Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  ROMA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Roma til lave priser

  Auto Europe har i over 60 år vært en av markedets ledende leiebilsformidlere. Hos oss finner du fantastiske leiebiler til uslåelige priser og ikke minst kan du leie den perfekte bobilen til en campingferie de fleste bare drømmer om! Du finner et stort utvalg av tilgjengelige bobiler online, så tenk utenfor de faste rammene når du planlegger din tur til Italia og ta ferien et steg videre ved å leie bobil i Roma. Med bobil har du ikke bare friheten til å oppleve bykjernen men også mulighten til å dra fritt mellom landsbyer og oppleve det vakre landskapet i Lazio uten tidspress og stress med å finne ledige og rimelige hotellrom. Spesielt vakker er strekket langs middelhavents kyst med sine skoger og en pustberøvende utsikt over det azurblå havet. Med riktig bobil blir din reise gjennom Bella Italia en ren nytelse, både fra klimaets side såvel som kulinarisk og historisk. Fra Roma kan du lett nå andre fantastiske destinasjoner som Milano eller Toscana, det fantastiske grønne landskapet med sine vakre enger kan nås på bare to timer. Kulturbyen Firenze kan nås på bare to timer, og vi anbefaler deg også stopp i Sienna og San Gimignao for en ferie fylt av kultur, natur og god mat. Du som har litt ekstra tid å kaste bort bør ta deg en svipptur til Milano og legge inn en avslappende dag eller to på Comosjøen.

  Campingplasser i og rundt Roma

  I og rundt Roma finner du finner du mange campingplasser med velholdte og komfortable fasiliteter. Her kan du koble av mellom slagene når du utforsker Romas gater, attraksjoner og atmosfære. Under finner du noen av våre forslag på steder å campe i og rundt Roma.

  Flaminio Village Bungalow Park Campingen er åpen året rundt og og et familieeid anlegg siden 1974. Beliggenheten er praktisk og bare ett stenkast fra sentrale Roma. Her venter det deg et vakkert basseng og moderne fasiliteter. Husdyr er tillatt på campingplasser og du er garantert et avslappende opphold.
  Camping Tiber Dette campingkomplekset ligger rett utenfor byen ved elvebredden til elven Tiber. Her vil du bo i en gjestfri og vennlig atmosfære. Det er også lett å få tak i god italiensk pizza ettersom campingplassen har egen restaurant med steinovn. Det grønne anlegget har eget basseng, en liten nærbutikk og tilbyr skyttelbusser til sentrum.
  Camper Club Miralago 5-stjerners campingplass kjent for sitt fantastiske anlegg og gode service. Herfra kan du ikke bare enkelt besøke Roma, men også byen Tivoli som er ca 32 km fra Roma. Tivoli er kjent for sine vakre hager og imponerende fontener og skulpturer. Du finner også to verdensarvlisede villaer, Villa Adriana og Villa d'Este.
  Camping Village Fabulous Den enestående campingplassen Village Fabulous ligger vakkert til i Casal Palocco og takket være beliggenheten når du enkelt både flyplassen og strendene i Ostia utenfor Roma. Du finner togforbindelse og regelmessige bussavganger til bykjernen. Anlegget er godt ivaretatt og tilbyr enhver komfort du kan drømme om på reise.
  Camping Internazionale di Castelfusano Om du allerede fra starten vil kombinere kultur og badeferie er dette den perfekte campingplassen for deg! Beliggenheten ved kyste og barskogen rundt gjør denne campingplassen til en oase. Campingplassen ligger knappe 3 km fra Ostia som er et populært badested i Roma. Campingplassen har også restaurant, et vakkert basseng og nærbustikk. For barna er ett besøk i fornøyelsesparken Zoomarine sterkt å anbefale, dette blir fort turens høydepunkt for de minste.

  Tilgjengelige bobiler i Roma

  Under presenterer vi noen av de kjøretøyene vi har tilgjengelig for bobilutleie i Roma. For 4 personer er modellen Sporty et bra alternativ. I kjøretøyet er det 2 dobbeltsenger, kjøkken, og muligheter for å montere barnestoler. Om du har lyst på en mer luksuriøs modell for 6 personer er bobilen Family Luxury helt perfekt. Disse modellene er alle under 3 år gamle og der er soveplasser fordelt på 3 dobbeltsenger. På badet er det en dusj og du har også et praktisk anlagt kjøkken. Du kan også montere sykkelstativ. Perfekt for grupper som er aktive og vil utforske omgivelsene med sykkel. Om dere er ute og resier som par er vår modell Compact Standard et fint alternativ. Dere sover komfortabelt i kjøretøyets dobbeltseng og også her kan dere legge til sykkelstativ. Om dere er en stor gruppe på opptil 7 personer passer den 6,9 meter lange C-Klass med sine 2 dobbeltsenger og 3 enkeltsenger perfekt.

  Sporty Family Luxury

  Sporty Camper

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Luxury

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.28 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Explorer Group D

  Explorer Camper

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.37 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Group D RV

  Soveplasser: 7 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Roma

  Det er lett å skjønne hvorfor byen i filmklassikeren Prinsesse på vift, blir utnevnt til verdens vakrste by. Her finner du kulturelle skatter som Peterskyrkan, Vatikanen, Colosseum, Fontana di Trevi og mange andre. For deg med en interesse i kultur og historie er Roma et paradis av inntrykk og verdt minst ett besøk i løpet av livet. Men den travle storbyen er ikke bare rik på kultur og historie men også hjem til mange viktige og interessante organisasjoner som FN-organisasjonen FAO (Food and Agriculture Organization), IFAD (Det internasjonale fondet for jordbruksutvikling og WFP (World Food Program).

  Gjennom å leie bobil i Roma får du friheten og fleksibiliteten til å utforske byen og dens omegn helt etter egne interesser og i eget tempo. Du slipper hotellbookinger og tanker om offentlig transport og du kan fokusere helt på å nyte reisen du har lagt ut på.