Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MARBELLA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Marbella – Beste pris garantert

  En leiebil i Marbella fra Auto Europe er den beste måten å utforske den fantastiske Andalusiske kysten. Her er det hvite sandstrender, strålende sol og blått hav. Marbella har et behagelig klima og er den perfekte destinasjonen hvis du ønsker deg late dager på stranden for å så etterpå kunne danse deg gjennom natten på en av de mange barene i byen.

  Gamlebyen med sine hvite bygninger er et ypperlig sted å sette seg ned og ta en cerveza (den lokale ølen) og litt tapas. I gamlebyen så finner du også de antikke murene til byens to historiske forsteder Barrio Alto og Barrio Nuevo. Parker bilen på gaten og ta deg til fots rundt gamlebyen og besøk La Iglesia de Santiago, byen eldste religiøse bygning. En annen bygning du burde se er La Iglesia de Santa Maria de la Encarnación, som man tror ble bygget på 1400-tallet. Ta en lunsj på Plaza de los Naranjos, her er ligger det det et stort utvalg av restauranter blant appelsintrærne. Etter en dag på stranden og i gamlebyen så kan du kjøre din leiebil langs kysten til Malaga eller Puerto Banus hvor du kan gå langs havnen, beundre alle yachtene og kanskje ta en cocktail eller to!

  Trafikk

  Det er ukomplisert å kjøre i Marbella. Det eneste som kan være verdt å nevne er rundkjøringene - det er mange av de! Du kan enkelt kjøre til andre byer og på landsbygda for å utforske regionen.

  Parkering

  Det er mulig å parkere på gaten og i parkeringshus. Gateparkering er tillatt steder med skilt der det står Zone Azul, og parkeringsplassene er markert med blå maling. Du kjøper parkeringsbillett og legger den synlig i frontruten. Det er et antall parkeringsgarasjer og alle har tydelige skilt som viser priser og åpningstider.

  Geografisk informasjon

  Marbella ligger på Spanias sør-kyst i Andalucia regionen, og kalles også Costa del Sol. Marbella har 43km med kystlinje og ligger i ly av en fjellkjede. I fjellområdet så kan man se blant annet ørner, falker, høker, ville getter, rådyr og rever.

  Flyplassen i Malaga

  Malaga flyplass er den nærmeste flyplassen hvis du skal til Marbella. Den ligger ca. 45 minutters unna, langs med AP-7 som er en bomvei.

  Malaga Flyplass (AGP)
  Ligger ca. 53 km fra Marbella.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/malaga-airport/
  Telefon: +34 91 321 10 00

  Offentlig transport

  Buss
  Den lokale bussterminalen ligger ved siden av togstasjonen, på Paseo de los Tilos og det går busser rundt byen daglig. Buss kan også ta deg til for eksempel Puerto Banus eller til Hipercor som er et stort kjøpesenter.