Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I VALENCIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Valencia – Beste rater med Auto Europe

  Den beste måten å ta seg rundt Valencia og resten av Spania på er med en leiebil fra Auto Europe. Byen Valencia er en herlig kombinasjon av historisk og moderne arkitektur, og nærheten til havet gjør byen til en flott feriedestinasjon. Besøker du Valencia så må man prøve byens spesialitet, paella. Auto Europe står klar til å hjelpe deg med å finne den leiebilen som passer deg og dine reiseplaner best, selvfølgelig til de mest konkurransedyktige prisene. På vår hjemmeside kan du enkelt sammenligne de forskjellige utleiernes priser, slik at du raskt og smidig finner den beste leiebilen. Auto Europe har et stort utvalg av leiebil i Valencia og i resten av Spania, så kontakt oss i dag!

  Trafikk

  I Spania er det høyre trafikk. Vær oppmerksom på at i noen deler av Valencia så er det gågater der det er forbudt å kjøre bil. De generelle fartsgrensene i Spania er 50 km/t i tettbygde områder, 90 km/t på landeveier, og 120 km/t på motorveier. Følg alltid trafikkskiltenes anvisninger. Bensinstasjonene er vanligvis åpne mellom 08:00 til 20:00.

  Parkering

  I Valencia så er det forskjellige fargesoner som gjelder når det kommer til gateparkering. I gule og røde soner er det forbudt å parkere, estacionamiento prohibido. I blå soner så kan du stå mot en avgift mellom mandag og fredag 09:00-14:00 og 16:00-21:00, og på lørdager fra 09:00-14:00. Park & Ride systemet gjelder på blant annet stasjonene Seminairs, Paiporta og Valenciet. Park & Ride er et parkeringssystem der du parkerer ved en stasjon i utkanten av byen og tar offentlig transport det siste stykket til din destinasjon. Det er også mulig å stå i en av de mange parkeringshusene i byen.

  Geografisk informasjon

  Valencia ligger i øst-Spania, og er landet tredje største by. Fjellene utgjør en mektig bakgrunn, og byen ligger ved kysten der elven Turia renner ut i havet. Fra Valencia er det enkelt å ta seg til blant annet Madrid og Barcelona. Madrid ligger vest innover landet, og Barcelona nord-over ved kysten, og det tar litt mer enn 3 timer (ca. 350 km) til hver destinasjon. Valencia består av mange spennende bydeler som venter på å bli utforsket. I Barrio del Carmen finner du det beste nattlivet, og i gamlebyen er det mange flotte shoppingmuligheter. Valencia har et mildt middelhavsklima med en varm sommer og en mild vinter. Hvorfor ikke planlegge en road trip?

  Flyplassen i Valencia

  Valencia Flyplass (VLC)
  Ligger ca. 10 km fra Valencia.
  Hjemmeside: www.aena.es/va/aeroport-valencia/
  Adresse: Carretera Aeropuerto s/n, 46940 Manises (Valencia).
  Telefon: (+34) 91 321 10 00

  Offentlig transport

  T-banene har fem forskjellige linjer som tar deg rundt byen, og disse går fra 05:30 til midnatt. Bussene i Valencia går fra 04:30 til 22:30. Det finnes også nattbusser. Røde busser går i Valencia city, og de gule bussene går til destinasjoner i området rundt byen. Man kan også ta sightseeing busser, en fin måte å se byen på. Taxier kan du vinke til deg fra gaten når skiltet på taket lyser grønt. Det er også mulig å gå til et taxistopp eller bestille en per telefon. Byen har to togstasjoner, Valencia Joaquin Sorolla og Valencia Estacio del Nord. Fra den førstnevnte stasjonen går ekspresstog til blant annet Madrid, Albacete, Castellón, Alicante og Barcelona. Fra Valencia Estacio del Nord går det tog til et antall forskjellige spanske byer.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Valencia flyplass

  Turistinformasjon Valencia