Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SAN FRANCISCO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på San Fransisco flyplass med Auto Europe

  Gjør et smart valg og book en leiebil fra San Francisco flyplass gjennom Auto Europe. Hos oss finner du det største utvalget og de beste tilbudene, enten du ønsker å leie en kabriolet eller en stasjonsvogn. San Francisco er en by med mange ikoniske severdigheter som blant annet The Golden Gate bridge, Alcatraz fengslet, den fargerike bydelen Castro og Pier 39. Kjør til den berømte nasjonalparken Yosemite og gå på bjørnesafari. Ta trikken opp og ned de bratte bakkene i San Francisco city, eller dra på shoppingtur til Union Square og Haight-Ashbury. Det er også mange andre byer i California som man bør besøke, som for eksempel Los Angeles (610 km) og San Diego (836 km).

  Flyplass

  San Francisco Flyplass (SFO)
  Offisielt navn: San Francisco International Airport
  Adresse: Highway 101, San Francisco, CA 94128, USA
  Flyselskaper: Det er 40 flyselskaper som flyr til og fra SFO, og fra Norge så tar flyturen ca. 15 timer (avhengig av mellomlandinger).

  Terminaler

  San Francisco flyplass har fire terminaler: 1, 2, 3 og International.

  Henting og levering av leiebil

  Rental Car Center ligger på 780 N. McDonnell Road, og det går en gratis shuttle-buss fra flyplassen.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Ønsker man å shoppe før flyturen så kan man glede seg over det store utbudet av butikker på San Francisco flyplass. Her finnes alt fra klær, sminke, taxfree, elektronikk, til bøker og leker. Frozen yoghurt, salat, espresso, hamburger, sushi eller pizza. Uansett hva du har lyst på så kan du være sikker på at du vil finne noe som smaker på en av de mange serveringstedene på flyplassen. Før sikkerhetskontrollen i den internasjonale flyplassen så er det et spennende flymuseum og et bibliotek. Det er minibanker i alle terminaler, og valutakontor ligger i terminal 3 og i den internasjonale terminalen. Flyplassen har også spafasiliteter, gratis wi-fi og et legekontor. Hvis du trenger assistanse under ditt opphold på flyplassen så kan du gå til en av informasjonsskrankene som du finner i alle terminalene.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er en 22 km kort kjøretur nordover til San Francisco city på vei 101. Flyplassens togstasjon, The SFO Bart Station, ligger ved ankomsthallen i den internasjonale terminalen. Her kan du ta ekspresstog til den nordlige delen av San Mateo County, San Francisco og East Bay. AirTrain er et gratis shuttle-tog som tar deg mellom terminalene. Caltrain tar deg mellom San Francisco og San Jose. SamTrans bussene går hele døgnet til San Mateo og deler av San Francisco. Noen av bussene går fra flyplassterminalene, og noen går fra Rental Car Center. Det er mulig å også ta taxi og limousin til ønsket destinasjon.

  Nyttige linker

  San Francisco Flyplass hjemmeside