Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  FRANKRIKE

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Frankrike

  Auto Europe jobber stadig for å utvikles og for å oppfylle forventningen til våre reisende kunder. Derfor er nå bobilutleie i Frankrike en av de mange servicene vi tilbyr. Vi samarbeider med utleiere over hele landet og kan på den måten tilby deg et trygt transportalternativ til en konkurransedyktig pris. Det er enkelt å finne sin bobil da vi har et stort utvalg av bobilkategorier, alt for at du skal få en fin start på din Frankrike-tur.

  Kjøre bobil i Frankrike

  Landet omfatter et enormt område; fra den engelske kanalen i nord, alpene og Middelhavet i sør, til Atlanterhavet i vest. Med et slikt varierende landskap er det lurt å planlegge sin kjøretur. Å leie bobil i Frankrike er den beste måten å oppleve landets skjønnhet på. Dalen Loire ligger midt i landet og er kjent som Frankrikes hage. Her kan turister oppleve crème de la crème av den franske landsbygda med sine supre vingårder, herlige frukthager og vakre slott. Den sentrale delen av dalen er på UNESCO sin verdensarvliste. Det er mange fine, pittoreske campingplasser i Loire.

  Provence ligger i Sør-Frankrike og grenser til Italia. Regionen strekker seg langs Middelhavskysten og opp til elven Rhône i vest. Dette er en historisk region som tidligere var bebodd av ligurer, keltere, romere og franske konger. Provence var også en av de første stedene i Europa som ble bebodd, med historie helt tilbake til Middelalderen. Her kan man kjøre gjennom et landskap bestående av de berømte feltene med vakre og godt-duftende Lavendelblomster. Det varme middelhavsværet og vakre Côte d´Azur er også noen av de utallige grunnene til å besøke denne regionen.

  I de vestre delene av regionen ligger Atlanterkysten som ønsker deg velkommen med sine sandstrender som passer perfekt for til eksempel en ridetur. Dette er også et surfeparadis, og som har et maritimt klima som karakteriseres av varme somre og milde vintre. Et antall campingplasser på vestkysten gjør det mulig å kjøre rundt i sitt eget tempo og få enda mer ut av sin ferie.


  Populære destinasjoner i Frankrike

  Leie bobil Bordeaux
  Bordeaux
  Leie bobil Lyon
  Lyon
  Leie bobil Nantes
  Nantes
  Leie bobil Nice
  Nice
  Leie bobil Paris
  Paris
  Leie bobil Toulouse
  Toulouse

  Utleiere

  McRent og Avis Car Away kan tilby moderne og godt vedlikeholdte bobiler. Det er mulig å hente din bobil på mange steder i landet så start planleggingen av din ferie allerede i dag!

  Tilgjengelige bobiler i Frankrike

  Ta en titt nedenfor for eksempler på bobiler tilgjengelig for Utleie. Det store utvalget gjør det enkelt å finne den som passer deg best. For en oversikt over det komplette utvalg av bobiler til leie kan du benytte vår søkemotor. Når du har funnet din bobil kan du få en gratis PDF sent til din email der det står mer om din valgte bobil, som for eksempel tekniske detaljer, utstyr, opphentingsinformasjon og pris. Gjør et søk nå og finn bobil til din drømmeferie i Frankrike.

  Active S Explorer

  Active S

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Explorer

  Sengeplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.37 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Adria Urban Plus

  Adria

  Sengeplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Urban Plus

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.41 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Family Luxury Classic 6 pax Bunk Bed

  Family Luxury

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.28 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Classic 6 Bunk

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel