Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I LAS PALMAS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Las Palmas til beste priser

  Holder du på å planlegge din neste tur til Las Palmas? Ta kontakt med oss på Auto Europe så vil vi hjelpe deg med å finne en leiebil på Las Palmas som passer din reiseplaner og din lommebok aller best. Det er en kort kjøretur fra Gran Canaria in til Las Palmas, og til mange andre destinasjoner på øya. Vakker natur og et herlig klima gjør Las Palmas til den perfekte feriedestinasjonen. I en leiebil fra Auto Europe så kan du enkelt utforske øyas alle små paradis, alt fra de flotte strendene til de koselige byene, uten å måtte være avhengig av offentlig transport. Bruk vår søkemotor for å finne flotte tilbud og for å sammenligne prisene til de forskjellige utleierne.

  Trafikk

  I Las Palmas sentrum er det en del enveiskjørte gater, og de mindre veiene kan være ganske smale og svingete. Til tider er det mye trafikk på de større veiene i og rundt byen. Fra Las Palmas så går det motorveier som tar deg til andre byer på Gran Canaria. Fra Las Palmas til Maspolomas er det en flott kjøretur langs med kysten, på veiene GC-3 og GC-1. Turen er på 40 min, 57 km. Det er kun en 20 minutters kjøretur på GC-1 fra flyplassen til Las Palmas. Hvis du ønsker å kjøre til Gáldar så tar du GC-2 vestover, og du vil komme dit på ca. 20 minutter.

  Parkering

  Når det kommer til gateparkering så er det viktig å vite hva de forskjellige fargede linjene betyr. Blå linje betyr at det er avgiftsparkering, og man betaler i en parkeringsautomat i nærheten. Gule linjer betyr at parkering er forbudt. Hvite linjer betyr at parkering er gratis. Man må vanligvis betale for parkering på hverdager mellom 09:00-14:00 og 16:00-20:00. Det finnes også muligheter for å parkere i parkeringshus. På Gran Canaria kan være noe letter å finne parkering i utkanten av turistområdene og de større byene. Les parkeringskilt nøye slik at du unngår bot.

  Geografisk informasjon

  Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria, og ligger på en sandbank i den nord-østlige delen av landet. Det høyeste punktet på øya er Roque de los Muchachos, 2423 moh. Las Palmas er Spanias niende største by og har en atmosfære preget av klassisk spansk kultur blandet med afrikansk, kinesisk og indisk kultur. I bydelen Vegueta ligger flotte katedralen Santa Ana og mange andre historiske bygninger. Her finner du også mange av byens museum. Playa de las Canteras er Gran Canarias flotteste strand, og du tar deg enkelt hit med en leiebil fra Auto Europe. Las Palmas har et subtropisk klima med høysesong under juni - september.

  Flyplass

  Gran Canaria flyplass (LPA)
  Hjemmeside: www.aena.es/en/gran-canaria-airport/
  Telefon: +902 404 704

  Offentlig transport

  Buss
  Det finnes busser (kalles guaguas) som kan ta deg både rundt Las Palmas, og til andre destinasjoner på Gran Canaria. Fra flyplassen så kan du ta buss 60 som går til Las Palmas.

  Ferge
  Fra Las Palmas havn, Puerto de la Luz , går det ferger til andre øyer (som for eksempel Lanzarote, Tenerife, La Palma og Fuerteventura), det spanske fastlandet og til Marokko.

  Taxi
  Taxi er et relativt billig alternativ, og du kan enten bestille en, vinke til deg en eller gå til en av de mange taxiområdene i byen.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Las Palmas