Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ PARIS CDG FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Paris Charles de Gaulle flyplass - planlegg turen din til Frankrike

  Paris forfører reisende med dets kjente attraksjoner, som Eiffeltårnet, Arc de Triomphe, Notre-Dame og det ultramoderne Pompidou-senteret. Ingen kan motstå sjansen til å stå foran verden mest populære maleri, Leonardo da Vincis Mona Lisa, og undre på det mystiske smilet!

  Paris er kjent for sin kunst i verdensklasse, ikoniske landemerker og slående arkitektur og det er så mye å se og gjøre på et relativt lite område at det nesten blir flaut. Alt dette er enkelt tilgjengelig med en leiebil fra Paris Charles de Gaulle flyplass, det største knutepunktet for lufttrafikk i Frankrike.

  Det sies at det er to Frankriker: Paris og resten av landet. Byen pulserer til en frenetisk livsrytme, drevet av en altomfattende livsglede og en smittsom kaffe- og croissantkultur som man finner i hele hovedstaden, inkludert i forstedene.

  Når vi er inne på mat - uansett om du har piknik ved elven, brunsj i en liten restaurant eller en fin middag på en gourmetrestaurant - Paris kan love et herskapelig måltid for alle matelskerne som regelmessig trekker til byen fra verden over.

  Shopping er noe annet man må gjøre når man besøker Paris, med tanke på det ekstraordinært store antallet større butikker med designermerker og luksusvarer. Fra elven har den travle Boulevard Saint German dekorbutikker, gourmetkiosker og moderne pene butikker, som gjør det til en av byens viktigste lokasjoner for motestudioer som spesialiserer seg innen dyr mote.

  Du kan leie bil på Paris Charles de Gaulle flyplass med noen få enkle trinn med vår søkemotor, eller ved å ringe våre reservasjonsagenter som gladelig vil hjelpe deg med å få på plass alle dine reiseplaner. Etter at du har fått unnagjort all sightseeingen, hvorfor ikke fortsette oppdagerferden og besøke Frankrike andre vidunderlige steder som Bordeaux (kjent for sin vin) og Rouen hvor Joan d'Arc ble brent på bålet.

  For mer informasjon om å besøke Paris og resten av landet, ta gjerne en kikk på vår gaid om kjøring i Frankrike eller road trip i Paris og omegn for å finne ut mer om de mange turistattraksjonene i regionen.

  Informasjon om flyplassen

  Charles de Gaulle flyplass er også kjent som Roissy flyplass, og er ikke bare den største i Frankrike, men den nest største i Europa. Flyplassen har fått navnet etter en stor militær leder og statsmann fra 1900-tallet, og holder til nær bykjernen (bare 25 kilometer nordøst) og er hovedkvarteret til det nasjonale flyselskapet Air France. Flyplassen åpnet i mars 1974 og har nå nesten 80 millioner passasjerer i året med tre moderne terminalbygninger og en rekke tjenester tilgjengelig på stedet.

  Paris Charles de Gaulle flyplass (CDG)
  Nettside: www.parisaeroport.fr/en/homepage
  Adresse: 95700 Roissy-en-France, Frankrike
  Telefon: +33 1 70 36 39 50
  Flyselskaper: American Airlines, British Airways, Delta Air Lines, United Airlines, China Southern Airlines, China Eastern Airlines, easyJet, Turkish Airlines og Lufthansa, og mange flere.

  Hvor henter jeg leiebil på Paris Charles de Gaulle flyplass

  Når du har en bilutleie på Paris Charles de Gaulle flyplass er det viktig å merke seg at de større bilutleierne som Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt, Alamo, Advantage, Dollar, National og Thrifty holder til på Terminal 1 og Terminal 2, med ansatte på plass hver dag fra første til siste flyvning.

