Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Bilutleie – Henteprosedyrer

  Hvis du har leid bil mer enn en gang vet du at det å finne bilutleierens disk ikke alltid er så enkelt. Selv om mange selskaper har et flyplasskontor betyr ikke det at alle tilbyderne befinner seg på samme sted. Men ikke bekymre deg, vi er alltid her for å hjelpe deg med bilutleie. I denne bloggposten forklarer vi de mest vanlige avhentingsprosedyrene brukt av bilutleiefirmaer. Neste gang er du forberedt!

  For det første: Hvem leier du hos?

  Du kan se navnet på din utleier når du booker leiebilen din via våre nettsider og på toppen av voucheren din i boksene med info om henting og levering. Det er dette selskapet sin disk du må finne! Dette er fordi Auto Europe ikke er et bilutleieselskap, men en megler. Vi har ingen egne biler, men jobber i samarbeid med selskaper som leverer leiebiler. Altså finnes det ingen hentedisker fra Auto Europe!

  Hvor er disken?

  Mange selskaper ligger inni terminalbygningen, de fleste ligger i det samme området. Følg skiltingen for å komme til bilutleieområdet. Her vil du finne diskene, men du vil måtte bli med en av selskapets representanter til parkeringsplassen der du vil finne leiebilen din.Du burde alltid lese vilkår og betingelser i søkemotoren, du finner dem også på voucheren. Noen utleiere har kontorer utenfor terminalbygningen og andre ligger i et annet område enn de andre bilutleieselskapene. Noen har kontorer i en egen bygning bortenfor terminalen. Som regel er det bare en kort spasertur unna.En annen henteprosedyre er en som kalles «meet and greet». Dette betyr at en representant fra seskapet kommer og møter deg i ankomstområdet med navnet ditt eller navnet på selskapet på et skilt. Representanten tar deg så med direkte til bilen der dere fullfører formalitetene for utleie. Hvis din booking er med et selskap som bruker denne metoden vil du ikke måtte besøke kontoret i det hele tatt.

  Disken er «Off Site»

  Dette betyr som regel at du må ta en form for transport til kontoret, igjen anbefaler vi at du leser vilkår og betingelser. Du vil finne instruksjoner om hvordan du enklest kommer til kontoret her. Selskapene stiller ofte shuttelbusser i disse tilfellene. Noen ganger vil en representant møte deg og vise deg veien til bussen mens andre ganger er det forventet at du finner frem selv. Du vil da kunne lese deg til hvor bussen venter på voucheren din. Noen ganger har selskapet egen buss mens andre ganger bruker flere selskaper den samme busstjenesten. Hvis du har problemer med å finne frem finnes det to nyttige telefonnummer på din voucher, et til Auto Europe og et til utleieselskapets kontorer.

  Jernbanestasjoner og bykontorer

  Hvis henting eller levering på flyplass ikke passer plenene dine tilbyr mange firmaer kontorer i byer eller på jernbanestasjoner. Dette er selvfølgelig veldig praktisk om du ankommer med tog eller er fastboende i byen. Pass på at du sjekker åpningstidene.

  Leverings og henteservice

  Enkelte bilutleiefirmaer tilbyr seg å levere og hente bilen hos deg når leieperioden er over, men dette må avtales separat. Hvis du ønsker denne tjenesten kan bilen leveres til og hentes der du ønsker, for eksempel hotellet ditt. Denne tjenesten er tilgjengelig avhengig av destinasjon, sted, bilkategori og utleier. Vi ønsker deg en smidig bilutleieopplevelse!

  Bloggsøk


  Kategorier