Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL FRA NICE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Nice flyplass til beste pris

  Auto Europe har 60 års fartstid på det internasjonale bilutleiemarkedet og har etablert seg som en av de best kjente bilutleiemeglerne i verden. Takket være våre samarbeid med bilutleieselskaper verden over kan vi tilby høykvalitets bilutleie til lave priser i over 180 land verden over. I Frankrike har Auto Europe et stort antall avhentingstasjoner på tvers av landet. Du finner spesielt mange stasjoner på populære turistdestinasjoner som i Paris og Nice. Book din leiebil fra Nice Flyplass og utforsk Sør-Frankrike med enkelthet og fleksibilitet. Har du planlagt hele ferien? Hvis ikke kan du la deg inspirere av vår road trip guide for den Franske Riviera!

  Kjør din leiebil fra flyplassen til Nice sentum langs berømte Promenade des Anglais, en 4 km lang kjøretur ved strandpromenaden. Dersom dere vil gi ferien på den franske riviera det lille ekstra foreslår vi at dere leier en cabriolet; dere finner et stort utvalg cabrioleter og sportsbiler til leie i Nice. Pass på: Følg nøye med når du kjører rundt inni byen; det er et stort antall enveisgater og sykkelstier. Vår obs på at det et høy forekomst av bilran i byens sentrum. Bilran hender som regel når bilen er stasjonær - for eksempel på rødt lys: ungdommer åpner bildøren og stjeler verdisaker før de forsvinner på scootere. Det er altså svært viktig å holde bildørene låst.

  Informasjon om flyplassen

  Den internasjonale flyplassen i Nice ligger omtrent 6,4 km sør-vest for byens sentrum. Selv om Nice er en liten by er flyplassen den tredje travleste i hele landet; ikke bare er Nice et populært reisemål - men Nice flyplass tjener også som hovedflyplass for hele Côte d'Azur. Nice flyplass håndterer nasjonale og internasjonale flyreiser året rundt. Start ferien med en gang flyet lander ved å leie bil fra Nice Flyplass.

  Nice Côte d'Azur flyplass (NCE)
  Offiselt navn: Nice Côte d'Azur Flyplass
  Adresse: Rue Costes et Bellonte, 06206 Nice, France
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca 8 km sørvest fra byen i Frankrikes Alpes-Maritimes départment.
  Flyselskaper som flyr til Nice flyplass: Et stort antall flyselskaper flyr til Nice flyplass inkludert British Airways, easyJet, Brussels Airlines, germanwings, Swiss og SAS.
  Tel: +33 820 42 33 33

  Hvor henter jeg leiebil på Nice Flyplass

  Å leie en bil på flyplassen er den perfekte måten å starte ferien på. Bilutleieformaene har skranker i begge terminaler. I Terminal 1 finner du dem i nærheten av gates A1 og A2 på høyre side for informasjonsskranken. I Terminal 2 ligger skrankene mellom gates A2 og A3. Det er også en bilutleiesone bak parkeringssone P5 ved Terminal 2, der du kan hente og levere leiebilen. De fleste skrankene holder åpent til 22:00. Vi anbefaler imidlertid at du sjekker åpningstidene før henting for å være sikker. Hvis du må leie bil etter klokken 22:00 vennligst gå til bilutleiesenteret i Terminal 2. En gratis shuttelbuss går hvert 6-10 minutt fra Gate A0 i ankomsthallen ti bilutleeisenteret. Under finner du en oversikt over utvalgte bilutleieselskaper og deres åpningstider. Vi anbefaler at du leser din voucher nøye før du henter din leiebil fra Nice Flyplass.

