Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL FRA CHICAGO O'HARE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Chicago O'Hare Flyplass med Auto Europe

  Den mest komfortable måten å ta seg rundt USA sin tredje største by på er i en leiebil fra Chicago O´Hare flyplass. I denne herlige byen, som består av fire bydeler (Downtown, North Side, West Side og South Side), er det alltid noe spennende å gjøre. Den som er interessert i musikk kan ta en tur til en av de mange musikkfestivalene som holdes hvert år. Under sommermånedene kan man dra til Lake Michigan og slappe av på en av de flotte strendene. Har du med deg barn? Lincoln Park er Chicagos største park og her finner man blant annet en dyrepark og et antall idrettsbaner. Med så mye å se og gjøre så kan det lønne seg å ha en leiebil fra Auto Europe. Vi har bilen til den store familien, kjæresteparet, vennegjengen og til deg som er på businessreise. Bruk vår bookingsskjema eller ring oss i dag!

  Flyplass

  Chicago O´Hare Flyplass (ORD)
  Offisielt navn: Chicago O´Hare International Airport
  Adresse: 10000 W O´Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA
  Flyselskaper: Det er 43 flyselskaper på Chicago O´Hare. 15 flyselskaper kan ta deg hit fra Norge.

  Terminaler

  Flyplassen består av fire terminaler: 1, 2, 3, og 5.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Budget Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Shoppingen på Chicago O´Hare gjør ingen skuffet, da det finnes mange butikker man kan besøke før flyet går. Taxfree finner man i alle terminalene unntatt på terminal 5. Chicago O’Hare kan også by på et flott utvalg av restauranter, barer og kaféer. Hva med en Cappuccino i terminal 5, en pizza i terminal 1, hamburger i terminal 2 eller en god wok på terminal 3? I et gåavstand fra flyplassen så finner du The Hilton Chicago O´Hare Airport Hotel, og her kan du både få en god natts søvn og leie konferanse- og møterom. I terminalene 1, 3 og 5 så finnes det spafasiliteter, og i terminal 2 så ligger det et treningsstudio. For en mer avslappet treningsopplevelse, gå til Yoga Room i terminal 3.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Etter at du har hentet din leiebil så kan du sette kursen mot din destinasjon. Hvis du skal til Chicago city så kjører du på vei 90, og du vil være fremme på ca. 30 minutter (25 km), avhengig av trafikk. Andre transportalternativer er buss og tog. Chicago Transit Authority (CTA) har busser og tog som kan ta deg fra flyplassen til Chicago city og omegn. Togstasjonen O´Hare Blue Line Station ligger i underetasjen i terminal 2, og herfra går det tog hele døgnet. O´Hare Transfer Station ligger ved parkeringsområdet F, og her går Metra´s North Central Service sine tog til et antall steder i Chicago. Busselskapet Pace kjører til Chicagos forsteder. Det går også regionale busser til destinasjoner i Illinois, Indiana, Iowa og Wisconsin. Mange hotell i nærheten av flyplassen tilbyr shuttle-service til sine gjester, og det går også shuttle-busser til Chicago Midway flyplass. Du finner taxier utenfor hver terminal. Det er også mulig å booke en limousin for den som ønsker ekstra komfort og luksus.

  Nyttige linker

  Flyplassens hjemmeside - Chicago Lufthavn