Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HONOLULU

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Honolulu – Beste pris garantert!

  Hent din leiebil i Honolulu og utforsk hele øya Oahu i ditt eget tempo. Med sitt meget deilige klima er Honolulu en perfekt feriedestinasjon året rundt. Kjør din bil fra Auto Europe til de mange flotte strender i Waikiki og ta en heldag med sol og bad. Dersom du ønsker å være innendørs kan du ta en dag på Ala Moana Center, Hawaiis største shoppingsenter. Ta turen videre til Iolani Palace som byr på vakker arkitektur fra renessansen. Kjør så til vulkankrateret Diamond Head for en gåtur opp til en fantastisk, 360 graders utsikt over øya. Etter mange mil på veiene kan det være deilig å komme seg opp i luften, hvorfor ikke ta en sightseeingtur rundt øye i en helikopter? Ingen kjeder seg i Honolulu og derfor er det perfekt med en bil for å kunne ta seg mellom alle de spennende aktivitetene og severdighetene. Kontakt oss i dag og spar penger!

  Trafikk

  Bilutleie i Honolulu trenger ikke være komplisert og dyrt. Kontakt Auto Europe som kan hjelpe deg med å finne din leiebil på Oahu. Dette er den øya i Hawaii med mest trafikk, og den har tilsammen 8 motorveier. I Honolulu kan det være noe trafikk på morgenen og ettermiddagen. Vær oppmerksom på at biler har vikeplikt ved fotgjengerfelt. Promillegrensen i Hawaii er på 0.8 for de over 21 år og 0.2 for de som er under.

  Parkering

  I Honolulu kan man parkere både på gaten eller i en parkeringsgarasje. Mange av severdighetene og turistdestinasjonene tilbyr parkering inne eller ute til varierende priser. Noen hotell i byen tilbyr parkering til sine gjester.

  Geografisk informasjon

  Den amerikanske delstaten Hawaii består av syv store øyer og et hundretalls små. Honolulu er hovedstaden i Hawaii, og ligger på statens tredje største øy Oahu. Her bor 70 % av alle hawaiianere. Oahu er delt inn i fem områder; Honolulu, North Shore, Windward Coast, Central Oahu og Leeward Coast. Det er to fjellkjeder på Oahu, Waianae og Koolau, i tillegg til herlige strender, flotte regnskoger og vakre vulkaner. Gjennomsnittstemperaturene er mellom 27-30 grader om høsten/vinteren og 30-32 grader under sommeren. Temperaturen i havet ligger på herlige 25-26 grader. Hawaii er 11 timer etter Norge tidsmessig.

  Flyplass

  Honolulu flyplass
  Ligger ca. 10 km fra Honolulu.
  Hjemmeside: airports.hawaii.gov/hnl
  Telefon: +1 (808) 836 6411

  Offentlig transport

  Buss
  TheBus er Honolulus busselskap og de har rundt 100 linjer.

  Trikk
  En tur med Waikiki Trolley er en fin måte å se Waikiki og Honolulu på.

  Taxi
  I Hawaii er det vanlig å gå til et taxistopp eller ringe og forhåndsbestille taxi.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Honolulu Flyplass

  Turistinformasjon Honolulu