Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BILBAO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Bilbao – Beste pris garantert

  Auto Europe kan tilby eksepsjonell kundeservice, og våre konkurransedyktige priser gjør at du kan finne en leiebil i Bilbao uten at det går utover feriebudsjettet. Book online eller ring oss i dag.

  Med en bilutleie i Bilbao har du mer enn 160 000 km med vei å kjøre på, og det er mange flotte opplevelser som venter på deg. Det verdensberømte Guggenheim museet ligger i Bilbao, og vel verdt et besøk. Byens arkitektur er imponerende og den spanske maten er meget god.

  Trafikk

  I Spania kjører man på høyre side av veien, og vær forberedt på at kjørestilen er noe mer aggressiv enn i Norge. Fartsgrensene i Spania er: 50 km/t i tettbygde strøk, 90 km/t på landeveier og 120 km/t på motorveier. Følg alltid trafikkskiltenes anvisninger! Kjør defensivt og hold god avstand til andre biler. Det er fire veier inn til den spanske byen Bilbao: AP-8 fra Irun/Francia, A-636 fra Burgos, AP-8 fra Santander og AP-68 fra Vitoria eller Madrid. Vi anbefaler sterkt en road trip i Baskerland, les mer her.

  Parkering

  Blå fortauskanter betyr at du kan stå der mot en avgift. Vanligvis så må man betale i tidsrommet 09:30-14:00 og 16:30-20:00. Les alltid skilt nøye for å finne ut hva som gjelder der du ønsker å parkere. Røde fortauskanter betyr at det er forbudt å parkere der i visse tidsperioder. Der det er en gulmalt fortauskant er det ikke lov til å stå. Parkering er gratis noe steder på søndager og helligdager. Parkeringshus er som oftest et sikrer alternativ enn å parker på gaten. Ikke la verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Bilbao ligger i Baskerlandet som i sin tur ligger i Biskaya provinsen. Byen finner du mellom Atlanterkysten og Pyreneene, og kan by på alt fra bra shopping til naturopplevelser. Det er både den minste og rikeste regionen i Spania. Med sin kombinasjon av natur, kultur og behagelige klima så er denne spanske byen en populær turistdestinasjon. Ta en rundtur i gamlebyen og nyt av vakker arkitektur, eller slapp av på en av Bilbaos mange kaféer.

  For deg som liker vann så er dette stedet perfekt for surfing og bading. Ta en tur til strendene Playa de Bakio eller Playa de la Muskiz og ri på bølgene! Etter en dag på stranden så kan du ta en tur til Teatro Arriaga Antzokia. Dette vakre teateret fra 1890 setter opp alt fra teaterstykker til ballettforestillinger. Fra Bilbao kan du ta turen videre til andre spanske destinasjoner som for eksempel Barcelona (ca. 5,5 t - 610 km), Madrid (ca. 3t 50 min - 400 km) og San Sebastián (ca. 1 t - 100 km).

  Flyplasser i og rundt Bilbao

  Bilbao flyplass (BIO)
  Ligger 11 km fra Bilbao.
  Hjemmeside: www.aena.es
  Telefon:+34 91 321 10 00

  Vitoria flyplass (VIT)
  Ligger 60 km fra Bilbao.
  Hjemmeside: www.aena.es
  Telefon:+34 902 40 47 04

  Santander flyplass (SDR)
  Ligger 95 km fra Bilbao.
  Hjemmeside: www.aena.es
  Telefon:+34 913 21 10 00

  Offentlig transport

  Buss
  Bilbobus har over 30 busslinjer som tar deg rundt byen. BizkaiBus tar deg til andre destinasjoner i Baskerlandet. Det finnes også turistbusser som tar deg til de forskjellige severdighetene og populære turistdestinasjoner.

  Trikk
  Kjører mellom Basurto og Atxuri.

  Metro
  Byen har to Metro linjer som tar deg rundt byen og til forstedene. Disse begynner å gå 06:00. Den siste går kl. 23:00 mandag-torsdag og på søndager. På fredager og helligdager går den til kl. 02:00.

  Ferge
  15 km vest for byen går det en ferge som tar deg til Portsmouth i Storbritannia.

  Tog
  Renfe, Feve og Euskotren er togselskaper som kan ta deg til destinasjoner både i Baskerlandet og til andre steder i Spania.

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Bilbao Flyplass

  Turistinformasjon Bilbao