Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I SAN SEBASTIAN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i San Sebastian til beste rate/priser

  Med en leiebil i San Sebastian kan du være din egen reiseguide og planlegge ferien i ned til minste detalj. Herlige San Sebastian ligger ved Spanias nordkyst, ikke langt fra Frankrike, og er et paradis for livsnytere. Kjør din bil til de små butikkene, de førsteklasses tapas-barene og de berømte Guide Michelin-restaurantene. Følg veien til Monte Urgull og gå opp til den vakre statuen av Jesus Kristus. Gå til toppen av fjellet Mount Igueldo for å nyte av en vakker utsikt over byen. Hopp inn i bilen igjen og ta deg til La Concha, en av byens mest populære strender, eller til Playa de la Zurriola som er surfernes favorittstrand. Hos Auto Europe har vi mange forskjellige bilkategorier slik at du kan leie en bil som passer deg, enten det er en større modell med plass for surfebrettet ditt eller en mindre bil som er enkel å parkere. Auto Europe har også en prisgaranti som garantere noen av de beste prisene på markedet, alt for at våre kunder skal kunne gjøre et kupp!

  Trafikk

  Vær oppmerksom på at det er ikke tillatt å kjøre i gamlebyen Parte Vieja. Like ved San Sebastian går motorveiene E5, A1 og A15, og disse tar deg raskt til byer som Bilbao, Pamplona og over til Frankrike. Auto Europe hjelper deg med bilutleie i San Sebastian og du kan enkelt legge til GPS, barnestol eller babysete i din leie - alt for at din reise skal gå så smidig som mulig. Tenk også på muligheten for en road trip i Baskerland.

  Parkering

  I San Sebastian finner man mange parkeringshus med rimelige priser. Når det kommer til gateparkering er det fire parkeringssoner med forskjellige priser man må forholde seg til. Man betaler i en parkeringsautomat. Avgift kreves vanligvis fra mandag til fredag mellom 09-13 og 15:30-20. På lørdager er det 09-13:30 og 16:30-21 som gjelder. Med det sagt må man uansett alltid lese parkeringskiltene der man parkerer og følge gjeldende restriksjoner. Det er fire Park&Ride-parkeringsområder i byens utkant.

  Geografisk informasjon

  San Sebastian ligger i provinsen Guipúzcoa i Baskerlandet. Om vinteren går temperaturen ned mot fem plussgrader, mens den om sommeren stiger over 30 grader. Det er ingen tidsforskjell mellom San Sebastian og Norge. Fra denne sjarmerende kystbyen er det 85 km til Pamplona, 100 km til Bilbao, 165 km til Santona, 165 km til Laguardia, 170 km til Noja, 200 km til Santander, 220 km til Santillana del Mar, 240 km til Comillas, 265 km til Zaragoza, 295 km til Potes, 450 km til Madrid og 570 km til Barcelona. Det er kun 20 km til Frankrikes grense.

  Flyplassen i San Sebastian

  San Sebastian Flyplass
  Ligger 20 km fra San Sebastian.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/san-sebastian-airport/
  Telefon: +34 91 321 10 00

  Pamplona Flyplass
  Ligger 90 km fra San Sebastian.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/pamplona-airport/
  Telefon: +34 902 40 47 04

  Bilbao Flyplass
  Ligger 100 km fra San Sebastian.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/bilbao-airport/
  Telefon: +34 91 321 10 00

  Offentlig Transport

  Tog
  Sentralstasjonen i San Sebastian heter "Estación del Norte". Tog kan ikke bare ta deg til andre spanske byer, men også til Portugal og Frankrike.

  Buss
  Kjøres i San Sebastian av selskapet Dbus. Det går busser hele døgnet, og bussterminalen ligger på Plaza de Pio XII. Dersom du vil ha en rundtur i byen kan man ta en sightseeingbuss.

  Taxi
  Man pleier å ringe og bestille en taxi istedenfor å vinke til seg en fra gaten.

  Båt
  Sightseeingbåt er en fin måte å se byen på. Det går båt til Isla Santa Clara som ligger i San Sebastians bukt.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon San Sebastian

  Leiebil fra San Sebastian Flyplass