Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ZÜRICH

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Zürich til beste priser

  Hos Auto Europe så finner du de beste prisene på leiebil i Zürich. På vår hjemmeside så kan du enkelt sammenligne priser til de forskjellige utleierne. Storbyen Zürich har flotte severdigheter, spennende kulturliv og vakker natur, og med en leiebil fra Auto Europe så kan du enkelt utforske og oppleve alt som byen har å by på. Du kan også enkelt ta deg til andre byer eller til de sveitsiske alpene. Auto Europe har en stor bilpark og meget konkurransedyktige priser, slik at du enkelt kan finne en leiebil som passer både deg og din lommebok. For Auto Europe er kunden alltid den viktigste, og derfor er vår prisvinnende kundeservice tilgjengelig 7 dager i uken. Du kan kontakte oss via email eller gjennom å ringe oss på nummeret +47 219 54 186.

  Trafikk

  Motorveiene A1, A2, A3 og A4 tar deg alle til Zürich. Det er en relativt liten by som er ganske enkel å ta seg rundt i. Man kjører på høyre side av veien, og det er obligatorisk å ha på frontlys hele døgnet. Trikkene i byen har forkjørsrett, og bilister skal stoppe for fotgjengere ved fotgjengerfelt. Mange i Zürich skrur av motoren ved trafikklys for å spare på miljøet.

  Parkering

  Hvis du har et internasjonalt (blått) parkeringsbevis så kan du parker i blå sone i 1-1,5 time gratis fra mandag til lørdag mellom 09:00-18:00. I hvite soner kan man stå gratis så lenge man vill. Du kan finne billig parkering hvis du bruker deg av Park and Ride systemet. Man parkerer ved en buss- eller togstasjon i utkanten av byen, og tar offentlig transport det siste stykket til sin destinasjon. Gateparkering i city er oftest reservert for de som bor der, så det kan anbefales at du parkerer i et parkeringshus.

  Geografisk informasjon

  Zürich er Sveits største by med ca. 400 000 innbyggere, og ligger 410 moh. Elven Limmat renner gjennom byen som ligger ved nord-spissen av Zürichsjøen, og har en flott utsikt over de sveitsiske alpene. Zürich er en viktig by for mange europeiske storbanker, og har lenge vært assosiert med finans. Byen bærer preg av sveitsisk kultur i kombinasjon med luksus. Zürich sin turistsesong er under sommeren med sin behagelige temperatur, og om vinteren med sitt flotte skiføre. Med en leiebil så kan man enkelt ta seg til andre byer i Sveits som for eksempel Berne (125 km), Basel (85 km) og Genève (278 km).

  Flyplass

  Zürich Flyplass (ACE)
  Hjemmeside: www.zurich-airport.com
  Telefon: +41 (0) 43 816 22 11

  Offentlig transport

  Buss
  De fleste bussene er gule, og de går fra 05:00 til 00:30. Det finnes også nattbusser. Like ved sentralstasjonen (tog) ligger bussentralen.

  Trikk
  En smidig måte å ta seg rundt city på, da du også får sett byen under reisen.

  Tog
  Det finnes både regionale tog som går til destinasjoner i Zürich og omegn, i tillegg til tog som går til andre større byer i Sveits.

  Ferge/båt
  ZSG kan ta deg med båt over Zürichsjøen, og stopper ved byer mellom Zürich og Rapperswil.

  Taxi
  Du kan enten ringe og bestille en taxi, vinke til deg en eller gå til en taxiholdeplass.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Zurich Flyplass

  Turistinformasjon Zürich