Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I GRANADA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Granada – Finn din perfekte leiebil

  Ta deg enkelt rundt Granada og resten av Spania i en leiebil fra Auto Europe. Det er mange ting å se og gjøre i denne spanske byen. Hva med et besøk til det imponerende slottet Alhambra, det arabiske bassenget El Bañuelo eller Granada domkirke? Ta en kjøretur til den vakre byen Pampaneira eller til den romantiske byen Almuñecar.

  Det er heller ikke langt til Málaga, en kjøretur på kun 1,5 time. Til kystbyen Gibraltar er det ca. 254 km. Granada er helt enkelt et supert utgangspunkt for din spaniatur. Uslåelige priser og førsteklasses kundeservice er noen av de tingene som du får hvis du leier bil gjennom Auto Europe. Vi jobber for å alltid overtreffe dine forventninger, og vårt team står klare for å hjelpe deg med å finne din perfekte leiebil i Granada.

  Trafikk

  Deler av sentrum er kun tillat for fotgjengere. Det er også en del enveiskjørte veier i Granada. Vær oppmerksom på mopeder som ikke alltid følger trafikkreglene, og fotgjengere som krysser gatene. Det er ikke veldig bra skiltet i sentrum, og alle skiltene er på spansk. Det er ikke tillatt å kjøre i buss/taxi filer. Det er en del trafikkameraer i byen, så følg trafikkreglene! Noen områder i byen er bare for busser, taxier og de som bor der. Å kjøre til Malaga tar 1t 35 min (125 km), til Gibraltar tar det 2t 45min (254 km) og til Sevilla tar det 2t 30 min (248 km).

  Parkering

  Å finne gratisparkering i sentrum kan være en utfordring. Det kan være en god idé å parkere i utkanten av byen og ta offentlig transport det siste stykket inn til sentrum. Parking The Alhambra, Parking La Caleta, Parking Escolapios og Parking Paseo del Violon er noen forslag på overvåkede parkeringshus/områder i Granada. La aldri verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Granada ligger i Sør-Spania, i Andalucía regionen. Denne spanske byen ligger ved fjellkjeden Sierra Nevada, med Mulhacen som den høyeste toppen (3.481m). Byen har et varmt klima, våren og høsten sies å være den beste tiden. Elven Darro renner gjennom city. Om vinteren kan du stå på ski i fjellet der det finnes hele 103 bakker. Her kan du også gå fine turer året rundt. Om sommeren så kan du slappe av på en av de mange strendene som for eksempel Motril og Salobreña. Granada har noe å by på i alle årstider.

  Flyplass

  Frederico García Lorca Granada-Jaén flyplass (GRX)
  García Lorca Granada-Jaén flyplass ligger 18km fra Granada.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/federico-garcia-lorca-granada-jaen-airport/
  Telefon: (+34) 91 321 10 00

  Offentlig transport

  Buss
  Fra Granada så kan du ta buss til destinasjoner både i sentrum og til nærliggende områder, i tillegg til andre spanske byer som Malaga, Marbella og Sevilla. Det finnes også busser som tar deg til Sierra Nevada fjellene og til Granada flyplass. Sentralstasjonen for buss ligger på Carretera de Jaen.

  Tog
  Det går tog fire ganger daglig til Madrid, og turen tar ca. 4 timer. Det finnes både kort- og langdistansetog. Andre destinasjoner som tog kan ta deg til er for eksempel Barcelona, Valencia og Jerez de la Frontera. Granadas togstasjon ligger på Avenida Andaluces.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Granada