Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  NICE

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Nice

  I over 60 år har Auto Europe tilbudt leiebiler til lave priser med en stadig voksende bilpark og et stadig større utvalg av tjenester; blant annet luksusbiler og bobilutleie. Gjennom vår søkemotor kan du enkelt søke frem og booke den perfekte bobilen til din bobilferie i sør-Frankrike. Med bobilutleie i Nice, er du garantert frihet og fleksibilitet til å utforske en av verdens mest luksurøse, dyre og sofistikerte regioner; Côte d'Azur. Hvis du velger riktig bobil for din ferie vil det garantert gi deg en uforglemmelig opplevelse. Du kan benytte anledningen til å besøke Monaco, som kun er 10 kilometer unna, eller filmbyen Cannes. La oss ikke glemme Marseilles og St. Tropez, alle disse stedene kan enkelt nås med bobil. Fra Nice kan du dra mot Italia, som kun er 30 km kjøretur unna. Om du skal nordover er et besøk til kjærlighetsbyen, Paris, sterkt å anbefale. Din bobil vil tillate deg å reise med total komfort. Med Auto Europe kan du være sikker på at din booking er i gode hender, og at du vil ha klar og oversiktlig informasjon tilgjengelig til enhver tid. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål så vil en av våre eksperter hjelpe deg.

  Campingplasser i og rundt Nice

  Innen Nice og i området rundt vil du kunne finne flere velutstyrte campingplasser. Alt du trenger å gjøre er å tenke på hvlke fasiliteter du ønsker deg for hvert stopp. Under har vi laget en liste over fem campingplasser med gode fasiliteter slik at har litt inspirasjon før du skal leie bobil i Nice.

  Camping La Pinède Ligger kun 10 km fra St. Tropez og 100 km fra Nice flyplass og tilbyr topp fasiliteter. Her finner du spa, svømmebasseng med sklie, bordtennis, sykkelutleie, restaurant og tilgang til gratis WiFi. Campingplassen har også et underholdningsprogram og sportaktiviteter.
  Camping Holiday Green I middelalderdistriktet Fréjus, på Côte d'Azur finner du er vakker campingplass beliggende i skogen. Med svømmebasseng, jacuzzi og spa, samt stor terrasse, lokal strand og svømmebasseng. Denne campingplassen er ideell. Byene Cannes og St.Tropez er kort reisevei unna og vel verdt et besøk.
  Camping Prairies de la Mer Om du har lyst på en ferie sør i Frankrike med kort vet til middelhavet, strandliv og utendørsaktiviteter uten å gå glipp av nattelivet er denne campingplassen ideell. Med topp fasiliteter inkludert restauranter, barer og sportsområder vil du ikke kjede deg et sekund.
  Camping La Bastiane Denne campingplassen er sentralt beliggende med et vakkert naturreservat. Med Frégus' strender kun 10 kilometer unna er det det perfekte stedet å lade batteriene. Campingplassen har en hyggelig familieatmosfære, men passer også fint for voksne som setter pris på ro og fred på ferie.
  Camping Domaine des Naïades Denne firestjerners campingplassen har alt dutrenger for et hyggelig opphold. I tillegg er St. Tropez bare en kort kjøretur unna. Campingplassen har et stort svømmebasseng og mange andre morsomemme og avslappende fasiliteter. Campingplassen har også en lokal restaurant som disker opp middelhavsdelikatesser.

  Tilgjengelige bobiler i Nice

  Her gior vi deg fire forslag på bobiler som er tilgjengelige i Nice via Auto Europe. De fleste er nye diesel 2016/17 modeller med manuelt gir. Med Class-B A4 modellen vil du ha ubegrensede kolimeter og nok plass om bord til en familie på fire. Bobilen har en dobbeltseng og to enkeltsenger. For parkering er bobilen utstyrt med ryggekameraog sensorer. Den større Class-C D1 modellen har plass til opptil 6 personer. Denne 23 fot lange bobilen har tre dobbeltsenger, kjøkken og bad inkludert ryggekamera og sensorer som standard. For tre personer er Class-B A2 modellen et supert valg. Dersom dere er to på ferie kan derimot en minivan være et flott alternativ.

  Explorer Comfort 4 pax

  Explorer

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.37 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Comfort

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.46 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Active S Classic 6 pax Bunk Bed

  Active S

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Classic 6

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Nice

  Det er enkelt å leie bobil i Frankrike, dette gir deg også muligheten til å reise fritt i hele landet og besøke steder du ikke ellers ville ha sett. Byen Nice er regnet som en av de vakreste byene på Côte d'Azur. Havnebyen som ligger sør-øst i Frankrike er en del av Alpes Côte d'Azur provinsen og har omtrent 350 000 innbyggere.

  Nice er et flott sted å besøke hele året. Om vinteren er temperaturene milde. Temperaturene er også komfortable i vårmånedene og i september og oktober. Vi anbefaler ikke et besøk i byen midt på sommeren. Temperaturene midtsommers har en tendens til å bli svært høye. Byen har spektakulære hager som tilrekker reisende fra hele verden i tillegg til lokalbefolkningen, og flotte hoteller. Denne regionen er takket være sitt milde klima ideell for vinproduksjon, og svært veldkjent for sine gode produkter. Dersom du reiser mens laveldelåkrene i Provence blomstrer er det vel verdt den gode timen det tar å kjøre dit. Mens du fortsatt er i byen må du ikke glemme å besøke de gamle barokke kirkene, palassene og herregårdene. Vi anbefaler spesielt Musée Matisse, the Musée Marc Chagall eller the Musée dÁrt Moderne et d'Art Contemporain (MAMAC). Her kan du tilbringe en dag med å beundre mesterverkene til Christo Jeanne-Claude eller Andy Warhol.

  Ved å leie bobil i Nice er du sikret å få se sør-Frankrike fra sin beste side, samtidig som du reiser med total frihet og på egen timeplan. Du trenger ikke lenger å overholde inn-og utsjekktider på hoteller eller planlegge slavisk etter neste overnatting. I tillegg kommer mange bobiler med integrert kjøkken, noe som betyr at du kan lage hjemmelaget mat i bilen. Besøk lokale supermerkeder og markedsplasser og kjøp inn ferske råvarer for å diske opp fantastiske måltider til deg og dine kjære på veien.