Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I AJACCIO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Ajaccio – Beste rater med Auto Europe

  Napoleon Bonapartes fødeby Ajaccio er hovedstaden på den franske øya Korsika. Vi er stolte over å kunne tilby deg din perfekte leiebil i Ajaccio. Denne flotte feriedestinasjonen har ingrediensene som trengs for en minneverdig ferie. Her kan man slappe av på flotte strender, prøve på mange spennende friluftsaktiviteter, gå turer i fjellet, spise god mat eller utforske øyas kultur og historie. Det er mange museer i byen, og det er ikke bare Napoleon relatert, men også de som fokuserer på kunst som for eksempel Palais Fesch - Musée des Beaux-Arts som har en stor samlingen av italiensk kunst. Musée A Bandera kan by på en reise i Korsikas historie. Auto Europe har over 60 år av erfaring i bransjen, og et like langt samarbeid med de ledende bilutleieren i over 150 land verden over. Dette gjør at vi kan gi deg de beste prisene på leiebiler som passer deg og dine reiseplaner helt perfekt.

  Trafikk

  Det er mye trafikk i Ajaccio sentrum, spesielt om sommeren. Utenfor de større byene på Korsika er det mindre trafikk, og øyas veier er generelt av en god standard. Hvis du skal kjøre i fjellområder så anbefales det at du kjører forsiktig da det er en del smale og svingete veier. Man kjører på høyre side av veien, og husk på at det ikke er tillatt å snakke i mobiltelefonen når du kjører.

  Parkering

  Les alltid parkeringsskilt nøye gjeldende tids-og parkeringsrestriksjoner der du ønsker å stå i Ajaccio. Husk å aldri la verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Ajaccio er Korsikas største by, og ligger 390 km sør vest for Marseille. Byen ligger like ved kysten og fjellområder, og dette gir Ajaccio et variert og vakkert landskap. Klimaet er den samme om på den franske rivieraen, og det vill si et middelhavsklima med en meget varm sommer. Ajaccio arkitektur reflektere byens spennende historie, og man kan ta fine gåturer i gamlebyen. Ta en tur til Sanguinaires øyene like ved Ajaccios kyst hvor du gå flotte turer og nyte av vakre solnedganger.

  Flyplass

  Ajaccio flyplass
  Ligger 5 km fra Ajaccio.
  Hjemmeside: Ajaccio flyplass
  Telefon: +33 4 95 23 56 56

  Offentlig transport

  Buss
  Eurocorse bussene tar deg til Bastia, Bonifacio, Calvi, Corte og Sartène. Ceccaldi/SAIB går til Porto. Autocars Ricci kjører til Sartène.

  Båt
  Terminal Maritime et Routier er en kombinert buss og ferge stasjon, og herfra kan man ta båt til blant annet Marseille og Nice. Cruiseskip stopper også i Ajaccio.

  Tog
  Fra Ajaccio sin togstasjon så kan du ta deg til Bastia, Calvi og Corte.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Ajaccio Flyplass

  Turistinformasjon Ajaccio