Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  MILANO

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Milano

  I 60 år har Auto Europe vært blandt de beste og mest kjent leiebilformidlerne i verden. Vi har de beste leiebilene til de beste prisene og tilbyr også bobilutleie. Å leie bobil i Milano med oss enn med noe annet bilutleiefirma takket være vår prisgaranti. Med bobil utforsker du enkelt metropolen som til dags dato har 1,6 millioner innbyggere. Etter at du er mett på Milano er det bare å sette seg inn i ditt hjem på hjul og dra videre til neste destinasjon, kanskje du vil stoppe i Bergamo , Verona eller Venezia. Milano er etter Roma landets nest største by. Milano er også landets økonomiske sentrum. Rundt i verden er Milano kjent som Italias motemetropol og kulturinstitusjoner, mediemoguler og børsen har også sine hovedkontorer her. Ring oss om du vil snakke med våre bobilspesialister for hjelp til å planlegge din bobilutleie i Milano.

  Campingplasser i og rundt Milano

  I og rundt Milano finner du campingplasser for alle behov. Vi har valgt ut et par passende campingplasser for å lette planleggingen av din bobilferie i Italia.

  Camping Village Città di Milano Denne campingplassen ligger i nærheten av Milanos sentrum og kan nås ved hjelp av buss eller undegrunnsbane. Dette er en stor fordel ettersom du slipper å flytte på bobilen hele oppholdet. Den vesle dyreparken i nærheten vil være en stor suksess bladt de minste. Nær campingplassen ligger galoppbanen San Siro og Milanos aentralstasjon.
  Area Sosta New Park Milano Også denne campingplassen har en optimal beliggehet i nærheten av sentrum. Togstasjonen ligger 800 meter unna og det er også skyttelbuss inn til byen for gjester. Plassene har eletrisitet, drikkevann og deponering av avfallsvannn, sanitære anlegg pg wifi.
  Milano Camper Park Denne 4-stjerners campingplassen koster 30 euro per dag inklusiv eletrisitet og er åpen året rundt. Campingplassen ligger i hjertet av Milano og om kvelden kan du besøke restaurantens restaurant og nyte stillheten. Øvrige fasiliteter inkluderer (bortsett fra dusj, toalett og vaskestue) kiosk, wifi, lekeplass, en picknik- og grillplats, bordstennis, basket, fotball- og volleyballbane, skyttelservice og bar.
  Camping Gardenia Denne vakre campingplassen med 4,5 stjherner ligger ca 63 km fra Milano, ved Comosjøen i Domaso. Her kan du nyte de vakre omgivelsene og kulinariske delikatesser fra det Nord-Italienske kjøkkenet med utsikt over vann og fjell. Anlegget har totalt 91 tomter med eletrositet og nyrenoverte sanitæranlegg.
  Camping ai Colli Fioriti Med sin beliggenhet mellom Luganosjøen og Comosjøen passer denne campingplassen godt for deg som vil ta et stopp på veien på en fredelig plass før du drar videre på din road trip. Servicen er varm og vennlig og campingplassen ligger bare 70 km fra Milano. Det omgivende landskapet i kombinasjon med basseng- og strandliv vil garantert lade batteriene dine.

  Tilgjengelige bobiler i Milano

  Her finner du et utvalg av bobilmodeller som finnes tilgjengelig for utleie i Milano. Modellen Active Plus har plass for opptil 4 personer med soveplasser fordelt på 2 dobbeltsenger. Kjøretøyet har kjøkken og mulighet for å montere barnestoler. Modellen Group B/ C Klasse har også plasser for 6 personer med 2 dobbeltsenger og 2 enkeltsenger. Her inngår 2100 inkluderte km. For et ferierende par passer Compact Plus perfekt med en dobbeltseng. Sykkelstativ kan monteres i tillegg til barnestol. Om gruppen din består av opptil 7 personer er modellen Group D perfekt med soveplasser fordelt på 2 dobbelt- og 3 enkeltsenger.

  Active Plus Group B

  Active Plus

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.42 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Group B RV

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.7 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Compact Plus Group D

  Compact Plus

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde:5.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Group D RV

  Soveplasser: 7 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Milano

  Den livlige byen Milano ligger mellom alpene og elven Po i vakre omgivelser og ikke langt fra innsjøene i Nord-Italia. Det er ikke lange reiseveien til Gardasjøen, Comosjøen og Luganosjøen. Lago Maggiore er også en kort reise unna. Her kan du benytte anledningen til å besøke den avkre byen Simione eller den historiske Riva del Garda eller Torbole. Blant de mest kjente severdighetene finner du den unike Milan katedralen, Duomo di Santa Maria Nascente og Navigli distriktet med sine kanaler som tidigere var veldig viktige for byen. Byern har et urban og internasjonal atmosfære og dens historie er preget av tyske, franske og østerriske influenser. For teater- og operaelskere er et besøk på Teatro alla Scala i Milano en opplevelse for livet. Billetter må kjøpes i god tid i forveien hvis du skal sikre deg en plass.

  Milano er en av de viktigste motebyene i verden og de største merkene som Armani, Dolce & Gabbana, Gucci og Prada har sine hovedkvarter her på Via Sant'Andrea eller på Corso Vittorio Emanuele. Om du er glad i kunst og arkitektur, innredning og design er motehusenes showrom og butikker vel verdt et besøk som inpirasjonskilde.

  Å leie bobil i Milano garanterer deg en komfortabel og fleksibel reise der du selv kan bestemme takten og planlegge etter vær og humør. Kanskje du vil ha avslappende ro og bad eller gå turer i naturen etter storbyoppplevelsen? Da bør reisen gå videre mot Gardasjøen med et mellomstopp i Verona. Hvordan du enn velger å planlegge turen kommer du alltid til å føle deg som hjemme.