Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I FRANKRIKE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Frankrike - utforsk landet med stil

  Leiebil i Frankrike

  Frankrike er et rikt land på mange måter, med flere besøkende i året enn det har permanent bosatte. Det er et sted med ikoniske landemerker (bare tenk på Eiffeltårnet) og flere verdsatte kunstsamlinger, inkludert Da Vincis verdenskjente Mona Lisa. Mange turister reiser til den franske Rivieraen eller Côte d'Azur, et av Europas mest besøkte feriesteder- Foruten toppdestinasjonene Nice, Bordeaux og Marseille, er det mange andre steder som også er verdt å utforske med din leiebil i Frankrike, for eksempel Dordogne (med sine slott på bakketoppene), Loiredalen (kjent for sine sjarmerende slott) og den vakre Luberon-regionen, kvintessensen av Frankrike. Dersom du vil på road trip kan du skue ut fra de vakre utsiktspunktene i Alpene i sørvestlige Frankrike mens du kjører gjennom den fortryllende Rhône-dalen.

  Paris trenger ingen introduksjon - det tatt imot besøkende siden tidenes morgen. Med mange høydepunkter for turister kan byen tilby kulturelle opplevelser selv for den kresne reisende, med en overflod av store monumenter, velorganiserte museer og noen av de beste Michelin-restaurantene i verden- Takket være Auto Europe kan du hente en billig leiebil i Frankrike og utforske den franske hovedstadens mange attraksjoner, inkludert nabolagene Montmartre, Marais, Belleville og Trocadéro, for ikke å glemme det kjente Latinerkvarteret. Frankrike er det gastronomiske hjertet av Vest-Europa og maten er like god på landsbygden som i de store byene som Paris, hvor mange av verdens mest anerkjente kokker holder til. Landet er også kjent for sin vin og en stor del av moroa ved å ha leiebil er å kunne kjøre rundt og stikke innom en av de lokale eiendommene for å smake på vinen og bli en natt eller to. Det er også mulig å kombinere vingårdsbesøket med storbysightseeng i Lyon (for Beaujolais), Reims (Champagne), Dijon (Burgund), Montpellier (Languedoc) og Bordeaux (Claret), for å nevne noen.

  Som en ledende bilutleier har Auto Europe utviklet sterke relasjoner med alle verdens store bilutleiere, som Sixt, Hertz, Dollar, Avis, National, Europcar, Budget og Alamo. Vår unike prisgaranti sikrer at vi tilbyr de beste tilbudene på nettet med de laveste prisene inkludert brann-, tyveri-, ansvars-, og CDW-forsikring (Collision Damage Waiver). Dessuten, når du bestiller med Auto Europe kan du endre eller kansellere reservasjonen gratis opptil 48 timer før avhenting. For mer informasjon eller personlig assistanse, ikke nøl å ringe våre bilutleiespesialister på +49 89 120 89 270 syv dager i uken for å finne den beste bilutleie i Frankrike for deg.

  For mer informasjon om å leie et kjøretøy i Frankrike, klikk på temaene nedenfor som alle er leiebilrelaterte:

  Våre bilutleiere Ofte stilte spørsmål om bilutleie Kjøretøysutvalg

  Hvor kan man hente leiebil i Frankrike

  Auto Europes omfattende utvalg av praktiske avhentings- og avleveringslokasjoner er like variert som landet selv. Det er mange gode alternativer for billig bilutleie i Frankrike på utallige flyplasser, togstasjoner og mange sentrumslokasjoner.

  Reisende som ønsker å hente kjøretøyet og kjøre til den idylliske franske landsbygden for en uke eller to kan velge mellom et stort antall steder, inkludert Geneve, Montpellier, Nantes, Lille, La Rochelle, Avignon and Limoges, og mange fler.

  Sjekk ut vårt blogginnlegg om avhenting for tips til hvordan du mest effektivt og enkelt får hentet ut kjøretøyet så snart du har ankommet destinasjonen. Dette innlegget inkluderer informasjon om hvilke dokumenter du trenger, hvor desken er og råd om avlevering utenfor åpningstider.

