Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PAU

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Pau – Beste rater med Auto Europe

  En leiebil i Pau til en bra pris? Ja, da har du kommet til riktig sted! Auto Europe er stolte over å kunne tilby deg et stort utvalg av biler til meget konkurransedyktige priser. Enten du skal reise til Pau på ferie eller om turen er jobbrelatert kan du være sikker på at du vil føle deg velkommen i denne franske byen. Noen av tingene du kan gjøre i Pau er å besøke Châteaux de Pau, spille golf, nyte av hestekrefter på galoppbanen Pont Long og på stutteriet Le Haras National, kjøre til en av de mange flotte vingårdene i området eller ta en tur til Foie Gras-museet og skinke-museet. Det er også mange restauranter, barer og nattklubber i Pau. Hvis du har lyst til å stå på ski kan du kjøre til en av alpinsentrene i nærheten som for eksempel Gourette, Artouste eller La Pierre Saint-Martin.

  Trafikk

  Bilutleie i Pau er enkelt når du booker gjennom oss. Med en leiebil kan du nyte av friheten og reise i ditt eget tempo. Veien A54/E80 går gjennom byen, så det er ikke noe problem å komme seg til eller fra den herlige byen Pau. Husk på at du alltid må ha med deg alkomåler når du kjører bil i Frankrike.

  Parkering

  Hvis det skulle være vanskelig å finne parkeringsplass i sentrum kan du prøve i utkanten av byen. Du kan også høre med ditt hotell om de tilbyr parkering for sine gjester.

  Geografisk informasjon

  Pau ligger i regionen Pyrenees-Atlantiques ved foten av Pyreneene. Den 180 km lange elven Gave de Pau renner gjennom byen. Det er 115 km til den franske vestkysten, og ca. 85 km til den spanske grensen. Det er ingen tidsforskjell mellom Pau og Norge. Byen har en mild vinter, en varm sommer og en del nedbør under alle årstidene. Det er 45 km til Tarbes, 112 km til Bayonne, 195 km til Toulouse, 218 km til Bordeaux og 352 km til Bilbao, Spania.

  Flyplass

  Pau Flyplass
  Ligger ca. 12 km fra Pau.
  Hjemmeside: Pau flyplass
  Telefon: +33(0)5 59 33 33 00

  Tarbes Lourdes Pyrénées flyplass
  Ligger ca. 43 km fra Svolvær.
  Hjemmeside: Tarbes Lourdes Pyrénées flyplass
  Telefon: +33 (0)5 62 32 92 22

  Offentlig transport

  Buss
  Idelis er lokalbussen i Pau. Det finnes også et antall langdistansebusser som tar deg til og fra mange andre franske byer.

  Tog
  Pau S.N.C.F togstasjon ligger på Avenue Jean Biray. Det går tog til blant annet Bordeaux, Paris, Toulouse, Genève og over grensen til Spania.

  Taxi
  Det er et antall taxiselskaper som tar deg fra A til B i Pau.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Pau Flyplass

  Turistinformasjon Pau