Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ PARIS ORLY FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Paris Orly flyplass - Finn din perfekte billeie

  En leiebil på Paris Orly flyplass (som holder til bare ti minutt syd for Paris) er den beste måten å utforske byen og alle dets attraksjoner. Paris er like fengslende som det er sjarmerende og er en sanselig by av enorm kulturell viktighet som er spesielt populær blant turister for dens overflod av flotte bygninger og århundre gamle monumenter som gjør det mer fotografert, utforsket og beundret enn de fleste andre steder på planeten.

  Paris er kjent for sin unike skyline, ikoniske landemerker, omfattende hager og det slående bylandskapet, og er velutprøvd av de som jakter på det antikke, de gode restaurantene og høye sømmer. Det er så mye å se og gjør i denne utrolige byen, og selv om du kan få med deg høydepunktene på bare to eller tre dager vil du sannsynligvis føle trangen til å komme tilbake for mer.

  Med mange festivaler, og markeder er de flotte gatene i Paris fylt med en urban livsglede ulik alle andre steder i verden, særlig vekke fra bysentrum i det erketypisk parisiske nabolagene Montmartre, Marais, Belleville, Trocadéro og hovedstadens berømte latinske kvarter.

  Elven Seine har vært mulig å navigere i helt siden starten, og fortsetter å puste liv inn i stedet, som i sin tid ble utnevnt av Julius Cæsar som en god base for å starte en offensiv mot de galliske stammene som holdt til der.

  For å få en følelse av Paris' mangfoldige fortid, ta en tur til det mektige Conciergerie på elvebredden for å få et innblikk inn i den uhyggelige cellen hvor Marie-Antoinette og mange andre som ble dømt til døden ved giljotinen.

  Det imponerende midtpunktet i Haussmanns banebrytende byplan med tolv møtende bulevarder er den berømte Arc de Triomphe, det ultimate symbolet på Napoleons militære ambisjoner. Like ikonisk er 'jernkvinnen' (bedre kjent som Eiffeltårnet), et populært sted for frierier og et godt eksempel på den intrikate jugendstilen innenfor arkitekturen.

  Andre ting man må se i Paris inkluderer Louvre, et av verdens største museer med en permanent utstilling på rundt 35 000 kunstverker og mange uvurderlige mesterverker, med Mona Lisa som kronen på verket. Samtidig trekker den klassiske modernismen til Georges Pompidou folk fra hele verden for den futuristiske fasaden og artistiske innhold.

  Lous Vuitton Foundation-bygningen minner om et godt bygget seglskip, og er nok en juvel i byens glitrende krone da den åpnet i 2014.

  Du kan leie bil på Paris Orly flyplass med noen få enkle trinn i vår søkemotor eller ved å ringe Auto Europe sitt reservasjonsteam, som gladelig vil hjelpe deg med alle dine reiseplaner i Paris og ellers i Frankrike. Foruten å være en av verdens mest populære destinasjoner er Paris et knutepunkt for en stor turistregion med mange interessante steder å besøke, inkludert Chartres (kjent for sin flotte katedral fra 1200-tallet) og Versailles hvor et av verdens mest imponerende kongelige palasser holder til.

  Informasjon om flyplassen

  Opprinnelig kjent som Villeneuve-Orly flyplass, åpnet flyplassen i 1932 som en sekundær flyplass etter Le Bourget. Under andre verdenskrig ble den brukt av okkupasjonsmakten, den tyske Luftwaffe, som en militær flyplass, med diverse jager- og bombefly gjennom hele okkupasjonen. I dag er Paris Orly den nest travleste flyplassen i Frankrike, etter Charles de Gaulle og har over 30 millioner passasjerer hvert år.

  Paris Orly flyplass (ORY)
  Adresse: 94390 Orly, Frankrike
  Telefon: +33170363950.
  Flyselskaper på Orly flyplass: Air France, Air Malta, British Airways, Alitalia, easyJet, Iberia, Icelandair, Royal Air Maroc, TAP Portugal, Transavia, Tunisair og Vueling

  Hvor henter jeg leiebil på Paris Orly flyplass

  Å hente en bilutleie på Paris Orly flyplass er raskt og praktisk med mange av verdens ledende bilutleiere tilgjengelig. Billeiekontorene holder til i begge terminalbygningene og deskene er generelt åpne fra første flyvning om morgenen til siste flyvning om natten.