  Finn de beste tilbud på leiebil på de mest populære flyplassene og togstasjonene i Frankrike

  • Gare de Nice-Ville togstasjon
  • Paris-Nord togstasjon
  • Paris-Est togstasjon
  • Paris-Gare-De-Lyon togstasjon
  • Paris-Montparnasse togstasjon
  • Bordeaux Saint Jean togstasjon
  • Toulouse Matabiau Gare togstasjon
  • Montpellier Gare de Montpellier-Saint-Roch togstasjon
  • Gare de Marseille Saint-Charles togstasjon
  • Gare de Lyon-Part-Dieu togstasjon

  Book med de beste bilutleierne i Frankrike

  Auto Europe har for tiden mer enn 24 000 avhentingslokasjoner i mer enn 180 ulike land, inkludert all alle toppdestinasjonene i Frankrike og den fantastiske middelhavsøyen Korsika.

  Som nevnt jobber Auto med alle de ledende bilutleierne som tillater oss å gi våre kunder de beste tilbudene. Du finner ikke billigere tilbud noe sted på nettet, og du kan kansellere eller forandre bookingen din opptil 48 timer før avhenting uten ekstra kostnad, og du finner alle vilkår og betingelser for kjøretøyet og utleieren tydelig forklart i bookingprosessen.

  National - Leiebil informasjon Budget - Leiebil informasjon Europcar - Leiebil informasjon
  Hertz - Leiebil informasjon Avis - Leiebil informasjon Sixt - Leiebil informasjon

  Ikke nøl med å ta kontakt med våre bilutleiespesialister på +49 89 120 89 270 (eller med å emaile nores@autoeurope.de) dersom du har spørsmål om å leie bil i Frankrike, som kostnaden på ekstra sjåfører, lokalkontorenes åpningstider, hvor du skal legge fra deg nøklene hvis kontoret er stengt, eller om det er noen aktuelle tilbud for tiden.

  Ofte stilte spørsmål om å leie bil i Frankrike

  Kontakt ossSom en av industriens ledende bilutleiemeklere står Auto Europe klare til å svare på alle spørsmål rundt ulike aspekter ved å ved å leie bil i alle verdens land, inkludert Frankrike. Mange av de mest stilte spørsmålene har vi svart på nedenfor, men dersom du ikke finner svaret du er ute etter, ikke nøl med å ta kontakt med våre bilutleiespesialister på +49 89 120 89 270. De kan svare på spørsmålene dine syv dager i uken og hjelper deg gledelig med bookingen din.


  Hvor gammel må jeg være for å leie bil i Frankrike?

  Selv om minimumsalderen for å leie bil i Frankrike typisk er 18 år, kan det variere mye avhengig av bilutleieselskap, med noen selskaper som opererer med andre regler for sjåfører under 21 år og for de under 26 år. Vennligst merk at et ekstragebyr, kjent som gebyr for ung sjåfør ofte gjelder for personer i denne aldersgruppen. Foruten unge sjåfører, må eldre sjåfører på noen lokasjoner betale gebyr for seniorsjåfør i tillegg til dagsprisen, avhengig av utleier. I Frankrike kan gebyr for unge og eldre sjåfører være signifikante, så vær sikker på at du vet hva det koster i forveien.

  For å finne ut om gebyr for ung eller eldre sjåfør gjelder, vennligst sjekk prisetaljknappen under bookingprosessen. Du får også denne informasjonen i våre vilkår og betingelser som Auto Europe sendte til deg med voucheren. Hvis du er i tvil, se vår seksjon med mer informasjon om aldersrestriksjoner.

  Når du booker online gjennom Auto Europes søkemotor er det viktig å skrive inn nøyaktig alder til hovedsjåføren og å informere oss om eventuelle restriksjoner som kan være relevante for din leie. For de som leier for første gang, ta gjerne en kikk på vår side for personer som leier bil for første gang.

   

  Kan jeg hente min leiebil i Frankrike et sted og levere den et annet?

  Ja, det er enkelt å hente din leiebil et sted i Frankrike og levere den et annet, men et enveisgebyr kan tilkomme. Denne kostnaden er enten inkludert i dagsprisen eller betales direkte til utleieren (i euro) under avhentingen. Enveisgebyret gjelder også for internasjonale leieavtaler og du må informere oss om reiseplanene dine før du utfører bookingen, så vi kan bekrefte om din etterspurte tur er mulig eller ikke. Dette er på grunn av at ikke alle kjøretøy kan forlate Frankrike, grunnet restriksjoner på visse kjøretøyskategorier, varighet og reiserestriksjoner mellom spesifikke byer og lokasjoner. For eksempel er det ikke alltid mulig å kjøre en luksusbil av høy verdi fra Frankrike til et naboland. Vennligst sjekk vår side om å leie bil en vei for mer informasjon.

