Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I LANZAROTE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Lanzarote – Beste pris garantert

  Hos Auto Europe så finner du de beste leiebilene til de beste prisene. Med et stort utvalg av biler og utleiere så kan du være sikker på at du kommer til å finne et tilbud som passer deg perfekt. I over 60 år så har Auto Europe samarbeidet med bilutleiere verden over, og dette gjør at vi kan tilby våre kunder meget god service, lave priser og en stor bilpark. Vi kan tilby leiebiler på over 24 000 destinasjoner i 180 land, og en av disse er Lanzarote. Lanzarote er en av Kanariøyene, og ligger utenfor Marokkos kyst, men tilhører Spania. Den spanske øya er en synonym med sol, strender og hav - med andre ord den perfekte feriedestinasjonen. Så hva venter du på? Kontakt Auto Europe i dag!

  Trafikk

  Man kjører på høyre side av veien og kjører om på venstre. Du vil merke at møtende trafikk ikke nødvendigvis lar deg slippe forbi, og du må heller stoppe for å slippe dem forbi eller for å komme deg ut på hovedveien. Det kan oppfattes som uhøflig men det er helt enkelt slik de kjører her. Man stopper for fotgjengere ved fotgjengerfelt. Hvis du kjører i fjellområder så bør du være bevisst på at det er en del krappe svinger og smale veier.

  Parkering

  Hvis fortauskanten er gulmalt så er det forbudt å parkere der. Hvite linjer betyr at det er gratis. Blå linjer indikere at du må betale en avgift, vanligvis mellom 14:00-20:00. Parkeringsbilletter får du i nærmeste automat. Les alltid parkeringsskilt nøye der du ønsker å stå for å unngå bot. Det kan være at du ser biler som er parkert på uvanlige steder, som for eksempel i en rundkjøring, men det betyr ikke at det er tillatt! La aldri verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Lanzarote er 2,5 mil bredt og 6 mil lang, og det er optimalt å ha en leiebil for å utforske denne spanske øya. Lanzarote er den fjerde største øya av Kanariøyene, og er kjent for sine vulkaner og herlige strender. Ta en tur til Jardin de cactus, en botanisk hage med en imponerende samling med kaktuser. Kjør videre til den flotte byen Yaiza med sine karakteristiske hvite hus. Med en leiebil i Lanzarote har du muligheten til å reise rundt øya i ditt eget tempo, og nyte av friheten som en leiebil fra Auto Europe gir deg.

  Flyplass

  Lanzarote flyplass (ACE)
  Hjemmeside: www.aena.es/en/lanzarote-airport/
  Telefon: (+34) 91 321 10 00

  Offentlig transport

  Buss
  Siden øya ikke er så stor så er det enkelt å ta seg rundt med lokalbuss.

  Taxi
  I de større byene kan du enkelt vinke til deg en taxi.

  Ferge
  Man kan ta ferge fra Lanzarote både til andre øyer og til fastlandet.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Lanzarote Flyplass

  Turistinformasjon Lanzarote