Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE AVIS

  • 8.2
  • 8.4
  • 8.5
  • 9.1
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 29
  Hyggelig personell, lang venting på utlån. Må oppbemanne med flere skranker og personell.
  May 10
  Fikk ikke den bilen jeg hadde bestilt.
  May 04
  Alt var veldig bra
  Les mer

  Leiebil med Avis: Alt du trenger å vite om Avis

  Avis Leiebil - Auto EuropeSom en av verdens mest kjente og betrodde bilutleiere har Avis et nettverk som dekker mer enn 165 land. Det er en del av Avis Budget-gruppen, og er kjent for å være innovativt og fremoverlent i bilutleiebransjen og står høyt på kunders lojalitetsliste. Sammen med Avis og Budget-merkevarene har selskapet også Zipcar-merket. Sammen har de en enestående dekning i Europa, Nord-Amerika og Australia. Når du booker en leiebil med Avis kjøper du en utmerket billeieopplevelse.

  Som en verdenskjent mekler, har Auto Europe over 60 års erfaring med bilutleie. Vi har både lokale, nasjonale og internasjonale partnere, som gjør det mulig for oss å tilby deg fantastiske priser på et stort utvalg av kjøretøyer. Sammen med bilutleie tilbyr vi også luksusbilutleie, og populære bobilutleie. Kontakt en av våre reservasjonsagenter og la oss finne den perfekte leiebilen. Vi har jobbet med Avis i mange år og er sikre på deres evne til å gi deg en utmerket sørvis.

  Selv i disse koronatider kan du trygt booke en leiebil fra Avis, på grunn av deres strenge helse- og sikkerhetstiltak.

  Bilutleie Avis: Beste priser fra en ledende utleier

  Avis Budget-gruppen har tradisjonelt fokusert på businessreisemarkedet og har sitt hovedkontor i Parsippany, New Jersey, USA. Det opererer hovedsakelig i Nord-Amerika, Europa og Australia, men tilbyr også bilutleie via lisenstagere til andre globale lokasjoner. Kontorene deres finner man på alle store internasjonale flyplasser og noen sentrumslokasjoner - som fokuserer på ferierende.

  Avis er dedikert for å levere høy kvalitet i alt de gjør. Denne dedikasjonen har plassert dem sammen med de med noen av verdens ledende bilutleiere, særlig når det gjelder kundetilfredshet. Et av deres hovedfokus er å gi like muligheter til selskaper som drives av kvinner og minoriteter i forsyningskilden deres. Avis-flåten er moderne og drivstoffgjerrig - som sparer deres kunder med tanke på drivstoffkostnader. Mange av dets kjøretøyer har blitt brukt i mindre enn seks måneder.

  Avis tilbyr dessuten miljøvennlige kjøretøyer, som Eco-Rides hybridbiler og SmartWays elitekjøretøyer. I 2013 hadde rundt to tredjedeler av Avis-flåten en drivstoffeffektivitet på 10 liter per 100 kilometer, og alle deres kjøretøyer var SmartWay-sertifisert.

  Avis støtter mange veldedige saker i USA. For eksempel tilbyr de både arbeidskraft og finansiell støtte til Make-A-Wish-stiftelsen. Denne stiftelsen gjør drømmene til barn med dødelige sykdommer til virkelighet. Et annet incentiv man bør merke seg er at ansatte og lojale kunder går sammen for å samle penger til Røde kors i USA.

  Den unike leiebilopplevelsen med Avis

  Å finne en leiebil med Avis kunne ikke vært enklere eller mer rett frem. Du kan velge å enten ringe en av våre erfarne reservasjonsagenter eller med tre enkle trinn booke på vår nettside. På vår nettside kan du enkelt sammenligne priser på ulike steder rundt i verden, fra større internasjonale flyplasser og togstasjoner, til sentrumsområder. Når du har funnet en bil du er fornøyd med kan du så velge eventuelle tillegg til bookingen din - for eksempel et barnesete eller GPS.

  Uansett om din neste ferie er i Italia, Chile eller New York, tilbyr Avis alt du trenger for din billeie. Med biler for alle budsjetter, utmerket kundesørvis og en moderne bilflåte, bør Avis være på alles liste når man skal leie bil. Kontakt Auto Europe i dag og la en av våre reservasjonsagenter gaide deg gjennom bookingprosessen.