  For å sjekke om man skal betale et enveisgebyr, bare velg din foretrukne utleier i Auto Europes søkemotor og se under leiebilens pris. Vennligst merk at du kan kansellere bookingen gratis hvis du ikke er fornøyd med enveisprisen som er oppgitt. Selv om Auto Europe ikke profitterer fra - eller tjener noe på enveisgebyr, føler vi at det er viktig å informere våre kunder om alle kostnader som er involvert for å hjelpe dem til å gjøre de beste valgene under planleggingen av turen. Hver utleier bestemmer deres egne avgifter uavhengig og kan kreve mer eller mindre enn en annen utleier for de samme avhentings- og leveringslokasjonene, selv om andre ikke krever noe som helst.

  Noen bilutleiere i Frankrike tillater også kundene deres å reise til naboland, som Italia, Tyskland og Spania uten restriksjoner, selv om reise til Øst-Europa kan innebære restriksjoner, avhengig av utleier.

  Kunder må indikere deres intensjon om å reise til andre land når de lager reservasjonen og landet eller landene må noteres på voucheren. I de fleste tilfeller må bilutleieren autorisere alle grensekrysninger, og et gebyr må betales lokalt, hvis beløp vil stå tydelig i voucherens vilkår og betingelser.

   

  Må jeg ha kredittkort for å leie bil i Frankrike?

  Ja, et kredittkort er alltid nødvendig ved bilutleie i Frankrike. Grunnen er at bilutleieren (for eksempel Avis, Hertz, Sixt, Alamo, Budget, Europcar osv.) vanligvis vil blokkere et beløp på kortet, som holdes som et sikkerhetsdepositum i tilfelle kjøretøyet returneres med skade påført under leieperioden. Hvis ingen skade er rapportert vil beløpet frigjøres og pengene returneres.

  Det er også verdt å vite at debetkort ikke aksepteres i Frankrike. Du må også være obs på at grunnet den høye verdien på luksus- og premiumbiler, kan utleier spørre deg om to kredittkort i navnet på hovedsjåføren, istedenfor bare ett.

  For å sjekke hvilke typer kredittkort du kan bruke når du henter kjøretøyet, klikk på prisdetaljknappen når du har valgt din foretrukne utleier. Du kan finne all nødvendig betalingsinformasjon her. For mer tips om betaling av din leiebil i Frankrike, ta gjerne en kikk på vår bloggpost om kredittkort og depositum.

   

  Hva er de viktigste kjørereglene i Frankrike?

  Det er viktig å huske fartsgrensene i Frankrike, som er 130 kilometer i timen på bompengefinansierte motorveier, 110 kilometer i timen på bompengefrie motorveier, 80 kilometer i timen på landeveier og 50 kilometer i timen rundt tettsteder. Vennligst merk at alle disse fartsgrensene reduseres ved våt veibane eller tåke. I en nødssituasjon kan du ringe til 15 (medisinsk assistanse), 15 (politi), og 18 (brannvesenet). Det generelle nødnummeret i Europa er 112.

  Det er også viktig å vite at setebelter er obligatoriske og det er forbudt å bruke mobilen bak rattet, selv om du bruker handsfree. Dessuten må barn under 10 år bruke barnesete bak hvis de veier mellom 9 og 15 kilogram. Barn over denne vekten må bruke beltepute. Du må også bruke billysene når det er redusert synlighet, selv på dagtid, og bruk av hornet skal ikke forekomme i tettbygde strøk hvis føreren ikke er i umiddelbar fare.

  Før du starter turen din må du forsikre deg om at kjøretøyet har refleksvest og varseltrekant i tilfelle skade eller motorstopp under leieperioden. Du bør også være klar over at Frankrike har mer enn 2 000 fartskameraer i hele landet, noen umarkerte sådan, så vær forsiktig når du kjører din leiebil i Frankrike!

  Videre har Frankrike en av de strengeste promillekjøreingslovenene i Europa og blir man tatt for å kjøre med 0,5 ‰ alkohol i blodet blir anmeldt. Det er også verdt å vite at alle motorister i Frankrike er pliktige til å medbringe promillemåler og bruke den hvis spurt av politiet i løpet av turen. For mer informasjon om kjøring og trafikkreglene i Frankrike anbefaler vi å sjekke vår dedikerte side med informasjon om de viktigste reglene på veien.

   

  Må jeg betale bompenger med min leiebil i Frankrike?

