Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE BUDGET

  • 8.8
  • 8.7
  • 8.8
  • 9.4
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  April 28
  enkelt og greit. Bil med slitte dekk, osv.. Ikke kontrollert innvendig, oppdaget at høyre...
  April 27
  God opplevelse mtp service og bilens stand. Det som trekker ned og var svært negativt, var at det ble omtrent 3000 kr ekstra i utgifter som det ikke ble opplyst om i forkant (Vi takket nei til forsikringer og mersalg). Dette...
  April 09
  Rask å hyggelig betjening
  Les mer

  Leiebil med Budget - bilutleie til lave priser og høy kvalitet

  Budget leiebil - Auto EuropeMed hovedsete i Parsippany, New Jersey, ble Budget Rent a Car opprinnelig grunnlagt i Los Angeles i 1958 etter en relativt beskjeden investering på $10 000 av den fremtidsrettede businessmannen Morris Mirkin, hvis idé var å lage en merkevare som appellerte både til den budsjett-tenkende og den verdibevisste kunden.

  Fra en flåte på bare ti biler har selskapet raskt blomstret og vokste på 1960-tallet både nasjonalt og internasjonalt, og i dag kan selskapet tilby over 3 300 avhentings- og leveringsdestinasjoner i 120 land over hele verden. Budget er en vekst-orientert bilutleier som forplikter seg selv til å levere et produkt av høy kvalitet og en vennlig sørvis over hele linjen, samt å tilby den beste verdien på markedet.

  Budgets tankesett om å bruke nye ideer og bedre løsninger som ligger helt i det teknologiske tetsjiktet har drastisk økt kundenes tilfredshet gjennom årene og fortsetter å hjelpe selskapet å styrke deres lønnsomhet. Budget ble først kjøpt opp av Transamerica Corporation før de ble solgt til Gibbons, Green and van Amerongen Ltd i 1986, et år før selskapet ble et offentlig aksjeselskap i 1987. Budget ble så et heleid datterselskap av Avis-gruppen, en av verdens største bilutleiere som i 2015 også kjøpte opp Maggiore, Italias fjerde største bilutleier.

  Selv i disse koronatider kan du trygt booke en leiebil fra Budget, på grunn av deres strenge helse- og sikkerhetstiltak.

  Bilutleie Budget : Beste verdi fra en ledende utleier

  I mer enn 65 år har Auto Europe vært en billeiemekler av topp kvalitet med sterkt fokus på pålitelighet og god kundesørvis. I dag samarbeider selskapet med alle verdens viktigste lokale og internasjonale bilutleiere, hvorav Budget er en av de mest kjente og prestisjefulle.

  Auto Europe er også en spesialist på andre typer kjøretøyer av høy kvalitet, inkludert bobil og toppytelsesbiler som Ferrari og Lamborghini. Med Auto Europe kan du booke din leiebil med Budget med noen få enkle trinn gjennom vår høyteknologiske søkemotor.

  Avis Budget-gruppen (og Budget især) har en godt integrert, helt sømløs billeietjeneste når du trenger det, for kunder over hele verden. En av Budgets styrker er det faktum at de er lutter øre ovenfor sine kunde og mye av innovasjonen Avis Budget-gruppen jakter på i dag har som formål å levere en framifrå opplevelse gjennom personlige tilpasning.

  Som en globalt anerkjent bilutleier med et rykte på seg for fortreffelighet og god verdi, har selskapet blitt styrket av andre sterke merker i løpet av årene, inkludert Budget Truck Rental, en ledende truckutleier som opererer i USA som betjener både verdibevisste kunder og lette kommersielle sektorer. Selskapet ser stadig fremover med å investere og drive for i morgen som det streber etter å glede deres kunder.

  Leiebilopplevelsen med Budget

  Avis Budget-gruppen driver også mange sterke lokale billeieselskaper i Europa, Sør-Amerika, Australia og andre steder, inkludert Maggiore, FranceCars, Apex og Payless, samt noen av bedriftens suksesshistorier som Zipcar, verdens ledende bildelenettverk som tilgang på bilen akkurat når du trenger det i byer og campus rundt om i verden.

  Det kunne ikke vært enklere å velge din leiebil med Budget på Auto Europes nettsider, enten ved å ringe en av våre prisvinnende leiebilspesialister eller ved å bruke søkemotoren for å finne det absolutt beste tilbudet. Når du har funnet dette kan du videre personliggjøre leien med å legge til forsikring, GPS, barnesete og så videre.

  Med en billeie fra Budget blir du klar for å oppdage verden på alle fire kontinenter, enten om du trenger et mellomstort kjøretøy i Marokko eller en stor bil i London. Auto Europes nettside har noe for ethvert budsjett, stort eller lite, så uansett om du skal på familieferie med barnene eller på businessreise med sjefen, kan vi tilby den rette bilen med Budget for anledningen hver gang.