Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MULHOUSE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Mulhouse – Finn din perfekte leiebil

  Enten du bare skal være i byen eller utforske områdene eller nabolandene rundt er en leiebil i Mulhouse det beste transportalternativet! Mulhouse har ikke bare mange kulturelle høydepunkter som for eksempel det største tog- og bilmuseet i hele Europa, men byen har også en super beliggenhet for de som skal på road trip i Frankrike eller i Sentral-Europa. Auto Europe samler prisene på bilutleie i Mulhouse på ett sted slik at du raskt og enkelt kan finne beste avtale til beste pris.

  Trafikk og parkering

  I regionen Alsace trenger man ikke å betale noen veiavgifter. Rundt Mulhouse er det et godt veinettverk som kan ta deg til byer som Strasbourg (A35) og Zürich (A3) på en halvtime. Kjør sør-øst til Lyon på 3,5 time via A36 og A6. For mer informasjon om å kjøre bil i Frankrike, klikk her. Det pleier ikke være et problem å finne parkering til din leiebil i sentrum. Det finnes over 4000 gateparkeringer i tillegg til 3300 plasser i parkeringshus. Noen steder kan man betale for parkeringen med en app.

  Geografisk informasjon

  Mulhouse ligger i de østre delen av Frankrike, ved grensen til Sveits og Tyskland. Byen ligger i departementet Haut-Rhin i regionen Alsace. Mulhouse er delt inn i to av elvene Doller og Ill. Den varmeste tiden å besøke Mulhouse er mellom juni og august. Man kan forvente seg noe nedbør også under sommermånedene.

  Mulhouse Flyplass

  Mulhouse har ingen egen flyplass, men man kan si at den deler en med byene Basel og Freiburg. Flyplassen heter EuroAirport, og ligger ca. 25 km sør for Mulhouse og du kommer deg enkelt hit med bil.

  EuroAirport flyplass
  Adresse:68304 Saint-Louis, Frankrike
  Hjemmeside: www.euroairport.com
  Telefon: +33 3 89 90 31 11

  Offentlig Transport

  Foruten leiebil så kan du også ta deg rundt Mulhouse med offentlig transport. Trikkene og bussene kjøres av selskapet Soléa. Billetter kan kjøpes med kort eller kontanter i en billettautomat som man finner ved hver stasjon. Du kan også kjøpe billett hos Soléa sine utsalgsteder, på sentralstasjonen og i utvalgte butikker. Det er tre trikkelinjer i Mulhouse, og alle møtes i Porte Jeune. Det er også en hybrid trikk/tog-linje som går fra sentralstasjonen til Thann. Bussnettverket består av 22 linjer som tar deg rundt sentrum og til de nærliggende områdene. Sentralstasjonen heter Gare de Mulhouse og herfra kan du ta tog (TGV og Rhin-Rhône) til steder som Paris, Strasbourg, Lyon og Frankfurt.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Mulhouse

  Leiebil fra Mulhouse Flyplass