  Ja. Når du ser skiltet autoroute peage, betyr det at du kjører inn på en bompengefinansiert motorvei, og et blått skilt med bokstaven A før et nummer indikerer hvilken motorvei du er på. Sjåfører må ta en billett ved bommen før motorveien og betale beløpet når man forlater motorveien, basert på distansen kjørt. Et røft estimat (kan økes fra tid til annen) er rundt en euro per halvannen mil, så en tur fra Paris til Bordeaux koster normalt 55 og 60 euro. Klikk her for mer informasjon om å beregne kostnaden.

  Betalingsmetoder inkluderer kontant (det er lurt å ha alltid ha noe med og gå for bommen markert med grønne piler), Mastercard og Visa. Vennligst merk at kontant ikke aksepteres der kredittkortenes logo vises.

  Alternativt, går det an å bruke systemet Télépéage Liber-t som bruker en transponder som tillater sjåfører å reise hele Frankrike motorveinett og gjennom bommen uten å måtte stoppe. Spør bilutleieren din for detaljer.

   

  Hvilken type forsikring må jeg ha for min leiebil i Frankrike?

  Nå du bestemmer deg for å leie bil i Frankrike med Auto Europe kan du være trygg på at alle våre priser inkluderer brannforsikring, ansvarsforsikring og kollisjonskadeforsikring (CDW) og tyveriforsikring. Vi tilbyr også en omfattende dekning for sjåfører som ønsker å være helt trygge når de kjører i Frankrike.

  Til en lav pris kan du legge til vår dekning Komplett Skadedekning dersom det uventede skulle skje. Komplett Skadedekning dekker dessuten deler av bilen som CDW ikke gjør, som dekk, hjul, understell, sidespeil, og mye mer. Merk at prisen på dette produktet varierer med lokasjon, leieperiode, bilkategori og bilutleier.

  Det er veldig enkelt finne ut hvilke dekninger som er inkludert når du lager bookingen. Etter at du har valgt kjøretøy, ønskede reisedatoer og destinasjon med din foretrukne utleier, bare klikk på prisdetaljknappen og du finner alle dekningsspesifikasjonene, som tillatte kilometer, CDW, tyveri- og ansvarsforsikring i seksjonen om tilleggsinformasjon.

  Kanskje foretrekker du å kjøpe dekning fra bilutleieren når du henter ut bilen, men vær klar over Auto Europe ikke kan refundere lokalt kjøpte forsikringer eller gebyrer, selv om det skulle bli overflødig. Fordi dekningen kan være en kompleks sak for mindre erfarne reisende, anbefaler vi at du tar en kikk på vår side om dekning for leiebil.

   

  Kan jeg legge til en ekstra sjåfør til min bilutleie i Frankrike?

  Ja. Å legge til sjåfører er helt mulig og en stor fordel for reisegrupper som skal på langturer i Frankrike og andre populære destinasjoner. Med noen bilutleiere er gebyret for ekstra sjåfør inkludert i prisen, mens for andre må man betale det ved avhentingen, kostnad bestemmes av utleieren. Uansett må tilleggsjåfører bekreftes og registreres under bookingprosessen og de må fremvise samme dokumenter som hovedsjåføren, nemlig pass, førerkort og internasjonalt førerkort der det er nødvendig.

  Det er enkelt å sjekke om det er et gebyr for tilleggsjåfører for bookingen din, da du finner beløpet tydelig på Auto Europes nettside. Etter du har valgt datoer, destinasjon og bilutleier, bare klikk på prisdetaljknappen og velg førerinformasjon, hvor du finner fullstendige detaljer om eventuelle gebyr for tilleggsjåfører. Den samme informasjon vil bli vist tydelig på voucheren du får tilsendt av Auto Europe etter bookingen har blitt bekreftet.

  Du kan spare penger med å dra fordel av Auto Europes tilbud på gratis ekstra sjåfør som annonsert på vår nettside. Så hold et øye på vår side om kampanjer for gratis tilleggsjåfører på vår nettside, siden en sjåfør ikke alltid er nok. Med våre spesielle tilbud trenger du ikke lenger tenke på å betale for en ekstra sjåfør, og du trenger heller ikke kaste mynt for å bestemme hvem som skal kjøre!

  En viktig ting å ha i mente er at hvis en venn eller familiemedlem som ikke offisielt er inkludert i kontrakten bestemmer seg for å kjøre i løpet av turen vil de automatisk bli ekskludert fra all forsikring som avtalt før avhenting. Dette vil gjøre dem ansvarlige for hele beløpet i tilfelle skade eller tyveri av kjøretøyet. Derfor er det essensielt at alle tilleggssjåfører er ordentlig autorisert før dere forlater bilutleierens kontor.

