Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL PÅ NICE TOGSTASJON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Nice togstasjon - Det perfekte startpunktet

  Hovedtogstasjonen i Nice er Nice-Ville togstasjon – også kjent som Nice-Thiers Togstasjon. Den ligger på toglinjen mellom Marseille og Ventimiglia og ble grunnlagt i 1867. TER, TGV, lokallinjer og trikkelinjer blir operert fra denne stasjonen, noe som gjør den til en sentral og viktig stasjon for denne byen. Med sin vakre og historske fasade imponerer denne togstasjonen alle som ser den, men selv om stasjonen er gammel har den sett mange oppgraderinger og moderniseringer i sin livstid - noe som gjør den til det perfekte startpunkt for din reise.

  Nice-Ville Togstasjon ligger på Thiers Avenue i Nice. Den har ruter over hele Frankrike, blandt annet Paris og flere byer langs den Franske Riviera. Med sine mange forbindelser, er en leiebil fra Nice-Ville Togstasjon ofte det mest praktiske valget du kan ta når du skal starte din reise i Frankrike.

  Med mer enn 65 års erfaring i den globale bilutleieindustrien har Auto Europe gjennom sine lange forhold med de største bilutleiefirmaene verden over lave priser, praktiske beliggenheter og en stor flåte tilgjengelig. Du kan også leie luksusbiler og bobiler gjennom oss. Med regelmessige tilbud og rabatter kan våre kunder alltid spare på sine bilutleieavtaler. Kontakt vårt reservasjonsteam på +49 89 120 89 270. for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å planlegge den perfekte bilutleie for dine behov.

  Informasjon om stasjonen

  Stasjonen dateres tilbake til 1864 men ble først ferdigstilt i 1867. Den ble designet i stilen Louis XIII av arkitekt Louis-Jules Bouchot. Togstasjonen ble bygget utenfor Nice sentrum, men byen har vokst rundt stasjonen siden da. Mange av stasjonens originale trekk er fortsatt til stede, inkludert klokken, ståltaket, steinskulpturene og balkongene som overser den store hallen inne. Togstasjonen har 7 plattformer som tar imot millioner av passasjerer årlig.

  Hvor kan jeg hente leiebilen min på Nice Ville Togstasjon

  På grunn av stasjonens polularitet og beliggenhet, har flere bilutleieselskaper kontorer her - noe som gjør det ideelt å leie bil på Nice-Ville Togstasjon. Du kan finne noen av verdens best kjente bilutleieselskaper her; fra fra Sixt til Hertz og Enterprise. Noen av leiebilskrankene finner du i hovedhallen på togstasjonen mens andre finner du rundt stasjonen på Thiers Avenue. Auber Avenue og Rue de Belgique.

  Avis Bilutleie på Nice-Ville Togstasjon Avis på Nice-Ville Togstasjon
  12 Av. Thiers
  Nice, Frankrike 06008

  +33 4 89 01 50 75
  Åpningstider:
  Man-Lør: 08:00-13:00 & 14:00-19:00
  Søn: 08:00-13:00
  Europcar Bilutleie på Nice-Ville Togstasjon Europcar på Nice-Ville Togstasjon
  12 Av. Thiers
  Nice, Frankrike 06008

  +33 8 25 82 90 21
  Åpningstider:
  Man-Lør 08:30-12:00 & 13:00-17:30
  Søn: Stengt
  Hertz Bilutleie på Nice-Ville Togstasjon Hertz på Nice-Ville Togstasjon
  12 Av. Thiers
  Nice, Frankrike 06008

  +33 4 97 03 01 20
  Åpningstider:
  Man-Lør: 08:00-13:00 & 14:00-19:00
  Søn: 08:30-12:30
  Sixt Bilutleie på Nice-Ville Togstasjon Sixt på Nice-Ville Togstasjon
  12 Av. Thiers
  Nice, Frankrike 06008

  +33 8 20 00 74 98
  Åpningstider:
  Man-Lør: 08:30-18:00
  Søn: 13:00-18:00

  Stasjonens fasiliteter

  Selv om stasjonen ikke har endret utseende siden ble ble bygget, har den fått moderne utstyr og tjenester gjennom årene. Spesielt TGV tjenester med nye maskiner, gater og support. Andre standard tjenester inkluderer bagasjeskap, hittegodskontor, turistinformasjonsdesk, toaletter, minibank, restaurant, bakeri, supermarked, delikatessebutikk, fotobokser og flere snacksmaskiner. Det er også WiFi på Nice-Ville togstasjon, og tilgjengelighetstjenester for dem med bevegelses - hørsel- eller synshemminger.

  Hvordan kommer man seg til og fra Nice togstasjon?

  Å komme seg til og fra Nice-Ville togstasjon er enkelt med leiebil, buss, tog, trikk eller taxi. Fra Promenade des Anglais eller Vieux Nice kan du ta trikkelinje 1 til togstasjonen. Hvis du kommer fra vestsiden av Nice kan du ta bussnummer 12, fra Comiez bussnummer 17 og fra Nice flyplass kan du ta shuttel nummer 99. En bilutleie fra Nice Togstasjon er også ideellt for å komme seg til og fra togstasjonen og inn i byen.

  Les gjerne vår enkle og innholdsrike kjøreguide før avreise for trafikkregler og generelle råd om å kjøre bil i landet.

  Parkeringstips

  Togstasjonen er travel og det kan være vanskelig å finne parkeringsmuligheter. Du kan parkere i togstasjonens parkeringshus som er drevet av parterselskapet EFFIA. Denne garasjen er åpen mandag til lørdag fra kl 09:00 til 19:00 og søndager og fridager fra 10:00 til 19:00. Fra dette parkeringshuset har du direkte tilgang til Nice-Ville togstasjon med heis. Garasjen er videoovervåket og er derfor et trygt sted å sette din leiebil fra Nice togstasjon.

  Nyttige lenker

  Nice Turistinformasjon