Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I CALVI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Calvi – Beste rater med Auto Europe

  Når du booker en leiebil i Calvi så kan du være sikker på at du får utmerket service og de beste prisene. Auto Europe samarbeider med bilutleiere verden over og kan på den måten tilby leiebiler på 24.000 destinasjoner i 180 land. Denne koselige byen på Korsikas vestkyst har mange spennende severdigheter som for eksempel Saint-Jean Baptiste katedralen fra 1500-tallet. Midt i Calvi ligger det en flott strand, og det er mange fine restauranter rundt omkring i byen. Det finnes også mange aktiviteter for den med mye energi, for eksempel så ligger Revellata-halvøya noen få kilometer fra byen, et perfekt sted for dykking. Hvis du har lyst til å holde deg ovenfor vannflaten under ditt besøk i denne franske byen så kan du føle vinden i håret på en jetski, ta herlige båtturer eller utforske øyas fjell på hesteryggen. Hvorfor bruke masse tid på å lete etter leiebil på mange forskjellige nettsider når Auto Europe har samlet alle de beste prisene på ett og samme sted? Book din bil i dag!

  Trafikk

  Man kan ta mange fine kjøreturer på øya Korsika. De fleste veiene er av en god standard, men noe kan være ganske smale, spesielt i fjellområdene. Det er relativt lite trafikk i Calvi, men noen steder i sentrum kan gatene være noe trange. Vær ekstra oppmerksom på veiforholdene etter regn da det kan være glatt.

  Parkering

  Om du skal stå parkert over natten så lønner det seg å stå på en overvåket parkering. Du kan også høre med ditt hotell om de tilbyr parkering for sine gjester. Calvi er en liten by så hvis du ikke finner parkering i sentrum så er det oftest ikke noe problem å parkere i utkanten for å så gå til din destinasjon.

  Geografisk informasjon

  Calvi ligger på Korsikas vestkyst, 170 km fra Nice (fastlandet). Øya Korsika, som tilhører Frankrike, består til stor del av fjellandskap. Det høyeste punktet er Monte Cinto (2710 moh.). Det er også 1000 km med kystlinje og et stort antall flotte strender på øya. Det er et middelhavsklima med en tørr sommer og en mild vinter med noe nedbør. Korsika ligger i samme tidssone som Norge. Det er 69 km til Saint-Florent, 90 km til Bastia, 164 km til Ajaccio og 230 km til Bonifacio.

  Flyplass

  Calvi - Saint-Catherine flyplass
  Ligger 7 km fra Calvi.
  Hjemmeside: Calvi flyplass
  Telefon: +33 4 95 65 88 88

  Bastia Poretta flyplass
  Ligger 96 km fra Calvi.
  Hjemmeside: Bastia flyplass
  Telefon: +33 4 95 54 54 54

  Offentlig transport

  Buss
  De lokale bussene tas oftest mer av innbyggerne i Calvi enn av turistene. Det går busser til andre byer på Korsika som for eksempel Bastia og Porto.

  Ferge
  Man kan ta ferger fra Calvi sin havn. Ekspressfergen NGV tar deg til Nice på 2,5 time.

  Tog
  Det går tog til blant annet Ajaccio og Bastia. Toget Trinicellu starter i Calvi og tar deg langs den herlige kyststrekningen til Ile Rousse og videre ned mot Bastia.

  Taxi
  Hvis du lander på Calvi flyplass så er taxi den eneste måten, bortsett fra leiebil, å ta seg til byen.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Calvi Flyplass

  Turistinformasjon Calvi