Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ IBIZA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Ibiza Flyplass – Beste pris garantert

  En leiebil fra Ibiza flyplass gjør at du kan oppleve alt det herlige som øya har å by på, helt i ditt eget tempo. Vi har et stort utvalg av biler, og en prisvinnende kundeservice. Ibiza flyplass ligger i Ses Salines nasjonalpark, ca. 7,5 km sørvest for sentrum, og de tar imot rundt 5,8 millioner passasjerer årlig. Fra Ibiza flyplass kan du ta deg til både andre nærliggende øyer og til fastlandet. Flyplassen er knutepunktet for ankomst og avgang på øya Ibiza som har mye mer å by på enn bare party. Ibiza har en spennende historie og kultur, i tillegg til en vakker kystlinje med herlige strender. Øyas fascinerende gamleby Dalt Vila er på UNESCO sin verdensarv liste, og er vel verdt et besøk. Kalksteinsgrottene Can Marçà Caves og museet Museo Arqueológico de Ibiza y Formentera er spennende turistattraksjoner for alle aldre. Du kan finne den leiebilen som passer deg perfekt online eller ved å ringe oss.

  Flyplassinformasjon

  Ibiza Flyplass (IBZ)
  Offisielt navn: Ibiza Airport, Katalansk: Aeroport d´Eivissa, Spansk: Aeropuerto de Ibiza
  Adresse: 07817 Sant Jordi de Ses Salines. San José Ibiza/Balearic Islands, Spain
  Beliggenhet: Det er 59 flyselskaper på flyplassen. Herifra kan du ta deg til 111 destinasjoner. Fra Norge så flyr Norwegian og Ryanair direkte hit.

  Terminaler

  I første etasje finner du innsjekking, passkontrollen, ankomsthallen og bagasjeområdet. Her finner du også bilutleierne. Det finnes også en restaurant i ankomsthallen for de som ønsker seg en matbit før de reiser videre. I andre etasje ligger avgangshallen til sammen med sikkerhetskontrollen og et antall serveringssteder og butikker.

  Henting og levering av leiebil

  På flyplassen finner du bilutleierne Avis, Enterprise Atesa, Europcar og Hertz.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 07:00 - 22:00
  Enterprice Man-søn: 07:00 - 22:00
  Europcar Man-søn: 07:00 - 22:00
  Hertz Man-søn: 07:00 - 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  Med et stort utvalg av butikker og restauranter så er det nok å finne på mens du venter på ditt fly. Her finner du både Tax Free, apotek, matbutikker, klesbutikker, kiosker og bokhandel. Et stort utvalg av restauranter og kaféer gjør at ingen trenger å gå sulten, flyplassen kan tilby alt fra en deilig kopp espresso til en saftig hamburger. Minibanker finner du i ankomsthallen i første etasje, og valutakontor finnes i bagasjehallen.

  Flyplassen har åtte steder i terminalen der du kan få tilgang til internett. Det finnes også Wi-Fi, og de første 15 minuttene er gratis. Hvis man skal ha et møte på flyplassen så finnes det konferanserom med kapasitet opp til 80 personer, som man kan leie. Informasjonsskranke og Passenger Service Office finner du i første etasje ved innsjekkingsområdet, og de kan hjelpe deg med både stort og smått. Turistkontor finner du i ankomsthallen mellom mai og oktober. Ibiza flyplass har også et postkontor og dette ligger ved innsjekkingen. Politikontoret (Cuerpo Nacional de Policía) ligger i ankomsthallen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det tar ca. 15 minutter med bil å ta seg til Ibiza fra flyplassen. Til Sant Antoni de Portmany tar det ca. 25 minutter, og til Sant Miquel de Balansat tar det rundt 30 minutter. Ibiza er en relativt liten øy så det passer ypperlig med en leiebil for å ta seg rundt. Hvis du ikke skal kjøre leiebil fra flyplassen in til Ibiza så finnes det buss som man kan ta istedenfor:

  • Linje 10: Flyplassen - San Jorge - Ibiza busstasjon. Denne bussen stopper også ved havnen i Formentera.
  • Linje 9: Flyplassen - San José - San Antonio.
  • Linje 24: Flyplassen - Santa Eulária - Es Canar.

  Ønsker du å ta taxi, så velg kun biler som står ved taxiskiltene utenfor flyplassen, og unngå andre taxier som tilbyr seg skyss.

  Nyttige linker

  Ibiza Flyplass hjemmeside