Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BENIDORM

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Benidorm – Beste pris garantert

  Er flybilletten til Spania bestilt? Har du pakket vesken? Da gjenstår det bare å booke en leiebil i Benidorm! Denne spanske kystbyen er blant annet kjent for sine høye skyskrapere, flotte strender og mange fornøyelsesparker. Står shopping, rideturer, dykking, besøk på dyreparken Terra Natura og fornøyelsesparken Terra Mitica på ferieplanen? Da er det er lurt med en bil slik at man raskt kan ta seg mellom alle de morsomme aktivitetene, og du booker den både raskt og billig hos Auto Europe. Selvfølgelig er det også mulig å ta dagen i et mer rolig tempo. Sett deg på en koselig restaurant og nyt av god tapas eller ta turen til byens tre flotte strender; Levante, Poniente og Finestrat. En fin dagstur er et besøk på øya Isla de Benidorm der du blant annet kan se vakre påfugler. Når kvelden nærmer seg i Benidorm åpner alle barer og man kan danse seg gjennom natten. Mulighetene er mange, Auto Europe tar deg til dem alle!

  Trafikk

  Under høysesongen øker trafikken i Benidorm. Hold god avstand til andre bilister, og unngå rushtiden hvis mulig. Ikke kjør bil etter at du har drukket alkohol. De beste tilbudene på bilutleie i Benidorm finner du hos Auto Europe.

  Parkering

  Under turistsesongen kan det være begrenset med parkering i sentrum. Da kan det være enklere å finne ledig plass i byens utkant.

  Geografisk informasjon

  Kystbyen Benidorm finner man i regionen Valencia som i sin tur ligger i provinsen Alicante. Byen ligger på vakre Costa Blanca, den hvite kysten. Benidorm består av fem bydeler; Poniente, La Cala, Levante, Rincon de Loix og gamlebyen El Castell. Fjellet Puig de la Campana beskytter byen mot kalde vinder og gjør at temperaturen kan stige opp mot tretti grader om sommeren. Det er en mild vinter med rundt 15 grader og den varer fra november til februar. Det er 10 km til Altea, 12 km til Villajoyosa, 45 km til Xàbia, 45 km til Alicante, 125 km til Murcia, 140 km til Valencia, 170 km til Cartagena, 460 km til Madrid, 500 km til Barcelona, 520 km til Malaga og 650 km til Gibraltar.

  Flyplass

  Alicante flyplass
  Ligger ca. 60 km fra Benidorm.
  Hjemmeside: Alicante flyplass
  Telefon: +34 91 321 1000

  Murcia-San Javier flyplass
  Ligger ca. 130 km fra Benidorm.
  Hjemmeside: Murcia-San Javier flyplass
  Telefon: +34 902 40 4704

  Offentlig transport

  Buss
  Buss i Benidorm kjøres av selskapet Alsa, og på deres hjemmeside finner du mer informasjon om tider og bussruter. Murcia, Alicante og Valencia er noen av byene man kan ta buss til.

  Båt
  Det går båt til blant annet La Isla de Benidorm, Calpe, Tabarca og Alicante.

  Tog
  Byens togstasjon Estación de Benidorm ligger på gaten Avenida de Beniardá.

  Taxi
  Man kan ta taxi i Benidorm, og til/fra Benidorm flyplass.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Benidorm