Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ORLANDO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Orlando flyplass med Auto Europe

  Spar penger på leiebil fra Orlando flyplass ved å booke gjennom Auto Europe. Herlige Orlando ligger i sentrale Florida mellom Atlanterhavet og den meksikanske Golfkysten, og byen har supert vær nesten hele året rundt. Orlando flyplass ligger 10 km sør-øst for Orlando city, 135 km fra Tampa, 374 km fra Miami og 87 km fra Daytona Beach. Orlando er det perfekte stedet for familier grunnet sin nærhet til flotte strender og fornøyelsesparker som Kennedy Space Center, SeaWorld Orlando, Universal Studios og Disney World. Når du har bestilt flybilletten til Florida så bør du gå inn på Auto Europes hjemmeside der du kan sammenligne bilkategorier og utleiere, og enkelt finne de beste tilbudene i Orlando. Ikke kast bort tiden på buss og tog, reis komfortabelt med en leiebil fra Auto Europe!

  Flyplass

  Orlando Flyplass (MCO)
  Offisielt navn: Orlando International Airport
  Adresse: 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, United States
  Flyselskaper: 38 flyselskaper som flyr til destinasjoner over hele verden. Fra Norge så flyr blant annet Norwegian, SAS, Icelandair, United, Lufthansa og British Airways.

  Terminaler

  Orlando flyplass består av to terminaler, Terminal A (Gate 1-129) og Terminal B (Gate 30-99).

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskranker finner du både i Terminal A og Terminal B.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Orlando flyplass har et meget stort utvalg av butikker og serveringssteder, alt fra taxfree butikker, bokhandler, klesbutikker til kaféer og restauranter som serverer amerikanske spesialiteter. Her rekker man ikke å ha det kjedelig mens man venter på flyet! Ønsker du å ta inn på hotell over natten? Da skal du gå til Hyatt Regency Orlando International Airport som ligger inne i terminalbygningen, de har 445 flotte rom i tillegg til møte- og konferansefasiliteter. Hvis du ønsker å gå online så kan du koble deg gratis til flyplassens wi-fi.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Enten du skal kjøre din leiebil til city eller til en av fornøyelsesparkene så er det en smidig kjøretur fra den sentralt beliggende flyplassen. Ønsker du å ta kollektivtransport så har du et antall forskjellige alternativer å velge mellom. Utenfor Terminal A, fra plattformene A38-A41, går det lokale busser til blant annet Orlando city, Florida Mall og SeaWorld. Fra Terminal B (B42-B47) så går det shuttle-busser til et antall hotell i Orlando og til Disney World. Det går også shuttle-busser fra A9-A10, A36-A37 (Terminal A) og B9-B10 og B40-B41 (Terminal B). Du kan også ta buss hvis du skal til destinasjoner utenfor Orlando, som for eksempel Daytona, West Palm Beach, Silver Springs og Tampa. Skal du ta toget SunRail så kan du ta buss fra Terminal A til Sand Lake Road SunRail. Til Amtrak Station (tog) og Greyhound Station (buss) så er det ca. 20 km. Lynx bussene tar deg fra flyplassen til begge stasjonen. Hvis du skal på cruise så går det buss til havnen Port Canavera. Taxier finner du på plattformene A5-A8, A22-A25 (Terminal A) og B5-B8 og B30-B34 (Terminal B).

  Nyttige linker

  Orlando Flyplass hjemmeside