Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ AJACCIO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Ajaccio flyplass til beste priser

  Leter du etter en leiebil fra Ajaccio flyplass til en super pris? Book med Auto Europe! Vårt gode samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere gjør at vi kan tilby leiebiler på over 24.000 destinasjoner i 180 land, alle til meget konkurransedyktige priser. Ajaccio er en vakker by på Korsikas vestkyst som kan by på flotte strender, god mat og spennende kultur. Napoleon Bonapartes fødeby har mange fine museer som hyller livet til den politiske lederen. Byen byr også på mange utendørsaktiviteter for både voksne og barn som for eksempel ridning, seiling, dykking og seiling. Hvis man henter sin leiebil fra Ajaccio flyplass så kan man enkelt utforske både byen Ajaccio og resten av Korsika. Øyas lengde er på 183 km og bredden er på 83 km, med andre ord så er det korte avstander til alle de flotte destinasjonene på Korsika.

  Flyplass

  Ajaccio Flyplass (AJA)
  Offisielt navn: Aéroport d´Ajaccio Napoléon Bonaparte, engelsk: Ajaccio Napoléon Bonaparte Airport. Også kjent som Campo Dell´Oro.
  Adresse: Campo Dell´Oro, 20090 Ajaccio, France
  Flyselskaper: Flyplassen har et antall forskjellige flyselskaper. Norwegian og AirFrance flyr hit fra Norge.

  Henting og levering av leiebil

  Nedenfor finner du åpningstidene til de forskjellige utleierne.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 07:00 til 23:59
  Citer Man-søn: 10:00 til 19:00
  Europcar Man-søn: 06:30 til 23:00
  Hertz Man-søn: 08:30 til 23:00
  Sixt Man-søn: 07:30 til 23:30

  Flyplassens fasiliteter

  Det er et antall butikker og restauranter på Ajaccio flyplass. Hvis du trenger assistanse under ditt opphold på flyplassen så finner du informasjonsskranken som ligger midt i terminalen. Det finnes også et turistkontor og en minibank.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det tar ca. 15 minutter å kjøre til Ajaccio sentrum, avhengig av trafikk. Taxiene finner du til høyre når du går ut fra flyplassen. Det går shuttle-buss 17 ganger om dagen inn til Ajaccio busstasjon. Den første bussen går 05:35 og den siste går 23:20.

  Parkering

  Ajaccio flyplass har rundt 400 parkeringsplasser, og du betaler i en parkeringsautomat inne i eller utenfor terminalen. Husk å aldri la verdisaker ligge igjen i bilen!

  Nyttige linker

  Ajaccio Flyplass hjemmeside