Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ CALVI FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Calvi flyplass med Auto Europe

  Når du har hentet din leiebil på Calvi flyplass så kan du enkelt ta deg til de flotte byene på den franske øya Korsika. Fra flyplassen er det bare 8 km til Calvi, 24 km til Ile Rousse, 70 km til Saint Florent og 160 km til Ajaccio. Auto Europe samarbeider med et antall utleiere på Korsika og kan på den måten gi deg de beste prisene og et stort utvalg av bilkategorier. Den pittoreske byen Calvi er en populær feriedestinasjon på Kreta, og dette mye grunnet den 6 km lange stranden som ligger i Calvi sentrum. Det er mange koselige kaféer, restauranter og butikker langs de sjarmerende gatene. Det er også mange fine muligheter til forskjellige friluftsaktiviteter i området som dykking og ridning. Uansett hva dine ferieplaner er så kan du være sikker på at en leiebil booket gjennom Auto Europe tar deg komfortabelt til din destinasjon.

  Flyplass

  Calvi flyplass (CLY)
  Offisielt navn: Aéroport Calvi-Sainte-Catherine, engelsk: Calvi Airport
  Adresse: 20260 Calvi
  Flyselskaper: Air France, Air Corsica, HOP, Luxair, Air Berlin, Air Glaciers, Helvetic, Volotea, Germanwings og Flyniki.

  Terminaler

  Calvi flyplass består av fire terminaler: 1, 2, 3 og E.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Avis Man-søn: 07:00 til 20:30
  Hertz Man-søn: 09:00 til 17:30
  Europcar Man- søn: 09:00 til 12:00, 14:00 til 18:00

  Flyplassens fasiliteter

  Det er mulig å kjøpe snacks, suvenirer og lesestoff på flyplassen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Kjør nordover på veien D81, og så vestover på vei N197 så kommer du til Calvi sentrum. Turen er på ca. 7 km. Taxi finner du utenfor ankomsthallen, og du kan velge mellom Radio Taxis Calvais og Association Abeille Taxis.

  Parkering

  Calvi er en liten by så hvis du ikke finner parkering i sentrum så er det oftest ikke noe problem å parkere i utkanten for å så gå til din destinasjon. Om du skal stå parkert over natten så lønner det seg å stå på en overvåket parkering. Man kan også høre med sitt hotell om de tilbyr parkering for sine gjester.

  Nyttige linker

  Flyplassens hjemmeside - Calvi Lufthavn