Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ KONA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Kona Flyplass med Auto Europe

  Hent din leiebil på Kona flyplass. Kona er en av de åtte hovedøyene som tilhører den Amerikanske staten Hawaii. Øya kalles Big Island for å unngå forvirring og på grunn av at den er den største av alle øyene. Big Island er den perfekte feriedestinasjonen både for den aktive og for den som liker å ta det med ro. Hvalsafari, dykking, svømmetur med dolfiner og golf er noen av tingene som øya kan friste den aktive med, mens livsnyteren kan ta avslappende dager på de vakre strendene, dra på spa eller på shoppingturer i Kailua-Kona. Naturen på øya er varierende. Her finnes alt fra snødekte fjelltopper, til fargerik og frodig regnskog, til store sletteområder. Været kan man heller ikke klage på, og solnedgangene som øya byr på er i verdensklasse. Auto Europe er stolte over sin prisvinnende kundeservice som du kan kontakte 7 dager i uken. Vi har ingen endring- eller avbestillingsgebyrer (dersom gjort minst 48 timer før leiens start), alt for å gjøre din leie så ukomplisert som mulig!

  Flyplassinformasjon

  Kona flyplass (KOA)
  Offisielt navn: Kona International Airport
  Adresse: 73 200 Kupipi Street, Kailua-Kona, HI 96740-2645
  Flyselskaper: Air Canada, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, GO! Mokilele, Hawaiian Airlines, Island Air, United Airlines, US Airways og Westjet.

  Terminal 1/North Terminal: Gate 1-5 og Terminal 2/South Terminal: Gate 6-10.

  Henting og levering av leiebil

  Nedenfor finner du åpningstider til noen av de som står for bilutleie på Kona flyplass.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 05:30-22:30
  Avis Man-søn: 05:00-22:30
  Budget Man-søn: 05:00-22:30
  Dollar Man-søn: 05:30-22:00
  Hertz Man-søn: 05:00-22:30
  National Man-søn: 05:30-22:30

  Flyplassens fasiliteter

  Det er samme tilbud av restauranter og butikker på begge terminalene. Det er mulig å kjøpe med seg alt fra suvenirer, lei (blomsterkranser), lesestoff eller noe godt å spise. For ekstra luksus kan du ta en tur til lounge-området Hawaiian Air Premier Club. Det finnes minibanker på flyplassen, men det finnes ikke wi-fi. Hvis du reiser med barn eller er interessert av verdensrommet så kan du ta en tur til museet Astronaut Ellison S. Onizuka Space Center, dedikert til Hawaiis første astronaut.

  Transport

  Når du har hentet din leiebil følger du vei 19 sørover for å komme til havnebyen Kailua-Kona (12 km). The Hawaii County Mass Transit kjører bussene Hele-On-Bus mellom flyplassen og Kailua-Kona. Det er også mulig å ta taxi, og du finner dem utenfor bagasjeområdene A og B. Det går også shuttle-busser fra flyplassen.

  Parkering

  På flyplassens parkering er det første kvarteret gratis, og du kan betale med kort eller kontant. I Cell Phone Waiting Area kan du stå i maks 1 time, men det er ikke tillatt å forlate bilen.

  Nyttige Linker

  Kona Flyplass Hjemmeside