtes. Veiene 35W og 35E er bomveier.

  Parkering

  I Minneapolis finnes det rundt 7000 gateparkeringer i 8 forskjellige parkeringssoner. Betale gjør man med mynt eller kort (Mastercards, VISA eller American Express). Det er gratis på helligdager. Det kan forekomme restriksjoner ved gateparkering når det har kommet mye snø slik at man må måke eller når veiene skal kostes. Les skilt for mer informasjon om dette. Det finnes også parkeringsgarasje og parkeringsområder i Minneapolis. Park & Ride er også et alternativ. Du parkerer da på en buss/trikk/togstasjon (som tilbyr P&R) for å så ta offentlig transport til sentrum.

  Geografisk informasjon

  Minneapolis ligger i regionen Midwest i USA, like ved Mississippi-elven. Det er 22 innsjøer i byen med tilhørende flotte grøntområder. Der kan du for eksempel ta en svømmetur, kajakktur, fisketur eller sykkeltur. Hjembyen til sangeren Prince har et fuktig, kontinentalt klima. Somrene er varme, mens vintrene er lange, kalde og med en god del snø. Byen er 7 timer etter Norge. Fra Minneapolis er det 28 km til Excelsior, 40 km til Stillwater, 52 km til Hudson, 70 km til Northfield, 90 km til Red Wing, 114 km til Menomonie, 124 km til Mantorville, 248 km til Duluth, 379 km til Fargo, 381 km til Sioux Falls, 392 km til Des Moines, 543 km til Milwaukee og 658 km til Chicago.

  Flyplass

  Minneapolis St. Paul International Airport
  Ligger ca. 11 km fra Minneapolis.
  Hjemmeside: www.mspairport.com
  Telefon: +1 612 726 5555

  St Cloud Regional Airport
  Ligger ca. 89 km fra Minneapolis.
  Hjemmeside: www.stcloudairport.com
  Telefon: +1 302 255 7292

  Rochester International Airport
  Ligger ca. 134 km fra Minneapolis.
  Hjemmeside: flyrst.com
  Telefon: +1 507 282 2328

  Offentlig transport

  Buss
  I Minneapolis er det over 100 busslinjer og de kjøres av Metro Transit. Du betaler med kontanter i en liten automat om bord på bussen.

  Trikk/Ferge
  Byen har tre trikkelinjer.

  Tog
  Northstar Commuter Rail Line går mellom Big Lake og Minneapolis sentrum. Light Rail-toget Metro Blue går fra Target Field til Mall of America og Metro Green går fra Target Field til St. Paul. Fra Union Depot går det Amtrak-tog til mange andre byer i USA.

  Taxi
  Det pleier ikke være noen problem å få tak i taxi i sentrale Minneapolis. Det er vanlig å gi 10-15% driks til taxisjåføren.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Minneapolis flyplass

  Turistinformasjon Minneapolis