Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I LA CORUNA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i La Coruna til beste rate/priser

  Gjør ferien bedre med en leiebil i La Coruna! Havnebyen La Coruna (også kjent som A Coruña) finner man i regionen Galicia som ligger i nord-vest Spania. Byen har en flott utsikt utover Atlanterhavet, en behagelig atmosfære og mange spennende severdigheter. En av de mest populære severdighetene er det store og vakre fyrtårnet Torre de Hercules som står ved byens havn. Kjør til Castillo de San Anton, et fort der du også finner byens arkeologiske museum. Dra videre til Jardin de San Carlos, en romantisk park som ligger like ved fortet. Gå på fotballkamp på stadion Estadio Riazor, eller gå rundt i Celtic Park som har flotte skulpturer lagd av kunstneren Manuel Paz. Spis sjømat på Torget Plaza de Maria Pita, her ligger også byens vakre rådhus. For å finne din billige leiebil i La Coruna bruker du Auto Europe sin søkemotor. Vi vil søke hos ledende bilutleiere etter de beste prisene for å kunne gi deg en oversiktlig liste over leiebiler tilgjengelig. Det kan ikke bli enklere!

  Trafikk

  På spansk betyr gasoline bensin, og diesel er gasoleo. Turistsesongen gjør at trafikken øker i de spanske byene. Klikk her for å lese mer om trafikkregler og bilutleie i La Coruna og i resten av det vakre landet Spania!

  Parkering

  I Spania er det er ikke tillatt å parkere ved gul markering. Blå markering på gaten betyr at det kreves en avgift.

  Geografisk informasjon

  La Coruna er en av de fire provinsene i regionen Galicia, de tre andre er Lugo, Ourense og Pontevedra. Byen ligger på en halvøy ved Nord-Atlanteren og består av to deler; Ciudad Vieja og La Pescadería. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og de spanske fastlandet. Det er 54 km til Ferrol, 55 km til Monfero, 75 km til Santiago de Compostela, 88 km til Lugo, 101 km til Muros, 105 km til Finisterre, 105 km til Pontevedra, 160 km til Vigo, 175 km til Ourense og 592 km til Madrid.

  Flyplass

  La Coruna Flyplass
  Ligger 7 km fra La Coruna.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/a-coruna-airport/
  Telefon: +34 981 18 73 15

  Santiago de Compostela Flyplass
  Ligger 7 km fra La Coruna.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/santiago-airport/
  Telefon: +34 902 40 47 04

  Offentlig Transport

  Tog
  Byens togstasjon Estación de Tren ligger på gaten Calle Joaquin Panells. Destinasjoner du kan ta deg til med tog er blant annet Lugo, Ferrol, Santiago de Compostela og Madrid. RENFE og FEVE er togselskapene du finner på stasjonen.

  Buss
  Bussterminalen Estación de Autobuses de A Coruna ligger på veien Calle Caballeros 21. Det går både regionale busser og langdistansebusser.

  Båt/Ferge
  Mange cruiseskip stopper i byens havn Porto da Coruña.

  Taxi
  Det finnes taxier tilgjengelige i La Coruna.

  Nyttige Linker

  Leiebil fra La Coruna Flyplass

  Turistinformasjon La Coruna