Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ PHILADELPHIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Philadelphia flyplass med Auto Europe

  Start din tur i Pennsylvania gjennom å hente din leiebil på Philadelphia flyplass. I Philadelphia så begynte den amerikanske revolusjonen, og det reflekteres i de historiske severdighetene man finner i byen. Du kan også følge filmhistoriens fotspor i byen. Sett på sangen Eye of The Tiger og løp opp trappene til Philadelphia Museum of Art, akkurat som Rocky gjorde i filmen Rocky III. Philadelphia har også et rikt utbud av kunst, musikk og et spennende uteliv. Er du på tur med barna så kan dere ta en tur til sjokoladen Hershey sin fornøyelsespark eller til Philadelphia Zoo. Ta koselige dagsturer til de flotte naturområdene rundt Philadelphia som Mongomery, Delaware, Chester og Bucks. Auto Europe hjelper deg med å skreddersy din leie slik at den passer alle dine reiseplaner i Philadelphia. Du kan booke en leiebil online eller ringe oss så vil en i vårt team hjelpe deg.

  Flyplass

  Philadelphia Flyplass (PHL)
  Offisielt navn: Philadelphia International Airport
  Adresse: 8000 Essington Avenue, Philadelphia, PA 19153, USA
  Flyselskaper: På flyplassen så er det 16 flyselskaper, blant annet Lufthansa, British Airways og American Airlines.

  Terminaler

  Flyplassen består av syv terminaler, A (east og west) - F. Det går shuttle-buss mellom Terminal A-East/A-West og Terminal F, og mellom Terminal B/C og Terminal F.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Alle terminalene har spennende butikker, i tillegg til restauranter og kaféer der du kan få deg noe godt å spise før flyturen. På Philadelphia flyplass så er det over 160 butikker og restauranter! Vil du sjekke mailen eller sosiale medier før flyturen så kan du koble deg til flyplassens wifi som finnes i alle terminalene. Det er to lekeområder for barn, Aviation Play station i Terminal D og Ready For Takeoff i Terminal A-East. Det er minibanker i alle terminalene og valutakontor finner man i A terminalene og terminal D.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger ved veiene I-95, I-76 og Route 291, og det er ca. 15 km inn til Philadelphia city. Fra flyplassen så kan du ta SEPTA (Southeastern Pennsylvania Transportation Authority) togene som tar deg til blant annet Center City Philadelphia, Eastwick Station, University City og Jefferson. Utenfor alle terminalene (unntatt terminal F) så finner du lokale busser. Det finnes også shuttle-busser til forskjellige destinasjoner. Taxier finner du ved Zone 5 på Commercial Transportation Roadway. Ønsker du deg litt mer luksus? Da kan du ta limousin til din destinasjon.

  Nyttige linker

  Philadelphia Flyplass hjemmeside