Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ TENERIFE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Tenerife – Beste pris garantert

  Auto Europe er en ledende aktør på bilutleiemarkedet, og vi kan tilby bilutleie på over 24 000 destinasjoner i 180 land verden over. I over 60 år har vi kunnet gi våre kunder den beste servicen, samtidig som vi har de billigste og de mest konkurransedyktige prisene på markedet. Vi samarbeider med både lokale og internasjonale utleiere i hele verden. Vår store og moderne bilpark gir deg muligheten til å skreddersy din ferie eller businessreise, enten du reiser alene eller med familien. I Tenerife har vi 12 forskjellige valgmuligheter når det kommer til hvor du kan hente din leiebil, enten på en av de to flyplassene (Tenerife Nord Lufthavn og Tenerife Sør Lufthavn) eller på en av de 10 bykontorene.

  Geografisk Informasjon

  Tenerife er den største og mest populære øya av Kanariøyene (spansk øygruppe). Øygruppen består av sju større øyer: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura og El Hierro, samt flere mindre øyer. Øya er en kombinasjon av fjellandskap og frodig natur. Sørdelen av øya har flest soldager, men hele øya har noe å tilby enhver smak. På Tenerife finner du verdens tredje største vulkan, Pico del Teide, med en omliggende nasjonalpark. Det er en behagelig temperatur hele året, men det er i sommermånedene det er varmest og minst nedbør.

  Tenerife Norte Flyplass (kjent som Los Rodeos)

  Adresse: Los Rodeos, E-38297 La Laguna, Canary Islands
  Telefon:902 404 704 / (+34) 91 321 10 00
  Hjemmeside: www.aena.es/en/tenerife-norte-airport/
  IATA kode: TFN
  Flyselskaper: Det går ingen direktefly hit fra Norge, men Finnair flyr hit med mellomlanding.

  Tenerife Sur Flyplass (kjent som Reina Sofia)

  Adresse: E-38610, Granadilla de Abona, Canary Islands
  Telefon:902 404 704 / (+34) 91 321 10 00
  Hjemmeside: www.aena.es/en/tenerife-sur-airport/
  IATA kode: TFS
  Flyselskaper: Norwegian flyr direkte fra Norge. Andre flyselskaper som flyr hit med mellomlandinger er KLM, Air Berlin, Rossiya Airlines og Austrian Airlines.

  Offentlig transport

  På Tenerife blir busser kalt "gauguas" av lokalbefolkningen og kjøres av selskapet TITSA, www.titsa.com. De er et billig alternativ for å ta seg rundt den vakre øya. Det går et flertall busser til flyplassene. Til Tenerife Sur: linje 102, 107, 108 og 340. Til Tenerife Norte: linje 340, 111 og 343. Hvis du planlegger å ta mye buss kan det anbefales å kjøpe et såkalt Bonobus kort. Med dette kan du spare opp til 30% på dine reiser med buss. Eller så er leiebil den beste måten å komme seg rundt denne naturskjønne øya på. Auto Europe tilbyr billeie på Tenerife av høy kvalitet men til en lav pris slik at du på en behagelig og smidig måte kan oppleve denne vakre øya.

  Trafikk og parkering

  Det kan være lurt å unngå rushtrafikken under høysesongen. Å ta en kjøretur i fjellandskapet er en opplevelse i seg selv, og kan virkelig anbefales. Men det er meget viktig å ha full konsentrasjon da veiene kan både være smale, svingete og det er til tider bratt stigning, Det finnes et flertall gratis parkeringsområder i de større byene og turistdestinasjonene, i tillegg til parkeringshus. Blå linjer på veien betyr at du må betale for å parkere. Gule og hvite linjer indikerer at parkering er forbudt.

  Promillegrensen på øya er 0,1 for sjåfører som har hatt førerkort i mindre enn to år, og 0,5 for andre sjåfører. Sikkerhetsbelte er påbudt for alle i bilen og det er forbudt å bruke mobiltelefon/GPS når du kjører.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Tenerife