Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  ITALIA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie Bobil i Italia

  Dersom du ønsker å få det meste ut av en ferie i Italia bør du reise rundt i en bobil, ditt hjem på veien! Auto Europe samarbeider med utleiere i forskjellige byer slik at du enkelt kan leie bobil i Italia. Det finnes bobiler for alt fra to personer til hele familien, og hvis du booker gjennom Auto Europe vil du raskt være ute på de italienske veiene.

  Kjøre bobil i Italia

  Italia er den perfekte destinasjonen for en bobilferie da hver enkelt region har sin egne unike sjarm, og alle har mange spennende severdigheter å by på. Hvis du starter din tur i nord kan du kjøre i de italienske alpene eller Dolomittene, og overnatte i det flotte fjellandskapet. De berømte italienske innsjøene Como, Garda og Maggiore ligger også i Nord- Italia. Dersom du velger bobilutleie i Italia kan du utforske dem i ditt eget tempo. Andre steder som også bør stå på reiseplanen er Venezia, Firenze og Pisa.

  Kjør din bobil sørover og besøk Roma. I denne byen finner man et stort antall historiske severdigheter som Colosseum, Forum Romanum, Vatikanstaten og Trevifontenen. Nyt av den unike atmosfæren i byen der det er historiske omgivelser hvor enn du snur deg. Dersom du ønsker å se aktive vulkaner så har du kommet til rett land. Kjør til Nepal og ta flotte bilder av Mount Vesuvius og Pompeii, eller kjør til Sicilia for å beundre Mount Etna. En av høydepunktene på en Italia-feire vil utvilsomt være Amalfikysten med sine koselige byer og vakre omgivelser.

  I de større byene finner man campingplassene i byenes utkant, men det er også noen som har campingplasser nærmere byens historiske sentrum. Det er lurt å planlegge reisen godt og lage en kjøreplan slik at du får mest ut av din tur. De fleste italienske motorveier krever en avgift, og hvis du skal kjøre mye på disse veiene er det viktig at du tar den ekstra kostnaden med i beregning. Å kjøre i mange av de italienske byenes historiske sentrum anbefales ikke. Mange områder er stengt for trafikk og det er mange smale veier som er ikke fremkommelige med store kjøretøy.


  Populære destinasjoner i Italia

  Leie Bobil Bologna
  Bologna
  Leie Bobil Milano
  Milano
  Leie Bobil Napoli
  Napoli
  Leie Bobil Palermo
  Palermo
  Leie Bobil Roma
  Roma
  Leie Bobil Venezia
  Venezia

  Utleiere

  Vi samarbeider med mange utleiere i Italia, inkludert Motorhomes Italy og McRent. Med Auto Europes stort utvalg av bobiler er det enkelt å skreddersy din leie slik at den passer akkurat dine ferieplaner.

  Tilgjengelige bobiler i Italia

  Nedenfor finner du noen eksempler på bobiler i Italia tilgjengelige på utvalgte destinasjoner. For å finne ut hva som finnes på valgt destinasjon, klikk på "Få din pris"-knappen nedenfor. Når du har fylt ut dine søkekriterier vil du få opp en liste over bobiler, og du vil kunne laste ned en PDF med informasjon om alt fra bobilens fasiliteter til pris.

  Explorer Active S

  Explorer

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.37 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Active S

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori:Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff:Diesel
  Adria Compact Plus

  Adria

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Compact Plus

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Family Luxury Group D

  Family Luxury

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.28 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Group D RV

  Soveplasser: 7 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel