Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I IBIZA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Ibiza – Finn din perfekte leiebil

  Har du husket å booke leiebil på Ibiza? Øya har en spennende kultur, i tillegg til en vakker kystlinje med herlige strender. Ibizas flotte bydel Dalt Vila er på UNESCO sin verdensarv liste, og er vel verdt et besøk. Kalksteinsgrottene Can Marçà og museet Museo Arqueológico de Ibiza y Formentera er spennende turistattraksjoner for alle aldre. En leiebil fra Auto Europe gjør at du kan oppleve alt det herlige som øya har å by på, helt i ditt eget tempo. Vi har et stort utvalg av bilkategorier, og en prisvinnende kundeservice. Du kan finne de beste tilbudene enten ved å bruke søkemotoren på vår hjemmeside eller ved å ringe oss.

  Trafikk

  På Ibiza så kjører man på høyre side av veien. Veistandarden kan variere noe, så kjør forsiktig, men det er godt skiltet og enkelt å finne frem på øya. Under høysesongen så øker trafikken. Vær oppmerksom på mopedister og fotgjengere i veibanen. Mange bensinstasjoner på øya er åpne under hele døgnet. Dobbeltsjekk hvilket drivstoff som din leiebil skal fylles med. På spansk så heter bensin = gasolina, blyfri bensin = gasolina sin plom og diesel = gasoleo. Promillegrensen er på 0,5‰, akkurat som på fastlandet i Spania.

  Parkering

  Under høysesongen kan det være noe vanskelig å finne parkeringsplass i byen Ibiza, og da er det oftest letter å parkere i utkanten av byen. I tillegg til gateparkering så finnes det også muligheter å stå i parkeringshus og på parkeringsområder. Blå linjer på gaten betyr at det er parkering mot en avgift som gjelder. Man betaler i en parkeringsautomat som du finner i nærheten. Gule markeringer betyr at parkering er forbudt (estacionamiento prohibido). Noen steder så er det gratis parkering mellom 14:00-16:00, etter 22:00, på søndager og under fiestas. Les alltid parkeringskilt nøye for mer informasjon angående hvilke parkerings- og tidsrestriksjoner som gjelder akkurat der du ønsker å stå. Husk å ikke glemme bort tiden når du har parkert, på Ibiza er de raske med å gi deg bot eller i verste fall taue bort bilen hvis du står for lenge.

  Geografisk informasjon

  Øya er mer enn bare party. Ibiza kan tilby spennende severdigheter, flotte strender og et deilig middelhavsklima. Ibiza ligger vest for det spanske fastlandet, og er en meget populær turistdestinasjon for reisende i alle aldere. Det finnes ferger som kan ta deg til fastlandet (Barcelona, Valencia, Dénia) og til andre spanske øyer som Formentera og Palma Mallorca. Hvis du har lyst til å shoppe så kan et besøk på øyas største marked, Punta Arabí Hippy Market i Es Caná, anbefales. Ibiza har 200 km med kystlinje, og et stort antall strender der du kan sole deg, bade og lære deg å dykke. Kjør din leiebil til Santa Eulària des Riu, og nyt av deilige spabehandlinger for både kropp og sjel. En leiebil fra Auto Europe er den beste måten å utforske Ibiza på!

  Flyplass

  Ibiza flyplass (IBZ)
  Ibiza flyplassen ligger ca. 22 km fra Ibiza sentrum.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/ibiza-airport/
  Telefon: (+34) 91 321 10 00

  Offentlig transport

  Buss
  Det er fire forskjellige busselskaper som kan ta deg rundt øya, både til de populære turistdestinasjonene og til de flotte strendene. Det finnes også disko-busser som går mellom midnatt og 06:00.

  Taxi
  Du kan vinke til deg en taxi hvis det lyser grønt på bilen. Det er også mulig å bestille en taxi.

  Ferge
  Med ferge kan du ta deg til og fra fastlandet, og til andre nærliggende øyer.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Ibiza Flyplass