  Bilutleiernes åpningstider

  Dollar leiebil på Paris Orly flyplass Dollar på Paris Orly flyplass
  Aeroport Orly Quest Cedex A438,
  Orly, Frankrike FR-94547

  +33 148 62 58 56
  Åpningstider:
  6 - midnatt man-søn
  Enterprise leiebil på Paris Orly flyplass Enterprise på Paris Orly flyplass
  Paris Orly Apt Term Ouest,
  Orly, Frankrike FR-94947

  +33 149 75 36 40
  Åpningstider:
  6 - midnatt man-søn
  Sixt leiebil på Paris Orly flyplass Sixt på Paris Orly flyplass
  Aeroport Orly-Ouest
  Orly, Frankrike 94547

  +33 149 75 50 80
  Åpningstider:
  6 - midnatt man-søn
  Thrifty leiebil på Paris Orly flyplass Thrifty på Paris Orly flyplass
  Aeroport Orly Quest Cedex A438
  Orly, Frankrike 94547

  +33 149 75 84 54
  Åpningstider:
  6 - midnatt man-søn

  Terminaler

  Flyplassens toppmoderne terminalbygning, som ble avdekket i mars 2019 med navnet Orly 1-2-3-4, er designet for å akkommodere for en forventet vekst i årene fremover. Den eksisterende Terminal Ouest ble til Terminal 1 og 2, mens den tilkoblede bygningen ble omgjort til Terminal 3. Terminal Sud ble omgjort til Terminal 4 med en ny forbindelse mellom vestre og søndre terminal. Med mye plass for passasjerer og en autentisk shoppingopplevelse Paris verdig. Orly flyplass' imponerende terminalbygning tilbyr stor grad av trygghet og dedikert parkering i nærheten av Paris' raske og effektive offentlige transport.

  Flyplassens fasiliteter

  Ettersom det er den nest største flyplassen i Frankrike og en av de travleste i Europa, tilbyr Paris Orly et omfattende utvalg av fasiliteter og bekvemmeligheter, inkludert gratis wifi, dedikerte PlayStation- og multimediaområder, stellerom og et moderne businessenter. Foruten å tilby et større utvalg restauranter, har ombyggingen forstørret shoppingområdet med en mye større Taxfree-butikk og spesifikke områder for å kjøpe parfyme, kosmetikk og gastronomiske varer i en atmosfære som er sammenlignbar med et parisisk varemagasin.

  Hvordan komme seg til og fra Paris Orly flyplass

  Orly flyplass gir direkte tilgang til motorvei A106 som går til A6, som betyr at å kjøre til Paris med en leiebil fra Paris Orly flyplass ikke kunne vært enklere eller raskere. For passasjerer som bruker offentlig transport er det tallrike alternativer mellom Paris Orly flyplass og Paris sentrum, med den automatiske Orly shuttle-tjenesten som kobles sammen med RER toglinje B på Antony for rask jernbanetilgang til den franske hovedstaden. Et annet valg alternativ er den effektive trikken mellom flyplassen og Louis Aragon stasjon på metrolinje 7. Det er mange busstjenester , som RATP Orlybus som går direkte til Place Denfert-Rochereau i Paris og Le Bus til Place Charles de Gaulle via Gare Montparnasse. Le Bus går til Place Charles de Gaulle via Gare Montparnasse. Dessuten går de populære Albatran-bussene til diverse togstasjoner i nærheten av Paris sentrum, mens VEA går direkte til Disneyland Paris, øst for byen. Det er taxiholdeplasser utenfor ankomsthallen hvor bare offisielle tydelige merkede taxier kan hente passasjerer. Disse taxiene er lett gjenkjennelige med lys på taket av kjøretøyet. Hvis du blir møtt av folk som poserer som drosjesjåfører etter å ha dratt fra bagasjeområdet, bør du avvise deres tjenester og vente på en offisiell taxi som venter utenfor ankomsthallen.

  Parkering

  Tallet på parkeringsplasser på Paris Orly flyplass har vokst mye da den utvidede terminalen åpnet i mars 2019 og de eksisterende parkeringsområdene ble erstattet med P, P2, P3 og P4a/P4b/P4c. I byen er parkering i Paris' gater utfordrende, på grunn av få plasser og mye trafikk, selv om mange store kommunale parkeringsplasser kan være til nytte for turister i nærheten av de store attraksjonene, inkludert Eiffeltårnet.

  Nyttige lenker

  Paris Orly flyplass' hjemmeside


  Ekstra info om Paris Orly flyplass

   
  Paris - Orly flyplass
  Orly, Frankrike 94390
  IATA-kode: ORY
  ICAO-kode: LFPO
  Wikipedia-artikkel
  Breddegrad: 48.7262
  Lengdegrad: 2.3652

  Generell informasjon: Paris Orly flyplass befinner seg delvis i Orly og delvis i Villeneuve-le-Roi, 12 kilometer syd for Paris.