Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ALMERIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Almeria til beste rate

  Auto Europe er en internasjonal leiebilsmegler som tilbyr førsteklasses bilutleie til de laveste prisene. Et godt samarbeid med etablerte bilutleiere verden over gjør at vi kan tilby våre kunder opphenting av deres leiebil på over 24 000 destinasjoner i 180 land, og i tillegg så har vi en imponerende bilpark. I Almeria så kan du velge mellom å hente bilen på Almeria Airport eller på en av de tre bykontorene, slik at du kan få den beste starten på din ferie i solen.

  Trafikk og parkering

  Som i mange andre historiske byer i Europa, så kan veiene i Almeria være ganske så smale. Det er også mye enveiskjøring, noe som gjør å finne frem litt mer utfordrende. Parkeringsplasser er vanskelig å finne i sentrum.

  Men det finnes mange offentlige og private parkeringsområder, hvor du kan la bilen stå mens du utforsker byen til fots. Det er et flertall parkeringsområder i sentrum, med kort gåavstand til de historiske severdighetene. Et alternativ er å parkere på sentralstasjonen, Estación Intermodal. Det finnes tre forskjellige parkeringssoner i Almeria: blå - sentral parkering som krever en avgift, grønn - forbeholdt beboere under bestemte tider på døgnet, og hvit - gratis parkering lengre fra sentrum.

  Almeria er godt linket med motorveier, så du kan enkelt ta en dagstur til noen av nabobyene. For å komme deg til Granada tar du A-92 motorveien. Málaga og Murcia kommer du til via A-7. Granada ligger ca. 165km fra Almeria og kjøreturen tar litt mer enn 1,5 time. Malaga ligger litt lengre bort, ca. 202 km og tar ca. 2,5 time. Å kjøre til Murcia tar omtrent 2 timer, ca. 218 km. Om du trenger mer informasjon angående å kjøre bil i Spania, klikk her.

  Geografisk informasjon

  Almeria er hovedstaden i Almeria provinsen, i sør-øst Spania, i Andalucia regionen- Det er unik miks av vakker natur, fra 160km kystlinje til ørken til frodig og dyrkbare grøntområder. Med et varmt og tørt klima så er vintrene milde i Almeria mens sommeren er lang og varm med temperaturer som kan gå over 40 grader i skyggen.

  Almeria flyplass

  Almeria Airport (Aeropuerto de Almeria) - LEI
  Adresse: Aeropuerto de Almeria, Carretera Nijar Kilómetro 9, 04130 Almeria
  Hjemmeside: www.aena.es
  Telefon: +34 91 321 10 00

  Togstasjon - Almería (Estación Intermodal)

  Almerias sentralstasjon ligger på Plaza de la Estación i sentrum av byen. Almerias busstasjon har samme adresse. Begge stasjonene linker sammen Almeria med et flertall andre spanske byer, som for eksempel Málaga og Granada. Fra Granada kommer du deg også enkelt videre til mange andre destinasjoner i Spania.

  Offentlig transport

  Busser, som kjøres av selskapet Surbus, er den mest brukte formen for offentlig transport i Almeria. Hoved busstasjonen er Estación Intermodal, som har samme adresse som togstasjonen. Du kan kjøpe enkeltbilletter, flere reiser på en billett, eller månedsbilletter fra billettluken på Avenida Federico García Lorca.

  Nyttige linker

  Turistkontor Almeria