Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ZÜRICH FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Zürich flyplass med Auto Europe

  En leiebil fra Zürich flyplass med Auto Europe gir deg muligheten til å utforske dette spektakulære landet helt i ditt eget tempo. Zürich, Sveits finansemotor, kan tilby sine besøkende så mye mer enn bare banker. Kjør din leiebil gjennom byen og besøk spennende museum, vakre katedraler og flotte parker. Dette er Sveits kulturhovedstad! Når du er ferdig med ditt besøk i Zürich, hvorfor ikke da ta en tur til Basel? Dette er en by kjent for sine teatre og industri, og på veien hit er det mange sjarmerende alpebyer som er verdt et besøk.

  Flyplassinformasjon

  Zurich Flyplass (ZRH)
  Offisielt navn: Zurich Airport Tysk: Flughafen Zürich. Også referert til som Zurich Kloten Flyplass
  Adresse: 8058 Zurich Airport, Switzerland
  Flyselskaper: Flyplassen ligger bare 11km fra Zürich. Zurich Flyplass er Sveits største og mest besøkte internasjonale flyplass, og knutepunktet for Swiss International Airlines. Det er flere enn 180 selskaper på flyplassen, og noen av disse er Aer Lingus, Air Canada, Emirates, Lufthansa, America Airlines og Air France. Flyplassen har besøk av 22 millioner reisende per år.

  Terminaler

  Zürich flyplass har tre Check-In områder og fire terminaler (A, B, D og E). Terminal A brukes kun for europeiske flyvninger. Terminal B brukes både for flyvninger i Europa og utenfor. Denne terminalen ligger et stykke unna fra hovedterminalen og hit kommer du med Sky Metro. I terminalbygningen finner du også shoppingmuligheter, en togstasjon, parkering, busstasjon og en trikkestasjon.

  Henting og levering av leiebil

  Du finner bilutleierne på Level 1 i Flyplass Centre. Zurich Airport Car Hire Centre er åpen daglig mellom 06:00 og 23:30. Du finner hvilken bilutleier du skal til ved å lese på din voucher fra Auto Europe.

  Utleiere Åpningstider
  Avis 06:30 til 23.30
  Budget 06:30 til 23.30
  Dollar 06:30 til 23.30
  Europcar 06:30 til 23.30
  Firefly 06:30 til 22.30
  Hertz 06:30 til 23.30
  Sixt 06:00 til 23.30
  Thrifty 06:30 til 23.30

  Når du skal levere tilbake bilen så følger du skiltene "Departures/Rental Car return P3" når du nærmer deg flyplassen.

  Flyplassens fasiliteter

  Shopping: Flyplassen har supre muligheter for shopping med både detaljhandel og tax-free å velge mellom. Airport Shopping Centre finner du en etasje over Check-In 3. Det finnes også en dagligvarebutikk som er åpen mellom 06:00 og 22:00, bokhandel, apotek, elektronikk og klesbutikker. Det finnes et flertall tax-free butikker som kan tilby et stort utvalg av sveitsiske og internasjonale merker.

  Spise: Du har et stort utvalg av steder der du kan ta deg en matbit, og det finnes til og med en engelsk pub hvis man føler for litt britisk mat.

  Valuta: Når du kommer Zürich så finnes det et stort utvalg av banker og lignende servicetilbud med en gang du går ut av flyet. På flyplassen finner du UBS og Credit Suisse som kan tilby bankservice, inkludert valuta veksling. Det finnes også et stort antall minibanker på flyplassen.

  Barn: Om du reiser med barn, så finnes det på Zürich flyplass et lekeområde i avgangsområde A og E. Barneområdet har flerspråklige ansatte, er godt belyst og har leker for barn i alle aldere. Om du reiser med en baby, så finner du rundt omkring på flyplassen skifterom og rom der man kan amme eller la babyen sove i litt roligere omgivelser. Disse rommene er et gratis tilbud. Hvis du er en voksen som ønsker å få deg litt mosjon imens du venter på ditt fly så kan man på flyplassen leie sykkel eller rulleskøyter, og ta seg en tur rundt på de flotte stiene på flyplassområdet.

  Sove: Om du ønsker å ta deg en lur, så finnes det et stort utvalg av rom på flyplassens hotell ved siden av Gatene B/D.

  Informasjonsskranker: Det finnes et flertall informasjonsskranker rundt om på flyplassen hvis du skulle ønske assistanse. De kan hjelpe deg med alt fra gratis hotellbooking service, informasjon om flyplassen i tillegg til salg av ZurichCard. Det sistnevnte er et kort som gir besøkende supre rabatter på offentlig transport og forskjellige attraksjoner. Du finner informasjonsskranker ved Arrivals 1og 2, ved Car Park 1 og 2, ved Check-In2 og i Airside Centre.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger ved motorveien A51 og andre store veier som tar deg til både til øst og sentrale Sveits. Vår kjøreguide for Sveits har gode tips og råd hvis man vil vite mer om hvordan det er å kjøre i landet.

  Om du ikke skal hente din leiebil fra Zürich flyplass, men på en destinasjon i Zürich city eller et annet sted i Sveits, så finnes det et flertall transportalternativer som kan ta deg dit.

  Zurich Airport Railway Station ligger under hovedterminalen og kan tilby S-Bahn toglinjene S2 og S16, i tillegg til langdistansetog til Bern, Genève og München for å nevne noen. Det går ti tog i timen til destinasjoner i Zürich, med en reisetid på mellom 10 og 15 minutter. Mange regionale destinasjoner ligger kun noen timer unna med tog.

  Man kan også velge å ta buss, bybane og trikk for å ta seg fra flyplassen. Den regionale busstasjonen ligger foran terminalen, og dette gjør også stoppet til Stadtbahn Glattal, flyplassens shuttle-bybane. Både bussen og bybanen kan ta deg til destinasjoner i den vakre Glattal regionen som ligger rundt flyplassen. For å komme til Zürich med trikk (som går fra bybanestoppet) så tar du nummer 10 eller 12. Trikk nummer 10 går direkte til Zürich sentralstasjon, mens nummer 12 går til Stettbach stasjonen via Glattbrugg og Wallisellen stasjonen.

  Nyttige linker

  Zurich Flyplass hjemmeside