  Bilutleiernes åpningstider

  Enterprise leiebil på Paris Charles de Gaulle flyplass Enterprise på Paris Charles de Gaulle flyplass
  Terminal 1 og 2,
  Roissy, Frankrike95716
  +33 148 621 204
  Åpningstider:
  06:00-00:00 Man - søn
  Europcar leiebil på Paris Charles de Gaulle flyplass Europcar på Paris Charles de Gaulle flyplass
  Niveau arrivee porte 26,
  Roissy, Frankrike 95700
  +33 148 627 822
  Åpningstider:
  06:00-02:00 Man - søn
  National leiebil på Paris Charles de Gaulle flyplass National på Paris Charles de Gaulle flyplass
  Terminals 1 and 2
  Roissy, Frankrike 95716
  +33 148 621 204
  Åpningstider:
  06:00-00:00 Man - søn
  Sixt leiebil på Paris Charles de Gaulle flyplass Sixt på Paris Charles de Gaulle flyplass
  Niveau arrivées Porte 26
  Roissy, Frankrike 95711
  +33 148 647 904
  Åpningstider:
  06:30-23:00 Man - søn

  Terminaler

  Paris Charles de Gaulle flyplass har tre terminalbygninger, Terminal 1 er den eldste og holder til ovenfor Terminal 3 og Terminal 2 som har syv terminalunderavdelinger (2A til 2G). Opprinnelig ble Terminal 2 bygd utelukkende for Air France, men har siden utvidet til å verte flere andre flyselskaper, mens Terminal 3 for det meste har charter- og lavprisflyselskaper.

  Flyplassens fasiliteter

  Paris Charles de Gaulle flyplass har et enormt utvalg av tjenester til passasjerer, som postkontorer, medisinske sentre og assistanse for reisende med redusert mobilitet. Shoppere vil også stortrives her, med et bra utvalg av toppmerker, inkludert Burberry, Bulgari, Cartier, Chanel, Dior, Hermès, Boss, Lacoste, Louis Vuitton, Montblan, Pandora, Prada, Rolex, Swarovski og Victoria's Secret. Mat- og drikkealternativene er like imponerende med mange kjente steder som Costa Coffee, McDonald's, Pret a Manger og Starbucks så vel som noen mer lokale tilbud, blant annet Frenchy's Bistro, Café Eiffel og det populære franske bakeriet Pradier. Andre essensielle tjenester inkluderer hittegodskontor, assistanse for hotellbookinger og gratis wifi på hele flyplassen.

  Hvordan komme seg til og fra Paris Charles de Gaulle flyplass

  Det er et førerløst shuttlesystem som tar deg mellom terminalene gratis på bare åtte minutter. Den lokale tjenesten Roissybus går fra Terminal 1 og 2, og går uten stans til Palais Garnier i Paris sentrum. Le Bus Direct er en annen effektiv måte å komme seg til sentrale lokasjoner, inkludert Place de l’Étoile, Porte Maillot Trocadéro, Eiffeltårnet, og Paris Orly flyplass og togstasjonene Gare Montparnasse og Gare de Lyon. Paris Charles de Gaulle flyplass har også RER Bs regionale ekspresstjenester til sentrale Paris. Bare offisielle taxier er på flyplassen, som du kan gjenkjenne med lyset på taket og et skikkelig taximeter i bilen. Når du har valgt ut din leiebil fra Charles de Gaulle, merk deg at den beste ruten for å kjøre inn i byen er langs motorvei A1 som forbinder Paris med Lille.

  Parkering

  Det er flere valg for parkering på Paris Charles de Gaulle flyplass. Korttidsparkering er tilgjengelig på Terminal 1 (P1), Terminal 2A + 2B (P AB), Terminal 2C + 2D + TGV (P CD), Terminal 2E + 2F (P EF), Terminal 2G (PG) og Terminal 3 (P3). For langtidsparkering på CDG, gå til Terminal 1 (PR) og Terminal 2/Terminal 3 (PX).

  Nyttige lenker

  Paris Charles de Gaulle flyplass


  Ekstra info om Paris Charles de Gaulle flyplass

  Charles de Gaulle flyplass
  5320 Route des Badauds
  Roissy-en-France, lle-de-France, 95700

  IATA-kode: CDG
  IACO-kode: LFPG
  Wikipedia-artikkel
  Breddegrad: 49.0091
  Lengdegrad: 2.5439

  Generell informasjon: Charles de Gaulle flyplass er den travleste internasjonale flyplassen i Frankrike og en av de største i Europa. Den befinner seg bare 25 nordøst for sentrale Paris, som gjør den enkelt tilgjengelig med leiebil.