Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BÉZIERS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Béziers med Auto Europe

  Book din leiebil i Béziers allerede i dag! Å leie bil i Sør-Frankrike er smart for her er det mye å utforske, og det gjør du best sammen med Auto Europe! Byen Béziers ligger på en ås øst for elven Orb. Gå over Pont Vieux, en steinbro fra 1100-tallet, over elven Orb og inn til sentrale Béziers. Nyt av et glass Chardonnay på en av restaurantene på hovedgaten Allées Paul Riquet før du går videre til det flotte grøntområdet Plateau des Poètes. Fra nesten alle steder i byen kan man se den vakre, gotiske katedralen St-Nazaire som er vel verdt et besøk. Ta et saktegående båttur på den vakre kanalen Canal du Midi som ble bygget på 1600-tallet og som er på UNESCO sin verdensarvliste. Hvis du reiser hit i midten av august må du ikke gå glipp av festivalen Feria de Béziers. Under fire dager er det mange aktiviteter som pågår i byen. Man ser på tyrefektning, spiser og drikker godt og nyter av den herlige stemningen. Auto Europe hjelper deg med å finne bilen som passer dine reiseplaner best!

  Trafikk

  Det er enkelt å komme seg til Béziers da både E15 og A75 går like ved byen. E15 tar deg både sørover til Spania og nordover til byer som Montpellier og Nimes. Béziers er en liten by og det er enkelt å finne frem. Vær oppmerksom på at det er vanlig med fartskameraer i Frankrike og at det er påbudt med alkomåler i bilen. Bilutleie i Béziers er rimelig og gir deg en uvurderlig frihet - Book hos Auto Europe i dag!

  Parkering

  Det er noe trangt i sentrum så det kan være lettere å finne parkering i byens utkant. Det er alltid lurt å ikke la verdisaker ligge igjen i leiebilen når den står parkert.

  Geografisk informasjon

  Bèziers ligger i regionen Languedoc-Roussillion i fylket Hérault. Byen har et middelhavsklima med fire årstider og rundt 300 soldager per år. Gjennom byen renner Canal du Midi og Orb. Canal du Midi er en 240 km lang kanal med hele 130 broer. Elven Orb er 145 km lang og som tilslutt renner ut i Middelhavet. Bèziers ligger ca. 20 km fra middelhavskysten og ca. 115 km fra den spanske grensen. Det er 25 km til Agde, 28 km til Narbonne, 56 km til Sète, 72 km til Montpellier, 90 km til Carcassonne, 95 km til Perpignan, 119 km til Nimes, 160 km til Avignon, 183 km til Toulouse, 216 km til Aix-en-Provence og 232 km til Marseille.

  Flyplasser i nærheten av Béziers

  Béziers Cap d´Agde Flyplass
  Ligger 14 km fra Béziers.
  Hjemmeside: www.beziers.aeroport.fr
  Telefon: +33 467 809 909

  Montpellier Flyplass
  Ligger 75 km fra Béziers.
  Hjemmeside: montpellier-airport.com
  Telefon: +33 467 208 500

  Perpignan flyplass
  Ligger 93 km fra Béziers.
  Telefon: +33 468 526 070

  Carcassonne flyplass
  Ligger 97 km fra Béziers.
  Hjemmeside: www.aeroport-carcassonne.com
  Telefon: +33 468 719 646

  Offentlig Transport

  Tog
  Byens togstasjon ligger på 14 Boulevard de Verdun. Det går tog til blant annet Carcassonne, Lunel, Marseille, Nice, Toulouse, Bordeaux, Grenoble og Lyon.

  Buss
  Bussene fra Béziers Mediterranée Transports tar deg rundt i byen.

  Taxi
  Det er mange forskjellige taxiselskaper som kjører i Béziers.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Béziers

  Leiebil fra Béziers Flyplass