Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I NANTES

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Nantes – Beste rater med Auto Europe

  Du rekker å gjøre og oppleve så mye mer dersom du booker en leiebil i Nantes, Frankrike! Nantes er den sjette største byen i Frankrike og science fiction-forfatteren Jules Verne sin hjemby. Kjør til slottet Château des Ducs de Bretagne, og til den botaniske hagen Jardin des plantes de Nantes som begge ligger i sentrale Nantes. Ta turen videre til den spennende fornøyelsesparken Les Machines de L´Ile, hopp ut av din leiebil og sett deg på en 12 meter høy mekanisk elefant som tar deg på en halvtimes tur. Etter denne unike opplevelsen kan du nyte av masse god mat på byens koselige restauranter. Fra Nantes er det bare 45 km til den franske vestkysten, Biscayabukta, der det både er mange koselige byer og flotte strender. Auto Europe hjelper deg med å finne både den beste bilen og den beste prisen i Nantes. Bruk vår søkemotor i dag for å sjekke ut alle våre supre tilbud i Frankrike. Les gjerne vår guide om road trip i Bretagne og Loiredalen!

  Trafikk

  Veiene A11, E60, E3, A83 og N844 tar deg til Nantes. Promillegrensen i Frankrike er på 0,5. Husk på at det ikke er tillatt å snakke i mobilen uten handsfree mens du kjører.

  Parkering

  Det er to parkeringssoner i byen, rød (maks 2 timer) og grønn (maks 3 timer). Rød sone er noe dyrere enn grønn sone. Det finnes også parkeringshus et antall steder i byen.

  Geografisk informasjon

  Nantes ligger i regionen Pays de la Loire og 50 km fra Atlanterkysten. Europas lengste elv La Loire renner gjennom byen som har et varmt men behagelig vær om sommeren og en mild vinter. Det er ingen tidsforskjell mellom Frankrike og Norge. Avstander til flotte byer i nærheten: La Rochelle - 137 km, St. Mao - 177 km, Brittany - 184 km, Mont Saint-Michel - 192 km, Tours - 217 km og Paris - 385 km.

  Flyplass

  Nantes flyplass
  Ligger ca. 10 km fra Nantes.
  Hjemmeside: www.nantes.aeroport.fr
  Telefon: +33 (0)892 568 800

  Offentlig transport

  Buss
  Buss i Nantes-regionen kjøres av TAN, Transports Urbains de l´Agglomeration Nantaises.

  Tog
  Byens togstasjon er Gare de Nantes (27 Boulevard Stalingrad) og består av to bygninger; Gare Nord og Gare Sud. TGV-tog går herfra til blant annet Paris, Bordeaux og Lyon.

  Trikk
  Nantes har det lengste trikknettverket i Frankrike, tilsammen 37 km, og kjøres også av selskapet TAN.

  Taxi
  Det er ukomplisert å ta taxi rundt i byen.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Nantes

  Leiebil i Nantes Flyplass