Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BASEL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Basel – Finn din perfekte leiebil

  Basel er Sveits tredje største by, etter Zürich og Genève. En leiebil i Basel lønner seg. Offentlig transport tar tid, men hvis du leier en bil så har du muligheten til å reise akkurat dit du vil i denne spenndende byen og se blandt annet Münster katedralen, fontenen Tinguely Brunnen, kirken Theodorskirche og inngangsporten Spalentor, bare for å nevne noen. Start ditt besøk i Basel med å kjøre til det røde rådhuset Rathaus som stolt overvåker byens hjerte, torget Marketplatz. I Basel finnes det også mer enn tretti museer, og en av de mest populære er Tinguely museet. Andre museer verdt et besøk er; Kunstmuseum, Papiermühle, Vitra Design Museum, Museum für Gegenwartskunst og Historisches Museum. Bytt ut bilen mot en båt og ta en sightseeingtur på elven som renner gjennom byen. Eller hvorfor ikke leie en sykkel og ta sykkeltur til Läckerli Huus der du kan få smake på Basler Läckerli, en god søtsak som minner om pepperkake. Hvis du liker klassisk musikk bør du ta en kveld på byens opera eller på Stadt-Casino, det sistnevnte er kjent for å være et av de beste konserthusene i verden.

  En bil gjør at du også enkelt kan utforske det vakre landskapet som ligger rundt byen. Upper Rhine Valley er et område som inkluderer deler av Sveits, Frankrike og Tyskland. I tyske Black Forest kan du ta kabelbane opp på fjellene Schauinsland og Merkur. I den franske regionen Alsace kan du stå på ski i fjellet Markstein, eller vil du heller se på de vakre fuglene som under våren flyr til området Petit Camargue? I den sveitsiske byen Windisch kan du besøke Legionärspfad Vindonissa, det eneste romerske fortet i landet. Hvis du liker friluftsliv så kan du ta en telttur i Jura-fjellene. Auto Europe gir deg muligheten til å spare penger i Sveits. Vi har leiebiler i de billigste prisklassene og en prisvinnende kundeservice. Book din neste leiebil i Basel online eller ring oss på vårt nummer +47 219 54 186!

  Trafikk og parkering

  For å kjøre på sveitsiske motorveier så kreves det en oblat/vignett, og denne kan man få kjøpt på blant annet turistkontor, postkontor og bensinstasjoner. Basel har mer enn 4000 parkeringsplasser. I blå soner er det gratis å stå i 1 time med en parkscheibe, P-skive. Dette gjelder i tidsperioden 08:00-19:00. I hvite soner er det oftest ingen tidsbegrensning. Les på parkeringskilt for mer informasjon om lokale parkeringsavgifter.

  Geografisk informasjon

  Byen Basel finner du like ved punktet der landegrensene til Frankrike,Tyskland og Sveits møtes. Elven Rhinen deler byen i to deler; Kleinbasel og Grossbasel, og det går fire broer over elven. Med en bil kan du enkelt ta turen videre til nærliggende byer som Mulhouse (40 km), Zürich (85 km), Strasbourg (135 km), Bern (100 km), Dijon (250 km), Stuttgart (255 km) og Genève (250 km). I Sveits kan du forvente deg å høre hele fire forskjellige språk; tysk, fransk, italiensk og retoromansk. En femte språkvariant forekommer også, nemlig den Alemanniske dialekten sveitsertysk. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren ligger på rundt tjue grader, mens den om vinteren holder seg rundt null grader. Om vinteren kan det komme nedbør i form av snø. Ønsker du mer informasjon om trafikkregler og bilutleie i Basel og Sveits? Klikk her!

  EuroAirport flyplass

  Denne flyplassen ligger visselig i Frankrike, men er hovedflyplassen for både Basel i Sveits (3 km), Mulhouse i Tyskland (20 km) og Freiburg i Frankrike (47 km). Flyplassen er delt inn i en sveitsisk del og en fransk del.

  EuroAiport flypass
  Adresse: 68304 Saint-Louis, Frankrike
  Hjemmeside: www.euroairport.com
  Telefon: +33 (0)3 89 90 31 11

  Offentlig transport

  Basel har tre togstasjoner. To av togstasjonene ligger ved siden av hverandre i Grossbasel, den ene er fransk (SNFC) og den andre er sveitsisk (SBB). Togstasjonen Badische Bahnhof ligger i andre enden av byen, i Kleinnbasel. Basels trikker er grønne og gule, og det finnes tolv linjer som tar deg rundt byen. Byens busser kjøres av selskapet BVB, og her finner du mer informasjon om tider og linjer.

  Nyttige linker

  Leiebil Basel Flyplass

  Basel Turistinformasjon