Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  PARIS

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Paris

  Bare i 2014 ønsket den fantastiske byen Paris 15,6 millioner besøkende velkommen. Det er ingen overraskelse at byen er et av de mest populære turistmålene i verden. Uansett hva du er interessert i å se og oppleve har Paris et hav av topp attraksjoner som museer, kunstgallerier og andre kulturperler. I byens kunstgallerier presenteres noen av verdens mest kjente mesterverk; fra forhistorie til renessanse og klassikere til moderne kunst. Et av de mest berømte galleriene er naturligvis Louvre som huser ikoniske Mona Lisa. Denne historiske bygningen er fra 1100-tallet og var i utgangspunktet en festning før det ble palass på 1500-taller for så å bli museum i 1793. Den ikoniske glasspyramiden i museets innergård ble konstruert i 1989 og må ikke gås glipp av.

  Våre Auto Europe bobileksperter hjelper deg gjerne med å finne svar på alle spørsmål du måtte ha om bobilutleie i Paris over telefon på +49 894 1207 298, eller per e-post. Naturligvis finnes det også muligheter for å booke bobil andre steder i Frankrike som for eksempel Nice eller på den franske rivieraen.


  Campingplasser i og rundt Paris

  Under finner du som er interessert i å leie bobil i Paris nyttig og god informasjon om campingplasser i og rundt den franske hovedstaden.

  Campings Indigo På Campings Indido blir du møtt av ståplasser i naturgrønne omgivelser ved Seinen. Det totalrenoverte anlegget har et lyst og moderne oppholdsrom, en vakker terrasse, helt ny lekeplass til barna og nyrenoverte sanitæranlegg. Den 4-stjerners er åpen året rundt og den 7 hektar store naturparken har perfekt beliggenhet for ditt besøk i Paris.
  Paris Est Camping Village Campingen som ligger ved Marne-flodens strand er et naturreservat med en vakker gågate og tradisjonell taverna. Til fots har du direkte tilgang til parken Tremblay et par hundre meter unna. På det 75 hektar store området kan du koble helt av og nyte diverse sportsaktiviteter som tennis, golf, orientering, og masse andre aktiviteter.
  Contipark Parking Wurtz Voitures Dette alternativet er for deg som foretrekker en parkeringsplass fremfor en tradisjonell campngplass. Perfekt for deg sonm vil gjøre et mellomstopp før du beveger deg videre på din bobilferie i Frankrike.
  Camping de Paris - Bois de Boulogne Denne avgiftsbelagte parkeringsplassen med plass til ca 300 bobiler ligger på en campingplass vest for bykjernen rett ved Seinen og er perfekt for deg som vil oppleve Paris. Plassene er enten på grus eller gress og anlegget er åpent året rundt.;

  Tilgjengelige bobiler i Paris

  Uansett hvilken type bobil du leter etter når du skal leie bobil i Paris har vi et bredt utvalg av tilgjengelige bobiler av alle størrelser å tilby. Den 6 meter lange modellen MiniVan kan huse to personer. Bortsatt fra kjøkken, toalett, vann- og avløpstank har kjøretøyet oppvarming. For 4 personer er modellen Sporty et godt valg. Denne bobilmodellen har 2 dobbeltsenger og kjøkken og det er lett å montere barnestoler. I den tredje modellen Family-Plus får opptil 6 personer plass. Det 6, 5 meter lange kjøretøyet har soveplasser fordelt på 2 dobbeltsenger og to enkeltsenger. Her kan du virkelig nyte resien med hele familien. Bobilen er utstyrt med dusj, WC og kjøkken. Også modellen D1 har plass til opptil 6 personer og kommer med kjøkken, dusj, WC, vann- og avløpstank, varme og bakkamera.

  Comfort Standard Sporty

  Comfort Standard

  Sengeplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.41 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Sporty Camper

  Sengeplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Family Plus Classic 6 Pax

  Family Plus

  Sengeplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Classic 6 Pax

  Sengeplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Paris

  Rett ved elven Seine ligger Musée d'Orsay. Museets Beaux-Arts-arkitektur gjør det til et av Paris mest imponerende bygninger og det huser kunst i verdensklasse. Om du vil nyte synet av moderne kunst er Centre Pompidou det perfekte valg med sin brede utvalg av moderne kunst som kubisme og fauvisme.

  Om du vil besøke og fotografere de beste og mest ikoniske monumentene og severdighetene i byen er Triumfbuen det optimale stedet å begynne. Ta deg opp til observasjonsplatået for en spektakulær utsikt over Paris og besøk den ukjente soldatens grav. Pantheon er et annet historisk monument som bør besøkes såvel som Montparnasse tårnet - Paris eneste skyskraper som også gir en fantastisk utsikt over Paris. Du må heller ikke gå glipp av Eiffeltårnet. For deg som vil på utflukt er Versailles et selvskrevent mål. For barna er Eurodisney et must.