   

  Trenger jeg et miljømerke for min leiebil i Frankrike?

  Det kommer an på hvor du skal. Luftkvalitetssertifikatet Crit’Air som ble introdusert 29. juni 2016 ble introdusert for sjåfører som kjører inn i begrensede trafikksoner i visse franske byer som Grenoble, Lille, Lyon, Marseille, Rennes, Strasbourg, Paris og Toulouse. Alle kjøretøyer (inkludert leide) som kjøres og/eller parkert i disse begrensede trafikksonene (kalt zones à circulation restreinte) må nå vise klistremerke for ren luft som et juridisk krav. Dersom det ikke blir opprettholdt, kan du få en bot på stedet på over hundre euro. Merk at det er to typer begrensede soner, en med alltid lave utslipp (ZCR – Zone à Circulation Restreinte) og en med midlertidige lave utslipp (ZPA – Zone de la Protection de l’Air).

  Systemet ble introdusert av den franske regjeringen å redusere skadelige utslipp i områder hvor luftkvaliteten er dårlig, særlig i de store byene. Det betyr at visse kjøretøyskategorier kan nektes adgang basert på Crit’Air-merket i frontruten, enten gjennom hele dagen eller ved visse tider når forurensingen er høy. Merkene kommer i seks farger - grønn, lilla, gul, oransje, burgund og mørkegrå - som sier noe om kjøretøytypen, motorkapasitet, alder og så videre.

  Klistremerket koster mellom tre og fire euro og kan kjøpes på www.certificat-air.gouv.fr. For leide kjøretøyer gjøres dette av bilutleieren, som betyr at du ikke trenger skaffe dette selv for din bilutleie i Frankrike; dette blir gjort for deg. For mer informasjon, ta kontakt med utleieren når du henter ut bilen.

   

  Kan jeg reise med ferje med min leiebil i Frankrike?

  Når du leier bil i Frankrike er det ikke tillatt å reise med ferje til øyer uten Auto Europes godkjennelse i forveien. Reisende som vil til landets største øyer som Korsika bør la bilen stå på fastlandet og leie en ny bil hvis de ønsker å oppdage øyen med bil.


  Andre utleiemuligheter i Frankrike

  Å finne de beste tilbud på leiebil i Frankrike på Auto Europes nettsider kunne ikke vært enklere. Vi har noe for alle budsjett og kjørekrav med et stort utvalg av kjøretøyer, fra små lommebokvennlige biler i Mini- og Økonomi-kategoriene for mer komfortable valg i kategoriene Mellomstørrelse og Familiestørrelse med masser av andre valg tilgjengelige. For de som ønsker å utforske den vakre franske Rivieraen er vår personlige anbefaling en bil fra den sporty og luksuriøse kategorien Cabriolet.

  Auto Europe har også et bra utvalg av 7- til 12-seters vans til leie, så vel som de siste bobilene for familier eller vennegrupper som vil reise rundt i Frankrike med høy komfort.

  For å hjelpe deg med å velge det rette kjøretøyet for din tur, ta gjerne en kikk på flåtegaiden for Frankrike med fullstendige detaljer på alle våre ulike bilkategorier.

  Luksus leiebil Frankrike Leie van i Frankrike Leie bobil i Frankrike

  Luksusleiebil Frankrike - Auto Europe er stolte over utvalget og kvaliteten på sin samling av luksusbiler, som gir sjåfører sjansen til å reise rundt i Frankrike med kjøretøyer som BMW X5, Mercedes AMG GT, Porsche 718 Spyder, Maserati Ghibli, Lamborghini Huracan og Audi TT Roadster tilgjengelig gjennom Auto Europes luksuslinje.

  Leie van Frankrike - Frankrike er et av de beste landene i verden å utforske, spesielt med de man er nærest, som venner og familie. Å leie et større kjøretøy som en minivan eller van gir reisegrupper mer frihet, fleksibilitet og nok plass for opptil 12 personer, inkludert ekstra bagasje.

  Leie bobil Frankrike - Med å booke en bobil i Frankrike kan du bruke tiden best mulig i dette vakre landet, og ta veien fra Paris til Pyrineene, eller fra Lyon til den franske Rivieraen. Auto Europe tilbyr det beste utvalget bobiler med masser av praktiske avhentingslokasjoner.


  Nyttige lenker

  Reiseinspirasjon og informasjon for turen din til Frankrike

  Blogg om luksusbilturer