Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ HONOLULU FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Honolulu flyplass med Auto Europe

  Dersom du velger å hente din leiebil på Honolulu flyplass kan du glede deg over å ha korte avstander til mange spennende destinasjoner, inkludert hovedstaden Honolulu (10km). Det er åtte motorveier på øya Oahu så det er ikke noe problem med å komme seg frem med bilen som du har booket gjennom Auto Europe. Vi samarbeider med et stort antall utleiere på Honolulu flyplass og på den måten kan du være sikker på at hos oss så har du mange biler å velge mellom. Øya Oahu er Hawaiis tredje størst øy, og her bor mesteparten av befolkningen. Hawaii er en av USA sine 50 stater, men med sine polynesiske influenser er staten unik og en destinasjon som absolutt er vel verdt et besøk. Med det store utvalget av historiske severdigheter, der i blant Pearl Harbor, en avslappet atmosfære og deilig sommervær året rundt er det ikke rart at mange velger å legge ferien til denne amerikanske øya.

  Flyplass

  Honolulu flyplass (HNL)
  Offisielt navn: Honolulu International Airport
  Adresse: 300 Rodgers Boulevard
  Flyselskaper: 23 forskjellige flyselskaper tar deg til og fra flyplassen.

  Terminaler

  Tre terminaler; Commuter Terminal, Interisland Terminal og Overseas Terminal (John Rodgers Terminal). Det går shuttlebuss mellom terminalene.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Honolulu flyplass er ikke komplisert. På din voucher fra Auto Europe står det hvilken utleier du skal til. Nedenfor finner du åpningstidene til noen av bilutleierne på flyplassen.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 05:00-01:00
  Avis Man-søn: 05:00-01:00
  Budget Man-søn: 04:30-01:00
  Dollar Man-søn: 04:30-23:59
  Hertz Man-søn: 04:30-23:59
  National Man-søn: 05:30-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Å bli velkommen ved ankomst med en flott Lei, en blomsterkrans, er en tradisjon i Hawaii. Det er mulig å kjøpe en krans ved ankomst eller forhåndsbestille den tradisjonelle velkomstservicen. Dersom man har lyst til å shoppe og ta en bit mat før flyturen så er det ikke noe problem på Honolulu flyplass da det her finnes mange spennende butikker og et variert utbud av restauranter og kaféer. Overseas terminalen har mesteparten av butikkene og spisestedene. Du kan få tilgang til Wi-fi for noen få Dollar. Flyplassen har eget postkontor, et antall minibanker, valutakontor og sitt eget fengsel (!). Det er 15 ladestasjoner på flyplassen for de som går tom for batteri på telefon eller laptop. Flyplassens informasjonsskranker er bemannet mellom 04:30-23:45. Det er to hotell i flyplassens nærhet; Best Western The Plaza Hotel og Ohana Honolulu Airport Hotel.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Veien H1 tar deg fra flyplassen til Honolulu sentrum. Shuttlebussen SpeediShuttle går hvert 20:e minutt og kan ta deg for eksempel til ditt hotell, Waikiki eller Honolulu Harbour. Busselskapet TheBus har tre busslinjer som går fra flyplassen til et antall steder, blant annet Waikiki, Ala Moana Shopping Center og Kalihi Transit Center. Du finner en ledig taxi med hjelp av en Taxi Dispatcher, en person som organiserer ledige taxier og reisende.

  Parkering

  Honolulu flyplass er det et antall parkeringsområder der forskjellige tidsrestriksjoner og priser gjelder. Gateparkering og parkeringshus er alternativene hvis du vil la bilen stå i sentrale Honolulu. En del av byens turiststeder, severdigheter og hotell har parkeringsplasser til sine gjester. Man må alltid huske på å lese parkeringskilt nøye slik at man unngår bot.

  Nyttige linker

  Honolulu Flyplass hjemmeside