  Avis Leiebil på Nice flyplass Avis på Nice flyplass
  Cote DAzur Airport, Terminaler 1 & 2,
  Nice, Frankrike 06281

  +33 (0) 820611632
  Åpningstider:
  Man - Søn: 06:30 til midnatt
  Europcar Leiebil på Nice flyplass Europcar på Nice flyplass
  Cote DAzur Airport,
  Nice, Frankrike 06281

  +33 (0) 825810081
  Åpningstider:
  Man - Søn: Døgnåpent
  Sixt Leiebil på Nice flyplass Leiebil på Nice flyplass
  Cote DAzur Airport, Terminaler 1 & 2
  Nice, Frankrike 06281

  +33 (0) 820 00 74 98
  Åpningstider:
  Man - Søn: 07:30-23:59
  Firefly Leiebil på Nice flyplass Firefly på Nice flyplass
  Cote DAzur Airport
  Nice, Frankrike 06281

  +33 4 93 21 73 71
  Åpningstider:
  Man - Søn: 08:00-22:00

  Terminaler

  Nice Flyplass er den tredje største flyplassen i Frankrike etter de to flyplassene i Paris. Flyplassen i Nice består av to terminaler. Du kan ta gratis shuttelbuss mellom terminalene som stopper på busstopp ved bilutleieselskaper og bilparkeringer på veien. Internasjonale flyvninger går fra Terminal 1 mens Terminal 2 er for innenlandsflyvninger og flyvninger innen Europa. Terminal 1 har også et forretningssenter med faks, kopimaskin og internett-tjenester. Møtefasilitetene består av 8 møterom og et stort konferanserom med plass til 250 personer. Terminal 2 er den største og betjener omtrent 9 millioner reisende hvert år. Terminalen har 29 gater og et stort antall tjenester og fasiliteter. Start din bilutleie fra Nice flyplass!

  Flyplassens fasiliteter

  Den internasjonale flyplassen i Nice er stor og moderne og har et ekstensivt tilbud av tjenester og fasiliteter for å gjøre din ventetid hyggeligere. Du finner et tort antall restauranter og kafeer i tillegg til en stor taxfree forretning. Det er også et stort Spa senter der du kan slappe av før avreise.

  Hvordan komme seg til og fra Nice airport

  Nice flyplass ligger bare 8 km fra byen. Kjør din leiebil fra flyplassen langs Boulevard René Cassin og ta Voie Pierre Mathis hele veien til Nice sentrum. For en pustberøvende avslutning på kjøreturen kan du kjøre langs Promenade des Anglais og inn til i byen.

  Flyplassen har togavganger og bussavganger til en rekke destinasjoner i området. Du kan kjøpe billetter på billettkontoret på flyplassen. Fra terminal 1 finner du busstopp utenfor dørene A0 på venstre side. Fra Terminal 2 må du forlate hovedterminalen ved bruk av utgangen A3 og følg skiltingen til busstoppet på andre siden av veien. Bussavgangene er jevnlige og du bruker omtrent 30 til 40 minutter fra flyplassen til Nice sentrum med buss. Nice Saint-Augustin togstasjon ligger 10 minutter unna terminal 1. Når du forlater ankomsthallen (Gate 1), kryss forgjengerovergangen under Promenade des Anglais broen. Kryss Lindbergh Avenue og ta til venstre. Ta til venstre igjen ved traffikklyset, kryss til venstre under SNCF togbro og ta til høyre mot Avenue Edouard Grinda. Hvis du vil reise med stil kan du også ta helikopter til Cannes eller Monaco.

  Parkering

  Nice flyplass har to store parkeringsplasser og det finnes enkelte muligheter for korttidsparkering. Ved terminal 1 er det også parkeringsplass for motorsykler. I Nice by er det omtrent 19 000 parkeringsplasser. Noen steder er det gratis å parkere i opptil en time. Merk at det koster penger å parkere langs gaten i Nice og det kan være vanskelig å finne ledige plasser - det er imidlertid et stort antall trygge parkeringsplasser i byens parkeringshus. Les skilting nøye for å hindre misforståelser og ubehagelige overraskelser.

  Nyttige linker

  Nice Flyplass hjemmeside