Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MARSEILLE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Marseille – Beste pris garantert

  Auto Europe er en internasjonal leiebilsmegler med nesten 60 år av erfaring i bransjen. Vårt meget gode samarbeid med både internasjonale og lokale utleiere gjør at vi kan gi deg den beste servicen til de beste prisene på over 24.000 destinasjoner i over 180 land. I vår store og moderne bilpark har vi alt fra familiebiler, til luksus-og sportsbiler - noe for enhver smak! Marseille er den nest største byen i Frankrike, og den passer ypperlig å ta seg rundt i med en leiebil fra Auto Europe. Marseille er en multikulturell havneby, som også kalles The port of Africa. Det er heller ikke langt til den glamorøse, franske rivieraen der strendene ligger tett og luksus står i fokus. Du kan hente din leiebil enten på Marseille flyplass eller ved Marseilles sentralstasjon.

  Trafikk

  Du kommer deg enkelt inn og ut av byen via Autoroute, en vei som også kan ta deg til andre interessante steder som for eksempel Notre Dame de lan Garde, en kirke som har en fantastiske utsikt utover byen. I Frankrike så kjører man på høyre side av veien, og vær bevisst på at under rushtiden så kan det være mye trafikk i byen. Hold avstand og kjør defensivt. Husk at det er påbudt å ha med seg et ubrukt alkotest i bilen. Med en leiebil fra Auto Europe kan du enkelt ta deg fra Marseille til andre franske byer ved den franske rivieraen, som for eksempel Sainte-Maxime (160 km), Cannes (185 km) og Nice (206 km). Ta en tur vestover, innover landet, og besøk byene Montpellier (170 km) og Toulouse (403 km).

  Parkering

  I Marseille så må man som oftest betale for parkering, og dette gjør man i en parkeringsautomat. Har man en p-skive så kan man parkere i blå soner. Da kan man vanligvis stå der opp til to timer. Les alltid parkeringsskilt nøye. Det finnes også et antall parkeringshus i Marseille. Det kan anbefales å parkere i utkanten av byen, da det er relativt enkelt å ta seg rundt i city til fots.

  Geografisk informasjon

  Lengst ned i Sør-Frankrike, langs middelhavskysten, så finner vi Marseille. Dette er en havneby med drøye 850 000 innbyggere. Marseille er Frankrikes eldste by, og er også et viktig sted for både import og eksport. Vannet utenfor Marseille sies å ha den aller flotteste fargen på grunn av all Korall som vokser der og holder havet rent. Provence sitt kuperte landskap har mange flotte utkikkspunkter der man kan se Middelhavet og Marseille i både 180 og 360 grader. Siden Marseille er en av de mest multikulturelle byene i Europa så har den bygninger i mange forskjellige stiler, noe som er med på å gi byen sin sjarm. Marseille har et behagelig Middelhavsklima, og under sommermånedene så kan temperaturen komme opp i 40 grader. Våren og høsten er den beste tiden å besøke området.

  Flyplass

  Marseille flyplass (MRS)
  Ligger 25 km fra Marseille.
  Hjemmeside: Marseille flyplass
  Adresse: 13727 Marignane, France
  Telefon: +33 820 81 14 14

  Offentlig transport

  Det finnes en t-bane og denne har to linjer, M1 (mellom La Rose - La Fourragère) og M2 (mellom Bourgainville - Ste Margarite Dromel). Disse går mellom 05:00 og 23:00, med tog som går hvert 5:e minutt. Trikken har også to linjer, T1 og T2. T1 går fra Canebière/Noailles til Les Caillols. T2 går fra Euromediterranée til Blancarde via Canebière og Longchamp. Sentralstasjonen, Gare Saint Charles, ligger mitt i sentrum. Her fra kan man ta seg til blant annet Paris (TGV tog) på under tre timer. Om sommeren kan man ta båt fra havnen Vieux til Pointe Rouge og l´Estaque. Like ved togstasjonen så finner du buss sentralen, og her fra går det busser til blant annet Aix-en-Provence, Cannes, Nice, Tyskland, Spania og Italia.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Marseille Flyplass

  Turistinformasjon Marseille