Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ LANZAROTE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Lanzarote flyplass til beste rate/priser

  Auto Europe kan tilby sine kunder bilutleie av høy kvalitet til de mest konkurransedyktige prisene på markedet. Vi samarbeider med både lokale og internasjonale utleiere i 180 land, og dette gjør at vi kan tilby et stort utvalg av bilkategorier og hele 24 000 steder verden over der du kan hente din leiebil. Lanzarote har et spennende kulturliv, mange flotte strender, og er vel verdt et besøk. Book din neste leiebil fra Lanzarote flyplass med Auto Europe online eller gjennom å ringe oss, så vil en i vårt team hjelpe deg med å finne din perfekt leiebil på denne spanske øya.

  Flyplassinformasjon

  Lanzarote flyplass (ACE)
  Offisielt navn: Aeropuerto de Lanzarote
  Adresse: Apartado de Correos 86, 35500 Arrefice de Lanzarote/Las Palmas
  Flyselskaper: Det er over 65 flyselskaper på flyplassen, og disse kan ta deg til og fra 79 destinasjoner. Fra Norge så kommer du deg hit med blant annet Norwegian.

  Terminaler

  Flyplassen ble innviet i 1947 og tar imot over 5 millioner passasjerer per år. Det er to terminal bygninger, T1 og T2. T1 har internasjonale- og innlandflyvninger, og T2 har flyvninger mellom øyer. Begge terminalene har to etasjer.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene ligger i første etasje i begge terminalene.

  Utleier Åpningstider
  Avis/Budget Man-søn: 07:00 til 22:00
  Europcar Man-søn: 07:30 til 22:30
  Goldcar Man-søn: 07:00 til 23:00
  Hertz Man-søn: 07:00 til 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  Det finnes et antall forskjellige muligheter for shopping på flyplassen, alt fra tax free, smykkebutikker til klesbutikker. Lesestoff til flyturen finner du i kiosken som ligger i andre etasje. Det finnes også et apotek på flyplassen. Hvis du er sulten eller tørst så finnes det både kaféer og restauranter som kan tilby god mat og drikke. Minibank finner du i andre etasje i T1, og i første etasje i T2. Det er wi-fi på flyplassen og de første 15 minuttene er gratis. Informasjonsskrankene ligger i check-in området i T1 og i ankomsthallen i T2.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det tar kun 10 minutter (7,8 km) å kjøre fra flyplassen til Arrecifa med leiebil. Til Playa Blanca i sør tar det ca. 30 minutter. Ta LZ-1 nordover for å ta deg til Orzola, en tur på rundt 40 minutter. Fra flyplassen så går følgende busser: Buss 22 Arrecife - flyplassen, buss 23 Arrecife - flyplassen - Playa Honda og buss 161 flyplassen - Puerto del Carmen - Playa Blanca. Taxiene finner du utenfor terminalbygningene. Ta kun taxier som står i taxiområdet.

  Nyttige linker

  Lanzarote Flyplass hjemmeside