Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL KOMPAKT

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leie i kompaktklassen med Auto Europe

  Leiebil Kompakt EuropaEn leiebil i Kompaktklassen er perfekt for en liten familie som ønsker en romslig og prisgunstig leiebil. I Europa tilhører bilmodeller som W Golf og Opel Astra, hvis størrelse er sammenlignbar med Ford Focus i Kompakt-kategorien. Disse kjøretøyene har god plass til 4 personer og god bagasjeplass. Det romslige bagasjerommet har god plass til tre mellomstore kofferter eller reisebager og disse bilene er ideelle for en tur for eksempel til Paris.

  Om å leie en Kompakt

  Kompakt er muligens den beste leiebilen for turer i Europa. En kompakt glir enkelt gjennom de trange gatene i gamle europeiske byer, mens det fortsatt er god plass til å reise komfortabelt for opp til fire personer. Les mer om flåten av biler i Kompakt kategori og velg en av våre kompakte leiebiler - en av de beste måtene å oppleve Europa på, både i og utenfor byer som Barcelona. Er du klar for å reise? Da booker du enkelt en leiebil i kompaktklassen gjennom vår søkemotor!

  Hva er en Kompakt?

  Kompakt; ikke for stor, og ikke for liten. I motsetning til en mini eller økonomi har en kompakt god plass til en familie på 4, på grunn av dette i kombinasjon med den lave prisen er Kompakt vår mest populære og mest bestilte kategori.

  Den første amerikanske Kompakt ble introdusert i 1950, Nash Rambler. Klassiske små familiebiler har vokst i popularitet siden 60-tallet, rett og slett fordi de er mindre enn store familiebiler og likevel rommer det man trenger. Som regel har bilutleierne i europeiske byer flere biler i kompaktkategorien tilgjengelig.

  Lei en Kompakt og nyt fordelene

  Siden kompaktbilen ble introdusert har den vokst i popularitet. Forbrukerne som velger disse bilene ønsker en liten bil uten å gi avkall på komfort og god lagringsplass. For den som liker det enkelt og praktisk med god plass til passasjerer og bagasje.

  Denne kategorien har nok innvendig plass for passasjerer og romslig bagasjerom. Kompakte biler er ideelle dersom du ønsker god plass og en behagelig kjøreopplevelse.

  Kjøretøy i den kompakte klassen har høyere sikkerhetsstandarder og noe større drivstoffeffektivitet. Selv om forbruket er litt større enn en liten bil, er det verdt å bestille en kompakt, spesielt hvis du ønsker å føle deg trygg og komfortabel på reisen.

  Spesielle funksjoner i Kompakt-biler

  Auto Europe tilbyr et stort utvalg passende utstyrte kompaktbiler. Vi tilbyr kompaktbiler med 2 til 4 dører og alt fra en liten combi til en med mer bagasjeplass. Vi tilbyr også elegante Sedaner og til og med kompakte SUVer i denne klassen. I tillegg tilbyr vi våre kunder flere gratis oppgraderinger til neste høyere kategori eller med bedre utstyr. Den fullstendige oversikt over gratis oppgraderinger finner du i vår søkemotor.

  Book den beste og tryggeste leiebilen i Kompakt-klassen

  Auto Europe tilbyr flere av Europas beste bilmerker i kategorien kompakt. En av de tryggeste bilene i denne kategorien er en 4-dørs Mercedes A-Klasse med en luksus kombikupé og manuell og automatisk girkasse. Mercedes A-klasse har utmerket drivstofføkonomi og ble tildelt A+ i effektivitetsklasse. Den maksimale hastigheten med motoren R4 er 180 km/t. Med denne bilen reiser du komfortabelt til forretningsavtaler i for eksempel Marseille.

  Et annet populært merke i Kompakt-kategorien er en 4-dørs Ford Focus. Drivstoffeffektiviteten og den romslige cockpiten gjør denne bilen til en av de mest populære blandt bilistene. Den kompakte bilen er tilgjengelig med både manuell og automatisk girkasse og med ca 14m³ plass til passasjerer.

  For en romantisk reise for to egner en 2-dørs Citroen DS3 seg perfekt. DDS3 tilbys også som en kompakt kombikupé og cabriolet saloon. Med sitt åpne tak er bilen perfekt for en reise langs Amalfi-kysten. Bilprodusenten Opel har også noen flotte alternativer for deg som ønsker en Kompakt. For eksempel Opel Astra med sitt økonomiske drivstoff-forbruk. Den er det perfekte valget om du skal kjøre mye.

  De beste Kompakt-leiebilene hos Auto Europe

  Søk opp mellomstore biler med Auto Europe og dra nytte av våre lave priser. Her kan du finne alle tilgjengelige kompakt-biler merket med 'kompakt'. Vi garanterer beste pris på leiebil, ikke bare i Europa men i hele verden. I kompakt-klassen finner du førsteklasses, moderne biler som tilfredsstiller behovene til enhver bilist. Sammenlikn våre priser online eller kontakt oss på vårt nummer: +49 89 120 89 270.

  Populære kompakt-biler

  Nedenfor finner du noen av våre mest populære kompakt-biler i vår flåte.

  Ford Focus leiebil Opel Astra leiebil VW Golf leiebil
  Ford Focus Opel Astra Volkswagen Golf
  Fiat 500 L leiebil Audi A3 leiebil BMW 1 Series leiebil
  Fiat 500 L Audi A3 BMW 1 Series
  Peugeot 308 leiebil Peugeot2008 leiebil Renault Captur leiebil
  Peugeot 308 Peugeot 2008 Renault Captur
  Seat Leon leiebil Fiat Tipo leiebil Volvo V40 leiebil
  Seat Leon Fiat Tipo Volvo V40

  Lær mer om våre bilkategorier

  Mini Økonomi Mellomstørrelse
  Familiestørrelse SUV Van
  Luksus Cabriolet